lindazvenzon

Fredag - grrrrrr.....

Publicerad 2009-05-29 23:43:09 i Allmänt

Möte och prov och lite allt möjigt. Någon ringde från Peab vid 11 och sa att "nu river vi ut din toalett". Jag sa att så kan de ju inte bara göra utan att säga något innan. Bad dem vänta till måndag åtminstone. Det är väldigt olämpligt att ha en utriven toalett just denna helgen när jag ska ha 30-årsfest. Vilket jag påpekade. Det slutade med att han bara la på utan att säga hejdå. Otrevligt. Jag ringde han på ABK som har hand om detta. Han var lite trevligare och skulle ringa dem och be dem vänta till måndag. Jag hörde inget sen och utgick från att jag fick som jag ville. Men när jag kom hem så var de i full fart med att riva. De var bara nonchalanta och otrevliga när jag pratade med dem. Slutade med att jag blev arg. Fastighetsskötaren, som jag har tät kontakt med nuförtiden, stod utanför. Han fick sig också en utskällning. Han ringde ansvarig. Man river inte ut en toalett utan att förvarna! Jag tycker det är så dåligt! Det har varit noll information hela tiden angående detta. De bad så mycket om ursäkt och ska bättra sig i framtiden... Jo men vad hjälper det mig nu? Så hela lägenheten är uppochner, skitigt och ser inte klokt ut. Jag var så arg så arg! Dessutom hade de ju allt skräp på den plats där festligheterna ska äga rum imorgon...

Var på stan och försökte hitta kläder, men hitta inget. Skulle köpa presenter men hann inte. Sprang i 50 minuter ungefär och åt sen tacos. Kvällen gick annars åt städning av toalett med mera. Grrrrrr......  Känns inte så kul att ha fest imorgon längre.

Torsdag - godis

Publicerad 2009-05-28 20:43:23 i Allmänt

Lektioner hela dagen i ur och skur.

På kvällen var jag och Johan och storhandlade inför helgens kalas. Tog lång tid...

Rättade idrottsprov osv. Åt en massa godis som jag fick i present på jobbet idag.

Onsdag - sol, vind och vatten

Publicerad 2009-05-28 20:40:21 i Allmänt

Är bara helt trött, ont i huvudet och har ingen energi alls. Vill ha sommarlov! Kollar på klockan hela tiden och längtar hem...

Efter jobbet körde jag till Harastorp. Zeke blev kastrerad idag och hade jätteont och tratt på huvudet. Stackare! Så jag satt och tröstade honom hela eftermiddagen... Kunde inte röra sig knappt.

På kvällen hade vi möte inför Rickarums Byastafett. Går rättså snabbt - alla vet vad som ska göras. Efter lite fika så körde jag till stan och Johan. Var ute och gick osv.

Tisdag - 30 år!

Publicerad 2009-05-26 23:05:25 i Allmänt

Då var den stora dagen inne. Hela dagen har bestått av telefonsamtal, sms, mail, kort och gratulationer på alla dess sätt! Mycket trevligt!

Hann knappt innanför dörren på jobbet förrän första grattiset kom och sen fortsatte det så hela dagen. De hade koll! Fick först blommor av rektorerna och sedan av arbetskamraterna. Och jag bjöd på kladdekaka. Varit en bra jobbdag! Tillagade nyponsoppa på stormkök med niorna i slottsparken på idrotten, blev riktigt mysigt. Varit jättefint väder idag.

När jag kom hem så städade jag, sprang i Björket, duschade osv. Johan kom och vi körde till Hässleholm där vi träffade mamma, pappa, Emil, Anna och Johan. Åt på Cats. Fick en massa presenter! Av Johan fick jag spikmatta, av mamma och pappa fick jag tallrikar med mera och armband och så ska jag bli hypnotiserad! Av Anna och Johan fick jag också tallrikar som jag samlar på.

Jag åt först upp min egen mat och sedan lite av Johan S, sen åt jag efterrätt och avslutade med Annas efterrätt. Sen var man mätt! Fick tomtebloss i min efterätt, kändes som jag fyllde 10 hahaha! God mat och det var väldigt trevligt.

Var hemma strax efter 22. Varit en riktigt bra födelsedag! Över alla förväntan. Så nu är man gammal.... (Och mamma blev utskriven idag!)

På cats med tomtebloss i efterrätt
 





Fotomodellen Emil








Måndag - ont det gör ont

Publicerad 2009-05-26 06:19:36 i Allmänt

Vaknade med huvudvärk och det blev bara värre och värre under dagen. Skittrött dessutom.

Var hos mamma på kvällen, och när jag handlat så orkade jag inte mer. Efter diverse telefonsamtal så la jag mig tidigt. Ont ont ont....

Då var det sista dagen på ens 29-åriga liv....

Bilder - Annas möhippa 23/5

Publicerad 2009-05-25 17:48:10 i Allmänt

Anna blir fixad


Anna gör tårta


Så här vackra blev mina tofflor


Toffelmålning


Fest hos Karro






Gamla och nya Miss Harastorp


På Grand

Söndag - trötter

Publicerad 2009-05-24 21:40:09 i Allmänt

Uppe vid 9 och tvättade och gick och åt frukost. Cyklade till Karro och hämtade mina saker och sen till sjukhuset och hälsade på mamma. Pappa och Emil kom också dit. Var där ganska länge.

Hem och pysslade, allt från disk till strykning av massor av kläder. Jobb. Mia och Micke var här en runda. 
 
Var för trött för att springa så vi gick en lång runda. Skönt väder på kvällen. Är så trött på att inte ha dusch, blir sånt stort projekt när man ska duscha.

Lördag - möhippa

Publicerad 2009-05-24 12:21:44 i Allmänt

Kl 9 körde jag, Johan och Emil och hämtade Karro och Sara, och sen körde vi till Hässleholm. Dags för möhippa och svensexa för Anna och Johan! Samlades på stationen alla och sen åkte vi tolv flickor hem till Anna och överraskade henne. (Fast hon var nog inte så hemskt överraskad egentligen!) Fixade till henne och sen bar det av till Jakobsskolan där vi mötte upp Johan och killarna. Så blev det en timmes vals! Träning inför bröllopet. Riktigt roligt faktiskt.

Efter dansen var vi hemma hos Tinas föräldrar där vi åt, gjorde armband som Anna ska ha på bröllopet, och hon fick göra en tårta med förbunda ögon som vi sedan åt. Berättade lite minnen och anekdoter...

Vidare till Thereses föräldrar där vi målade trätofflor. Alla var så seriösa och målade blommor och motiv. Jag valde mer temat: använd så mycket färg som möjligt. Men det blev fint tillslut (tycker jag).

Körde till Kristianstad, jag och några till var på Maxi och handlade lite till kvällen och sen var vi på Klå Fan Thai och hämtade menyer.

Hem till Karro där vi nu var 9 kvar som beställde thaimat, drack vin och goda drinkar, en massa tjejsnack (och jag fick veta mer om min bror än jag egentligen vill veta :-) ) och sen vid ett gick vi till Grand och dansade. Jag gick hem strax efter 2, och då hade Johan precis kommit hem från svensexan. Bra dag!

Fredag - :-)

Publicerad 2009-05-22 22:23:41 i Allmänt

Vaknade tidigt efter 5 timmars sömn...

Promenerade lite innan det var dags för frukost. Åt massor till frukost! Det fanns ju så mycket gott. Slutade med att jag hade fyra tallrikar... En stor tallrik med jordgubbsfil och frukt, torkad banan, musli, solrosfrön, russin. Två stora mackor med mycket pålägg. En bit brieost. Äggröra, bacon och korv. Frukt, nutella. Tre glas apelsinjuice. Jag var mätt ett tag efter den frukosten...

Gick ner till SPA:et och var där ett tag innan det var dags att checka ut. Skönt idag med!

Körde ner till hamnen och gick lite där. Körde sen till Karlskrona och kollade i affärer och åt och kollade på Rosenbom. Blev ännu mer mätt...

Vid halv fyra körde vi hemåt, stannade i Pukavik och åt glass och godis och var på Maxi och köpte lite mat åt mamma med mera. Var så trött att jag fick hem och vila lite...

På kvällen var vi sen hos mamma på sjukhuset (åt lite choklad där) och på vägen hem var vi och hälsade på Patrik och Henke.

Har ont i magen... Men det har varit en bra kärleksresa :-) (som man säger i skvallertidningarna)

Torsdag - SPA

Publicerad 2009-05-22 22:07:23 i Allmänt

Efter att ha packat, sprungit, duschat på Kapellgatan och lämnat bilnycklarna hos Perra så körde jag och Johan till Ronneby. Stannade i Sölvesborg på vägen dit och åt vår medhavda lunch i hamnen. Checkade in på Ronneby Brunn vid 14.

Gick en lång promenad i Brunnsparken och sen bytte vi om till alldeles för stor badrock och tofflor. Såg ganska roliga ut! Sedan var vi på SPA fram till 19. Bastu, varmvattenbassäng, bubbelpool, läste osv. Jag var på en behandling också - relaxande massage med varma stenar. Det var skönt men trodde det skulle var lite mer liksom. Självklart kunde jag inte bli riktigt avslappnad ens av detta...

På kvällen var det två-rätters. Satt uppe till ett och pratade innan vi gick och la oss. Fick en mycket trevlig överraskning! Längtar!!!

Har varit en grymt bra dag och kväll!

Onsdag - helt slut

Publicerad 2009-05-20 23:08:08 i Allmänt

Har varit helt slut idag, både av för lite sömn och trött i kroppen. Inte fått mycket gjort. Började dagen med en EVK - fick kämpa för att hålla mig vaken. Har annars pratat bort mycket av tiden idag, förutom lektioner då.

Körde till Harastorp efter jobbet. Var ute och sprang och busade med Zeke, betalde räkningar åt pappa och plockade ihop lite grejor till festen. Var i Rm och kollade lite också.

Jag och Johan gick till sjukhuset och hälsade på mamma, pappa var också där. Vi hade med oss en dajmtårta. Den åts upp hela...

Gick till Maxi och handlade lite. Och sen var den kvällen slut!

Är så stressad över allt som ska hända och fixas just nu. Har dåligt samvete för allt jag borde göra men inte hinner.

Tisdag - hatar stark tvåldoft på morgonen och ett evigt suckande

Publicerad 2009-05-19 20:44:19 i Allmänt

Har tagit det ganska lugnt på jobbet idag...

Direkt efter jobbet var jag på massage - gött - och sen var jag och fikade med Johanna på House of Bagels i nästan två timmar.

Städade, diskade, fixade en massa, pratade en del i telefon. Blev ingen träning så jag gick en runda istället.

Har mycket i huvudet just nu.

Måndag - bra besked!

Publicerad 2009-05-19 16:17:51 i Allmänt

Mamma ringde på lunchen och berättade att hon fått svar på provet från i torsdags. Och det var bra!  Ingen tumör i lungan!!! Skönt.

Var hemma och åt och sen cyklade jag till sjukhuset. När jag kom dit kom jag på att jag glömt grejorna hemma så det vara bara att cykla hem igen. Hämtade grejorna och cyklade tillbaka. Lämnade mat till mamma och köpte tidningar åt henne. Hann inte stanna eftersom jag skulle på spinning 18.30 med Malena. Skitjobbigt är ordet. När jag spinnat och duschat cyklade jag till mamma igen (med lite mer mat!) och satt där en bra stund. Planerade lite inför festen.

Har ett sånt midsommardilemma! Jobbigt.

Söndag - ösjf

Publicerad 2009-05-17 22:04:32 i Allmänt

Började dagen med ett Maxi-besök. Där var inte så mycket folk halv nio kan jag säga. Tvättade och åt frukost. Johan körde till Ö och tvättade bilen osv och jag gick till sjukhuset och hälsade på mamma och överlämnade lite mat. Gick hem en timme senare och körde sen till Ö jag också. Satt där och läste - skönt.

Var hos Jonas, Mia och Wilmer och hälsade på.

Sprang, men det kändes som jag hade bly i benen.

Lagade mat, duschde hos Lotta, jobbade osv osv.

Lördag - La Voix

Publicerad 2009-05-16 20:02:32 i Allmänt

Var ute och gick, och när jag varit hemma och ätit frukost och läst tidningen och fixat lite blev det en cykeltur i hög hastighet runt Balsby.
 
När Johan kom hem från Ö. var vi på stan och fixade mat åt mamma och var på systemet och handlade till Festen. Det blev den del....

Sen körde vi till sjukhuset och hälsade på mamma. Läget: Igår fick hon inte åka hem utan då upptäckte de att de punkterat lungan på henne. Så därför opererades en dräneringsslang in i lungan för att hålla rätt tryck (?) vilket innebär att hon ska vara kvar i helgen och ha kvar den. Så nu hade hon ganska ont av detta.

Johan och Anna dök också upp efter ett tag.

Var helt slut så vi sov en timme när vi kom hem.

Grillvädret hade gått över så det blev matlagning på spis istället.

Helt plötsligt skulle hela avloppet rensas, i vasken. Det är ju alltid trevligt så här en lördagskväll.

Robinson och melodifestival.

Fredag - "Jag var med och skrev HippHipp"

Publicerad 2009-05-16 09:40:31 i Allmänt

Direkt efter jobbet hade jag en dejt med min fastighetsskötare. Visade mig var min "nya" dusch är - på Kapellgatan 32... Nära och bra - not. Så nu ska jag duscha i Malenas källare!

Städade i lägenheten - ganska skitigt här efter rivningsarbetet! Sprang i Björket, duschade hos Lotta (!) och sen kom Johan. Fixa mat och sen gick vi till teatern och kolla på HippHipp. Mycket roligt! Köpte, godis, nötter och Ben&Jerry-glass på vägen hem och krängde sedan...

Torsdag - ett himla oväsen

Publicerad 2009-05-14 22:10:20 i Allmänt

Fullt upp hela dagen. Lektioner, simträning, möten med mera.

Körde till Harastorp och var där strax efter 16. Var ute och busade med Zeke, städade i huset, farmor kom med mat (bruna bönor, fläsk och krusbärskräm!) och halv sju körde jag vidare till sjukhuset. Hälsade på mamma (tagit ut vätska ur lungan - får svar om två veckor). Skulle egentligen träna med valde att stanna hos mamma istället. Sen hem och packade upp och fixade. Känns som jag bara packar - packar upp - packar - packar upp hela tiden. Inte lätt att leva på flykt :-)

Fick nyckel till Lottas lägenhet idag så jag kan duscha hos henne i helgen när hon är i Aten!

Btw så är det helt underbart att ha en fläkt som väsnas dygnet runt och luften är så torr i lägenheten att man blir helt uttorkad! Men annars är allt bra!

Onsdag - öaljfdkajöfdkj

Publicerad 2009-05-14 22:02:51 i Allmänt

Även dagen blev hektiskt med fortsatt arbete med klassen och alla händelser där. Körde från jobbet strax efter 17, svårt att ta sig därifrån. Sprang 2 km på tid - blev ingen bra tid. Hårdträning framöver!!!

Körde till Johan. Jag pratade mest i telefon (jobb), skrev protokoll från UR med mera. Jag är inte så trevlig nuförtiden... Men iallafall så var en före detta kompis på tv ikväll - Roomservice. Och vi såg ett avsnitt av Varuhuset! Nostalig på hög nivå!

Tisdag - stressig dag

Publicerad 2009-05-12 22:08:04 i Allmänt

Var tidigt på jobbet och blev inkallad till rektorn direkt. Skrev riskanalys med mera. Har tillbringat väldigt mycket tid hos rektorn idag i olika möten. Varit en jättestressig dag. Haft musik dessutom :-)

Avslutade dagen i möte hos rektorn såklart, kl 15 var jag tvungen att springa därifrån trots att vi inte var klara. Körde så snabbt det bara gick till Kristianstad. Skulle till Bobutiken och hämta en nyckel till en dusch som jag inte vet var är. De skulle ha öppet till 16. När jag var där 15.30 var där stängt såklart och jag fick ingen nyckel. Jag skulle vara på massage 15.30 och blev såklart sen där. Blev en kort massage, dels för att jag var sen, dels för att massören hade några handbollspelare där  (ett isländskt nyförvärv och ett gammalt proffs :-)) som han skulle skjutsa till hotellet. 
 
Hem till min lägenhet och kaoset där. Duschen är utriven och där står en stor fläkt som väsnas jättemycket. Blir kul att sova till den. Och den ska stå här ett bra tag tydligen. Det är inte särskilt vackert i min lägenhet just nu...

Dessutom ringde ännu en från ABK och vill kolla på min lägenhet för den ska eventuellt vara visningslägenhet på Bodagarna i september.

Satt sen i telefon med Martina och gick igenom dagens händelser. Skrev protokoll för dagen om vad som hänt idag.

Har just nu massor av saker på min lista över vad jag ska göra, den fylls på snabbare än vad som stryks!

Långbox på kvällen. Riktigt jobbigt! Bra!

Måndag - lång dag

Publicerad 2009-05-12 17:47:43 i Allmänt

De har ringt från ABK hela förmiddagen och jag till dem. 7.00 imorse började de riva ut min dusch! Finns ingen som kan svara på alla mina frågor och det informeras inte direkt. Men det blir ju roliga veckor detta...

Möten på jobbet som drog ut på tiden så att jag hem betydligt senare än vad jag tänkt mig.

Handlade och sen körde jag hem till mamma som var ganska ledsen ikväll...

Var ute med Zeke och ägnade låg tid åt telefonsamtal som hade med jobbet och senaste tidens händelser att göra.

19.00 var jag på ungdomsrådssammanträde i Årröd hos Prembergs. Hemma efter kvart i 10.

Det är så mycket nu så jag blir helt tokig. Är helt uppstressad av allt. Både på jobbet och med mina fritidsaktiviteter....

Sov i Harastorp.

Söndag - aktivitetsdag

Publicerad 2009-05-10 21:28:35 i Allmänt

Blev väldigt sent i natt på grund av mycket ljud i huset som kom från husets olika fester!  Men var uppe vid strax efter sju och tvättade och jobbade. Vid lunch körde jag till Österäng där Johan var och klippte gräset. Solade/läste en stund innan det var dags att åka vidare.

Körde gokart i N Åsum med fd Fredaxfolk. Kul! Blev lite åksjuk men annars var det roligt. Körde sedan vidare till Rickarum där vi spelade brännboll, tennis och grillade korv. Alltid lika kul att träffas.

Var hemma i Harastorp en snabb runda och sedan körde jag och Johan tillbaka till stan igen. Jobbade ännu mer...

Brännbollsrack?


Dricka?


Magnus & Matilda


Emillll






Lördag - jobbedag

Publicerad 2009-05-10 07:48:20 i Allmänt

Såklart blev det morgonpromenad och sen frukost med tidningar och korsord. Var helt trött sen och satt mest och jobbade hela dagen. Hade ett litet avbrott för shopping på Maxi och Skägg o Lockar.

Vi sprang den vanliga rundan i Björket, gick bra idag.

På kvällen hade killarna fotbollskväll så Maria var hos mig och kollade på Robinson (spännande!) och snackade en massa. Nice!

Fredag - tårar

Publicerad 2009-05-08 21:37:25 i Allmänt

Hade samtal med tjejerna i klassen i över en timme. Mycket tårar blev det!

Fick inte tag i mamma på hela dagen, men fick i tag i pappa. Som hade tråkiga besked (vilket vi egentligen inte vet om det verkligen är så) och det var jag inte alls beredd på. Blev helt ledsen. Skulle ha lektion precis efter men kuratorn fick hoppa in och ta den istället. Fixade inte det just då.

Körde hem till Harastorp, var ute och busade med Zeke. Mamma kom hem, de kunde inte göra mer på sjukhuset så hon fick åka hem. Jag var hos farmor och fikade och pratade, efter det körde jag och handlade och lagade mat åt la familia. Kollade en massa gamla foto - intressant!

Vid 21 körde jag in till stan och väntade på att Johan skulle dyka upp (är i Lund).

Torsdag - hektisk dag

Publicerad 2009-05-07 21:38:45 i Allmänt

Började dagen med ett möte som jag fixat med ABA-skol (Patrik)och Lyreco (Christer) och de som beställer från skolan. Trevligt! Kom försent till min lektion, hann inte ens byta om. Hela rasten satt jag i möte, som drog ut på tiden så att jag kom försent även till nästa lektion. På lunchen hade jag långt samtal med tjejerna i klassen om allt som händer just nu, mycket oro. Därefter styrde jag upp morgondagen hur vi ska ta itu med vissa saker. Och sedan två lektioner på raken efter det.

Ställde in simträningen och stack från jobbet så snabbt jag kunde. Handlade på vägen och sedan till bilbesiktingen. Min bil klarade sig utan någon anmärkning! Trodde jag aldrig! Skönt. Fick ett samtal från ABK. De har mätt fukt på min toalett och kommit fram att där var väldigt mycket fukt vilket innebär att de börjar riva ut duschen på måndag. Och det tar en månad! Jag fick fullständig panik! Var ska jag duscha i en månad? Jag duschar ju bara ca två gånger per dag...

Körde direkt till mamma på sjukhuset och hälsade på, var där i två timmar. Först var Emil där och sen kom Anna och Johan, och då blev det lite bröllopsplanering. Äntligen har jag fått lite uppdrag!

Hem och bytte till träningskläder och in med maten i kylen - körde till Friskis och hann precis till träningen. 25-årsjubilemum med priser, gratisgrejor, special-pass osv. Jag och Malin var först på ki box och direkt efter var vi på gympa. Proppfullt med folk och alla ledare var med och var utklädda och hade 80-talsmusik. Mycket roligt och trevligt!!!

Och sen hem och ringde lite och fixade. Blev en hektisk dag. Men hade såklart mer inplanerat som inte hanns med...

Onsdag - melodifestival

Publicerad 2009-05-07 21:28:27 i Allmänt

Matte-vik, idrott i ösregn och misshandel. Möte till fyra. Sedan hade jag tre timmar där jag hade planerat att jobba en massa och springa. Men jag hann varken springa, äta eller jobba det jag tänkt fram till 19 när det var dags för melodifestival. Men han ju såklart göra lite annat. Mycket samtal med rektor mfl angående dagens händelse.

Skolans melodifestival var riktigt bra! Många duktiga elever. Mina yoga-övningar kom med som pausunderhållning!

Var inom Preem efteråt och på 30 sekunder hann jag köpa en chilikorv och utsättas för speed-dating. Körde till Johan i Örkelljunga sen.

Tisdag - regn

Publicerad 2009-05-05 22:13:29 i Allmänt

Det har regnat exakt hela dagen, iallafall alla lektioner jag haft! Och varit jättekallt idag också. Fast jag haft underställ och massor av kläder har jag frusit ändå! Snälla bli sommar snart!

Lunchade med Jennie - mkt trevligt!

Min bil var på lagning idag, hjullagren fixades. Som tack för detta blev min plånbok rejält lättare. Ett stort tack för detta.... :-(

Var hos min astmadoktor efter på eftermiddagen. Fortsatte storstädningen.

Mamma blev inlagd på hospitalet idag igen så jag var där och hälsade på innnan det var dags för träning.

Måndag - hujedamig

Publicerad 2009-05-04 20:19:43 i Allmänt

Var ute hela förmiddagen och det regnade och var kallt. Inget trevligt alls, frös hela dagen sedan.

Hela kvällen var det storstädning i lägenheten. Fixade en massa grejor. Skönt att få det gjort. Men det tar sina lilla tid. Lotta dök upp mitt i fönsterputsningen :-)  Fick ett bra tips inför framtida fest som jag tog till mig :-)

Söndag - städtant

Publicerad 2009-05-03 20:28:34 i Allmänt

Tvättade, promenerade, kollade SPA-resa, jobbade och lite sånt grejs.

Körde hem till Harastorp och var där på eftermiddagen. Handlade, tvättade, städade, gick med Zeke och åt en laxabit.

Var sen hos Maria och mätte mina mått - nu är det nya tag som gäller! Direkt till idrottsplatsen sen för att springa 2 km på tid på löparbanan. Men där var det låst överallt. Har jag aldrig varit med om. Så jag och Johan sprang en lugn tur i Björket i stället.

Lördag - bra dag

Publicerad 2009-05-02 21:10:22 i Allmänt

Vi  började dagen med att gå till Grand hotell och äta en riktig hotellfrukost! Åt massor, så gott det var och så mätt jag blev! Kändes lyxigt och bra. Tog en promenad inom stan och var inne i hela tre affärer. Men det gick ganska snabbt.

Var sedan med Mia på stan och kollade affärer och åt glass i solen. Trevligt!

Jag och Johan cyklade till Österäng och solade lite i trädgården och sedan cyklade vi runt Råbelövssjön. Stannade vid badplatsen i Österslöv och åt medhavd mat. Fin runda och fint väder!

När vi kom hem efter 2 timmar och 45 minuter (någon cyklar inte så fort - ett tag fick den personen hålla i mig så att jag fick dra den också, men det är nog inget som ska berättas egentligen)

Direkt ner till Tivoliparken och grillade och läste tidningar. Blev ganska kallt tillslut men det funkar det med.

Och tillslut blev det Robinson och godis!!!

Fredag - maj

Publicerad 2009-05-01 22:20:49 i Allmänt

Sov länge (!) och när vi morgonpromenerat och tittat på demonstranter så åt vi frukost. Körde till Österäng och låg där och solade och åt kladdekaka och ananas.

Avfrostade frysen vilket innebar översvämning i hela köket :-)

Kördet till Åhus, åt glass på glassbåten, promenerade på bryggan, rekade lite inför skolutflykt i juni och tillslut ett väldigt kort besök hos pappan.

Handlade på hemvägen, men innan man fick äta maten så blev det en löptur! Fick en bra tid så det kändes bra.

Torsdag - valborg

Publicerad 2009-05-01 22:16:00 i Allmänt

Studiedag idag också, var hos Birgitta i Höör. Fortsatte skriva utvärdering, revidera arbetsplaner, planerade sista dagarna innan avslutningen osv. Satt ute i solen och åt och fikade. Blev mycket onyttigt idag! Men var en bra dag. Som tur var blev vi färdiga tidigare så vi slapp jobba till 17 som var tänkt.

Stannade i Harastorp på hemvägen. Tvättade och städade mammas bil eftersom hon skulle köra och lämna den och få sin nya bil. Skjutsade Emil.

Körde till stan. Jag och Johan hann gå en liten runda innan det var dags att göra sig iordning. Cyklade sedan till Katti. Blev en mycket trevlig och rolig valborg med grillat och god mat, åt alldeles för mycket! Vi fick en stor chock senare på kvällen när ännu en person dök upp. Tog tid innan vi hämtade oss!

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela