lindazvenzon

Onsdag - orientering

Publicerad 2009-09-30 21:17:13 i Allmänt

Var ute i skogen i Lillsjödal och hade orientering med sex klasser mellan halv åtta till halv ett. Var kallt men ack så fint väder det var! Soligt och skönt. Alla elever kom tillbaka tillslut så jag får väl summera det som en lyckad dag! Jag sprang/gick runt och hjälpte vilsna elever till rätta.

Konferens och sen körde jag från jobbet ganska tidigt. Till Harastorp. Inte varit hemma på länge, hinner inte och orkar inte heller.

Var ute med Zeke, kollade husbygget där köket höll på att sättas upp i kväll, hjälpte Emil med läxa osv.

Tillbaka till stan på kvällen, och såg Grey´s anatomy som äntligen börjat igen...

Föreläsning.

Dagens arbetsplats - rättså nice faktiskt :-)


Tisdag - kontroll

Publicerad 2009-09-29 21:49:30 i Allmänt

En del fixande på jobbet, var i Lillsjödal och satte ut kontroller, funderade lite över åtgärder i idrottshallen osv osv.

När jag kom hem från jobbet var jag en snabb runda på biblioteket (kursansvarig tycker mitt uppsatsämne är för stort - jag tänker ändå skriva om det jag valt!) och sen kom Patrik. Hjälpte mig att beställa idrottsmaterial, blev en hel del!

Tog mig en löptur i Björket och fick som vanligt inte så mycket gjort på kvällen som jag tänkt mig...

Måndag - rastlös

Publicerad 2009-09-28 22:02:33 i Allmänt

Fick lite sovmorgon, skönt.

På förmiddagen var det föreläsning på Linnéskolan för alla grundskollärare i Hässleholms kommun. Om framtidens skola - lätt att snacka...  Jag hade iallafall väldigt svårt att sitta stilla!

Några av oss åt lunch på Petvå och sen körde vi till jobbet. Eftermiddagen ägnades åt diskussioner om förmiddagens föreläsning. Jag blir så rastlös!

Datorerna funkade inte, fick inget vettigt gjort sen.

När jag kom hem från jobbet var jag ute och gick med Mia, var sen på biblioteket och lånade lite film-böcker till uppsatsen. Fick lite negativa besked angående uppsats från kursansvarig...

Snabbt hem där middagen var färdig och sprang sedan till Hälsa och helhet för massage.

Jobbade sedan resten av kvällen. Är jättestressad just nu, med både jobb och plugg.

Söndag - fix

Publicerad 2009-09-27 20:04:34 i Allmänt

Idag har vi tränat lite på ansvarsfördelningen här i hemmet :-)

Tvättat, handlat, pluggat, jobbat, sprungit (Johan fick bättre tid än mig för första gången!).

På kvällen blev det räkor, vitlöksbröd, ensamma mammor, och Patrik var och lämnade katalog så jag kan beställa lite.

Lördag - Bokmässa

Publicerad 2009-09-27 14:51:36 i Allmänt

Kl 7 gick vi upp och gjorde oss iordning för att sedan gå ner och äta en bauta-hotellfrukost. Sen var man rejält mätt...

Körde till Svenska mässan och gick in på Bok- och biblioteksmässan. Var där i 6½ timme och under den tiden hann jag gå på 6 seminarier, köpa fem böcker och kolla runt. Det var jätte, jättemycket folk så det gick knappt att gå runt och kolla. Man får mest panik bara. De flesta seminarier var bra, Per Morberg var riktigt rolig och självironisk. Camilla Läckberg var också en positiv överraskning. Jag var ju tvungen att lyssna på Thomas Bodström eftersom han är en av mina favoriter, på alla sätt och vis. Efteråt fick jag köpa hans bok och få den signerad och fotografera. När jag pratade med honom var jag helt darrig i benen :-)

Det blev ingen räkmacka på Gothia eftersom vi inte orkade plus att det var fullbokat. Stannade istället på vägen hem och åt. Blev avsläppt i Hässleholm och tog tåget till Kristianstad där Johan hämtade mig. Varit en bra, men jobbig, dag idag också. Gillar mina kolleger :-)

Vi brukar roa oss med att räkna kändisar, vilka är en hel del. Följande har vi sett/pratat med/lyssnat på:
Per Morberg (mötte på Gothia + lyssnat på)
Helena von Zweigbergk (lyssnat på)
Unni Lindell (åkte samma hiss)
Sören Olsson (åkte samma hiss, trevlig!)
Thomas Bodström (lyssnat på, pratat med)
Steffo Thörnkvist
Ernst Kirchsteiger
Jonas Gardell
Alex Schulman (lyssnat på)
Peter Englund (lyssnat på)
Martina Haag
Katerina Janouch
Camilla Läckberg (lyssnat på)
Glenn Strömberg
Martin Melin + Charlie
Björn Hellberg
Jessica Andersson (lyssnat på)
Ulf Elving (stod utanför)
Fredrik Skavlan
Carl-Einar Häckner
Jan Eliasson
Anders Wejryd
KG Hammar
Alexandra Charles
Gudrun Schyman
Kajsa Ingemarsson
Mats Strandberg
Jan Guillo
Anders Roslund, Börge Hellström (lyssnat på)


Thomas Bodström - mmmmm!

Fredag - Göteborg

Publicerad 2009-09-27 10:33:49 i Allmänt

Historia = redovisningar och kakfrosseri.
Idrott x 2
Fick en utskällning av kollega idag och en diss för min klädstil av en annan kollega. Bra dag :-)

Halv två kom vi till slut iväg, vi som skulle till Göteborg. Det var jag och mina kära kolleger Karina, Birgitta, Sara, Marie och Katarina. Vi hade väldigt kul i bilen upp, gick snabbt. Stannade på Eurostop i Halmstad på vägen upp och fikade. När vi checkat in på hotellet begav vi oss ut på stan för att shoppa lite. Blev inte så mycket, men köpte en klänning iaf.

Letade upp en restaurang som vi åt på. Satt först ute men flyttade in sen. Mysigt ställe, god mat (tre-rätters) och vi hade mycket trevligt!

Var ganska trötta och gick till hotellet sen.

Jag, Marie och Katarina låg och pratade länge innan vi somnade... Bra dag!

Torsdag - 13 timmars arbetsdag

Publicerad 2009-09-24 22:04:21 i Allmänt

Strömavbrott på skolan flera timmar idag. Det begränsades väldigt mkt vad man kunde göra. Ingen dator, ingen telefon... Det var väldigt mörkt dessutom. Panik! Ringde (mobil) ett antal samtal till diverse arkiv, men ingen har ju tid när jag vill, panik på det också. Jag ligger efter så mkt på allt, både jobb och plugg.

Stannade kvar efter jobbet eftersom det var föräldramöte på kvällen. Trodde jag skulle hinna massor, men nej. Var helt slut och trött och fnittrig. Jag, Anna och Martina fick åka till affären och köpa godis och läsk för att klara av eftermiddagen.

Föräldramötet med niornas föräldrar gick bra, trots Fluffets pinsamma information.

Hemma kvart över nio. Packde, fixade, läste elevarbete och stupade sedan isäng. Johan hade kommit hem från Deutschland :-)

Onsdag - luftbro

Publicerad 2009-09-23 20:32:41 i Allmänt

När jag kom hem efter jobbet vid halv sex så valde jag mellan att ut och springa eller gå och köpa en stor godispåse. Det blev en stor godispåse. Jättetrött ikväll också. Så det blev godis till kvällsmat och många timmar framför datorn med plugg och jobb. Går inte så bra med träningen. Har ingen energi alls just nu. Tidigt isäng. Imorgon kommer Johan hem från Tyskland!!!

Tisdag - fiasko

Publicerad 2009-09-22 21:28:33 i Allmänt

Jag, Kajsa och Micke körde tidigare till jobbet eftersom jag skulle ha friluftsdag idag. Scoutkonsulenterna som skulle komma och hjälpa till skulle vara där 7.30. Tiden gick och de kom inte, och jag började bli lite nervös. Tillslut fick jag ringa och fråga vart de tog vägen. Då var de lite sena men kom om en halv timme. De kunde inte ens ringa och säga det själva. Där stod vi med alla nior och bara väntade. En timme och tjugo minuter för sent dök de upp. De var dåligt förberedda, hade inte med sig tillräckligt/bra material, de hann inte instruera oss vad vi skulle göra på de olika stationerna, de följde inte min planering ett dugg, de styrde inte upp och komplicerade allt. Dessutom var det inte särskilt bra stationer de hade. Jag var djupt besviken och alla lärare som hjälpte till också. Dessutom regnade det hela förmiddagen. Fiasko helt enkelt. De är inte välkomna hit fler gånger, nästa år styr jag upp det själv.

Efter jobbet blev det ett bankärende, handling och ett besök hos en viss person som gick bra och som kommer att få återbesök om två veckor.

Var sen på biblioteket och letade tidningsartiklar på mikrofilm från 1860. Det var för svårt att tyda vad det stod så jag gav upp efter ett tag. Jag har panik när det gäller min uppsats! På måndag ska jag ha lämnat in disposition med frågeställning, syfte och vilka källor jag ska använda, vilka ska vara primärkällor. Jag har ingen aning vad jag ska skriva om!!! Och jag är dessutom inte hemma någon kväll förrän på måndag så jag kan besöka museum eller något arkiv, då är det försent. Hjälp!!!

Var så trött på kvällen så det blev ingen träning, blev bara lite jobb.

Måndag - mmm

Publicerad 2009-09-21 21:42:43 i Allmänt

Sjukt trött idag. Jobbade länge. Hem och pluggde. Kul dag...

Söndag - trött

Publicerad 2009-09-20 22:05:38 i Allmänt

Idag blev det en riktigt nyttig frukost - bacon och äggröra!!!

Tvättade, föreläsning (nationalismens genombrott på 1800-t) och sen var jag på core och på massage. Core har tyvärr lite för lite action för min del men jag behöver det så jag ska försöka stå ut ett tag. Massagen blev hårdhänt, och det behövdes också. Hade inte så mkt huvudvärk på eftermiddagen sen.

Mer föreläsning och när jag sen skulle väcka Johan som somnat i soffan för att vi skulle ut och springa så slutade det med att jag somnade också. Och sov 1½ timme... Ingick inte riktigt i dagens planering. Tog oss tillslut ut till Näsbyfältet och sprang en kort runda. Var helt seg.

Lördag - det empiriska träsket

Publicerad 2009-09-20 09:01:58 i Allmänt

Upp tidigt, tidigt. Promenad, föreläsning (forskningsprocessen) och fixande.

Halv 10 kom mamma och hämtade mig och vi körde till Hälsa & Helhet. Idag fick mamma sin födelsedagspresent som innebar entré till SPA och en behandling, body scrub, och sen en lunch på stan. Skönt och avkopplande med varma bad, jacuzzi, bastu och relaxa. Min behandling var tyvärr inte så bra men mammas verkade bättre vilket ju var tur. Blev lite lätt besviken.

Åt lunch plus efterrätt på Darins och sen köpte jag nya vantar :-)

Hela eftermiddagen lyssnade jag på föreläsningar (kvinnorhistoria), vilket är mitt nya liv känns det som.

Sen tog jag och Johan en cykeltur till Hammarslund och kollade in husbygget, var vid Ekenabben och sen cyklade vi och kollade på tivolit på Vilan och bygget av Naturum. Det tar ganska lång tid att cykla med en viss person, jag kan knappt hålla balansen på min cykel så sakta det går :-) Nästa gång så får jag gå och Johan cykla, blir kanske ungefär samma hastighet då!!!

När vi cyklat färdigt lagade vi god mat, såg Här är ditt liv och efter det Kenny begins som var en sjukt dålig film. Såg inte ens färdigt den.

(Björn Gustavsson)


Fredag - medlem?

Publicerad 2009-09-19 08:19:21 i Allmänt

Promenad och lite föreläsning innan jobbet.

Efter jobbet var jag på Högskolebiblioteket och hämtade böcker, handlade och hämtade min kamera som skulle vara lagad. Det var en praoelev som lämnade den till mig och sa inget om vad som varit fel på den. När jag kollade på pappret stod det ju att den inte var lagad, de hade inte hittat felet. När jag ifrågasatte det så de att det troligtvis var fel på batteriet. Så jag fick gå in i affären och tillslut lyckades de hitta ett batteri som passade i min kamera. Och då funkade kameran igen som tur var!

Kom hem samtidigt som Johan och då körde vi ut till Näsbyfältet och tog en lång promenad i det vackra vädret. Skönt!

Lagade god mat, vin, godis, tv och gjorde färdigt vår fotobok från Italien. Myskväll helt enkelt :-)


Saknar Italien litegrann...

Torsdag - en dag närmre fredag

Publicerad 2009-09-17 22:17:01 i Allmänt

Gick upp tidigt för att lyssna på föreläsning efter att jag promenerat, men internetet funkade inte...

Hade en ganska kul livskunskapslektion idag, min klass är helt alldeles speciell ibland... Jag och Tq fick oss ett gott skratt iaf! Fick mina skriftliga omdömen i idrott i stort sett godkända av rektor, skönt!!!

Efter jobbet hjälpte jag mamma välja tapeter till nya huset. Emil (med kompisar) dök också upp för att välja tapet till hans rum men det blev inte så seriöst.

Städade och sen var det Ki box med Katti på kvällen. Bra pass, och roligt! Kan tänkta mig en fortsättning :-)


Onsdag - pump/kondis

Publicerad 2009-09-16 21:47:57 i Allmänt

Blir en hel del King out nuförtiden på middagsrasterna. Annars har det varit volleyboll, springa slingan, frisbee osv idag. Stannade kvar länge på jobbet - fick en del gjort. Men som alltid - aldrig tillräckligt!

Körde direkt från jobbet till Friskis med stopp för att släppa av Micke och Kajsa.

Var på skivstång/kondition. Se hur mkt träningsvärk man får denna gången.

Hem och fixade mat och lyssnade på föreläsning. Är ganska knäckt över historia-kursen redan och då har jag inte ens börjat med uppsats med mera som är det jobbiga. Vill bara vara hemma på kvällarna och titta lite på tv...

Tisdag - hot chicken

Publicerad 2009-09-15 21:28:12 i Allmänt

Tur man hinner plugga lite på jobbet också :-)

Seminariet gick bra, hann göra klart uppgifterna osv. Efteråt var jag ute på en liten löptur och efter en snabb dusch träffade jag Johanna och vi åt på House of Bagels. Blev både mat och efterrätt, gott! Hade som vanligt mkt att prata om...!



Måndag - drygt

Publicerad 2009-09-14 21:06:12 i Allmänt

Somnade sent och har varit jättetrött och haft jätteont i huvudet hela dagen och kvällen.

Direkt efter jobbet var jag på högskolan och sen fixade lite grejor. När jag kom hem hade Johan lagat mat :-)

Cyklade en runda och kollade på ett hus, annars studerade jag hela kvällen.

Söndag - ny vän

Publicerad 2009-09-13 21:23:55 i Allmänt

Gick upp vid sju eftersom Johan skulle till Åhus och paddla kajak.

Jag började med en promenad. Blev stoppad av en mörk utländsk dam i leopardtröja som ville veta hur man tog sig från ICA Maxi till Sommarlust. Så jag förklarade det och hon förklarade vidare till någon i telefon. Så fick jag stå där och vänta tills de hittade. Visade sig att det var flyttfirman som skulle till hennes nya lägenhet och hon hade bott på hotell inatt och visste inte själv var hennes nya lägenhet låg och hade inte varit i Kristianstad tidigare. Under tiden visade hon sin bil som inte hade någon bakruta för den exploderade när hon körde till Krstd igår. Och nu ska hon plugga biomedicin på högskolan. Frågade om jag ville ha extra jobb - hjälpa hennes barn med läxor. Hon hade fyra barn. Javisst sa jag och blev tillslut ivägsläppt efter en kvart. Hon behövde även gå ner lite i vikt tyckte hon och ville följa med mig och promenera sen. Det var så stressigt i Stockholm. Skönt när det går så snabbt att skaffa nya kompisar...

Hem och pluggade hela förmiddagen. Och tvättade. Var på Johannas core-pass. Har väl lite träningsvärk att vänta efter det också.

Lagade mat, tv, kollade Johans foto, var ute och sprang (intervall) och sen plugg/föreläsning på kvällen. Strök lite när det var de ensamma mammorna på tv också.

Lördag - plugg, stan, Harastorp

Publicerad 2009-09-13 08:51:01 i Allmänt

Vaknade tidigt. Promenad i det vackra vädret, frukost, föreläsning och plugg och jobb.

Lunch på stan med Mia och Katti, mkt trevligt!

Jag och Johan var på Maxi och handlade, var på Österäng och hämtade hans bil mm och sen blev det lite mer plugg för mig.

På kvällen körde vi hem till Harastorp där hela familjen lyckats samlas på en gång. Kollade hur husbygget går, vilket går snabbt framåt, grillade, spelade spel (jag vann), fikade och kollade bröllopsfoto. Trevligt att umgås med la familia!


Min arbetsplats

Fredag - veckans bästa dag?

Publicerad 2009-09-12 10:09:08 i Allmänt

Var hemma redan halv fyra från jobbet, gött! Lyssnade på en halv föreläsning och var sen ute och sprang. Tog en längre runda idag än jag brukar. Det gjorde ont - har sån kopiös träningsvärk från skivstången i onsdags!

På kvällen beställde vi thaimat och drack vin och åt massor av godis! Gott. Kollade på tv hela kvällen också. Perfekt fredagskväll! Men Kändisdjungeln var totalt värdelös ju! Kommer nog inte att offra många minuter mer på det programmet...

Kl 22 hade vi båda somnat i soffan. Trött? Jodå...


Min tomma vas i fönstret var inte tom längre när jag kom hem :-)

Torsdag - ge

Publicerad 2009-09-10 22:02:08 i Allmänt

Hämtade pokal hos Lotta, lämnade in kamera på lagning, var på stan och kollade en grej efter jobbet.

Föreläsning, promenad.

Onsdag - skoljoggen

Publicerad 2009-09-09 22:00:41 i Allmänt

Efter min morgonpromenad lyssnade jag på slutet av en föreläsning innan jag körde till jobbet. Effektiv morgon!

Skoljoggen idag. För de som ville springa var det skolmästerskap och jag fick visst ta hand om det själv... Alla klasser gick tipsrunda, jag gick med två klasser så jag fick en hel del motion idag!

Känns som jag får göra allt själv just nu vad gäller idrotten...

När jag kom hem från jobbet var en mäklare här plus en från styrelsen i vår nya förening och kollade på min lägenhet för att värdera den inför omvandling till bostadsrätt. De var väldigt pratsamma! Jag hade iallafall finast toalett av alla i huset. Det får man väl hoppas...

Var på skivstång/kondition på kvällen, jobbigt. Malena också. Har inte varit på Friskis på fyra månader, så det är väl på tiden att man sätter igång och tränar igen. Skyndade mig hem till andra halvlek av Malta-Sverige. Bedrövligt, men tur de vann iallafall.

Föreläsningsfri kväll blev det, orkade inte idag.

Tisdag - kakfrosseri

Publicerad 2009-09-08 22:12:50 i Allmänt

Hade bara två lektioner idag, gött. Varav en lektion gick åt promenad, fotografering och vräka i oss kakor!

Stack tidigare från jobbet och körde till LM och fixade med min beställning :-) Blir nog bra!

Sen snabbt hem för seminarie i 90 minuter. Var svårt, gick sådär. Han som håller i det är inte så bra tycker jag.

Lyssnade på en föreläsning, var hos Mia och mätte mig och snackade skit och handlade sen på hemvägen.

Blev lite motion på kvällen också och städning inför mäklarbesöket imorgon!

Måndag - feodalism

Publicerad 2009-09-07 21:10:02 i Allmänt

Skolfotografering med både klassen och personalen idag. Självklart var det klädombyte mellan fotona.

Efter jobbet körde jag till LM på hans jobb och kollade kläder som jag ska köpa till jobbet. Hittade fin jacka, hoppas min idrottslärarkollega tycker likadadant eftersom han också ska få en...!

Snabbt hem och pratade med mina seminariekompisar inför seminariet imorgon. Vi tycker alla att det är lite svårt... Känns jätteskumt att sitta och prata med folk som man inte träffat eller vet något om.

Hela kvällen gick åt föreläsningar och plugg.

Norra Skåne 20090906

Publicerad 2009-09-06 21:53:39 i Allmänt

Regnet ställde till det för bokfolket

14:08 (Uppdaterad 14:44) KRISTIANSTAD
Paraplyer, presenningar, plastöverdrag... Utställarna gjorde allt som stod i deras makt för att skydda böckerna mot vätan ovanifrån på lördagen.

Regnet lade sordin på stämningen när bokfestivalen flyttade ut på gågatorna.
Men mellan skurarna tog kommersen fart. Deckare, romaner och trädgårdsböcker bytte ägare för några tior.
Det var en rätt lustig syn, egentligen. Presenningarna åkte av och på bokborden mest hela tiden på lördagen, allt medan regnskurarna passerade Kristianstad.

– Det är första gången vi är med på festivalen. Vi hade inte räknat med att det skulle bli så här dåligt väder, säger Eva Svensson, som tillsammans med dottern Linda serverade en mixad blandning litterära verk på sitt bokbord.
– Det är mycket deckare och romaner. Och så har vi två hela kassar med ungdomsböcker, och massor med Kalle Anka-pocket.

– Det är bättre att sälja böckerna här än att köra och slänga dem, säger Eva Andersson, samtidigt som himlen öppnar sig på nytt.
Eva och Linda försöker skydda böckerna med varsitt paraply.


 


Vädret spelade bokhandlarna ett spratt på lördagen. Linda och Eva Svensson försökte skydda sina böcker från regnet med hjälp av medhavda paraplyer. Till slut fick de låna en presenning av en annan handlare. Foto: JONAS KARLSSON

En annan handlare förbarmar sig över dem, och undrar om de vill låna en presenning som han fått över.
– Tack gärna, svarar Eva och Linda tacksamt och brer ut presenningen.
– Den stora rusningen kommer i eftermiddag, säger Eva Svensson förhoppningsfullt.
För Ulla och Bengt Linderbert från Hässleholm var årets bokfestival den fjärde i ordningen.
– Vi har en stor källare fylld med allt från kokböcker till faktaböcker och väv- och sömnadsböcker, säger Bengt Linderbert.

De brukar ta med ett urval av sina böcker till samlarmarknaden i Degeberga och bokfestivalen i Kristianstad.
– Det är en helt annan publik här på gågatorna än på samlarmarknaden, fortsätter Bengt.
En ny regnskur pockar på uppmärksamhet och presenningarna åker fram på nytt.
Några minuter senare tittar solen fram igen, och besökarna vågar sig åter fram till bokborden för att leta efter rariteter från förr.

Jonas Karlsson

http://www.nsk.se/article/20090906/NYHETER/910724192/1132/*/KRISTIANSTAD/regnet-stallde-till-det-for-bokfolket

Söndag - soldag?

Publicerad 2009-09-06 21:46:39 i Allmänt

När vi morgonpromenerat, köpt bullar och ätit frukost var det tvättdags. En av grannarna, en gammal dam, behövde lite hjälp med sin nerkissade madrass... Det var jättemysigt.

Vi var och kollade på en lägenhet på Vasagatan som skulle kunna vara väldigt fin men det var gamla tapeter och mattor osv. Så det var inte intressant för oss.

Var på bilcity och åt gratis hamburgare, kollade på bilar och lyssnade på de som sjöng. Vidare till Elgiganten för lite info om hur jag ska hantera min söndriga kamera, verkar som att det löser sig.

Körde sedan till Åhus. Först till Johans farbror där vi fikade osv. Vidare och kollade på några visningshus - Bodagarna - som var lite konstiga en del, och fina en del. Efter det körde vi till stugan där Johan tvättade sin bil och jag jobbade.

Shopping på Maxi, löprunda i Björket och sen jobb/plugg på kvällen.

Hann med en del idag, men inte så mycket av det som jag egentligen borde hinna med... Som vanligt.

Lördag - bokfestival

Publicerad 2009-09-05 23:22:41 i Allmänt

Vaknade kvart i sju... Var ute och promenerade, lyssnade/såg en och en halv föreläsning, och fixade inför dagen.

Från 10.00 till 15.00 stod jag, mamma och Zeke och sålde våra böcker på en av stadens gator. (Zeke hade en bok bara, men han lyckades inte ens sälja den. Boken heter Rosenhäcken och är alltså fortfarande till salu.) Vi hade massvis med böcker som vi behövde bli av med. Vi sålde en del men hade en hel del kvar när vi var klara. Detta kan bero på att det regnade 90% av tiden vi stod där och fick ha presenning över böckerna och det var ganska folktomt i stan. Känns lite hårt i själen att sälja sina böcker men men...

Packade ihop oss och fick lite hjälp av Johan och sen hem till mig och åt lite.

På kvällen var jag och Johan på bio och såg "Sommaren med Göran". Väldigt rolig måste jag säga, skrattade mycket!


Bokförsäljning i regn


Zeke var lagom road


Bokförsäljning i solsken (ganska sällsynt)

Fredag - neolit

Publicerad 2009-09-04 22:06:58 i Allmänt

Fullspäckad dag, anmälan nr 2 osv. Tydliga bevis.

Är så trött, så trött.

Ibland blir saker och ting inte som man tänkt sig. Ganska sällan faktiskt. Särskilt nuförtiden.

Torsdag - syjunta

Publicerad 2009-09-03 22:11:14 i Allmänt

Har varit en hysterisk dag på jobbet idag, orkar inte ens berätta om det. Hänt mkt helt enkelt.

Efter jobbet körde jag hem till Harastorp. Renskriv listor från byastafetten, packade upp och organiserade. Fixade lite med ekonomin.

Zeke-promenad.

Jag och mamma hade syjunta, det vill säga vi lagade lite av mina kläder som det behövdes sys lite på. Har haft det som ett litet projekt det senaste året typ. Och nu äntligen blev det av... och jag kan gå i hela kläder igen. Sån underbar känsla.

Handlade på väg till stan och när jag var hemma strax efter 21 hade Johan också kommit hem från sin jobb-resa.

Var på lite halvkasst humör. Skönt med fredag imorgon.

Tisdag - connect

Publicerad 2009-09-01 21:30:21 i Allmänt

Johan åkte till Eskilstuna/Södertälje idag och kommer hem sent torsdag kväll, vilket innebär tre dagar själv hemma...

På jobbet ägnade jag mkt tid åt att läsa inför eftermiddagens seminarie.

Körde tidigare från jobbet för att hinna hem till seminariet som började 15.00 och höll på i 105 minuter. Mitt headset funkade inte som det skulle så jag fick skriva mina inlägg i chatten och lyssna på de andra :-) Känns lite skumt att sitta där och prata med okända människor runt om i Sverige... Det gick bra annars iallafall.

Var hos Lotta och lämnade pokal och uppdaterade skvaller :-)

Maxi, löptur, plugg osv.

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela