lindazvenzon

Torsdag - schnappi

Publicerad 2010-04-29 21:03:36 i Allmänt

Idrottx2, tyska, film, planering inför möte, volleybollträning med klassen.

"Efter" jobbet var det LR årsmöte, jag fortsätter troget som skyddsombud. Sedan hade vi ett elevmöte, och tio i sex körde jag äntligen hem. Handlade lite mat på vägen hem så vi kunde äta oss mätta ikväll också!

Gjorde efterrätt till imorgon (det är min huvuduppgift nu för tiden!) och sen var vi ute och gick lite, så varmt idag!

Onsdag - nej inte jag

Publicerad 2010-04-28 21:35:36 i Allmänt

Idag hade jag hemkunskap, det gick faktiskt bra, men man visste inte riktigt i förväg. Det är ju inte riktigt min grej det där. Köket är ju inte direkt mitt andra hem.

Två idrottslektionener och sen datakunskap, så dagen har gått i ett. Efter jobbet spelade vi volleyboll och tränade inför turneringen nästa vecka. Det är så grymt roligt med volleyboll!

Hem och åt innan jag cyklade till Friskis och tränade. Gött mos.

Tisdag - ok

Publicerad 2010-04-27 19:42:21 i Allmänt

Lite planerande inför nästa läsår, lite letande efter förslag på spåraktiviteter och lite lektioner.

Körde hem och sov :-)

Struntade i träningen, kände inte alls för det. Skönt att vara hemma. Pysslade lite. Funderar på att baka. Muffins kanske?

Måndag - aölksdfj

Publicerad 2010-04-26 20:39:00 i Allmänt

Dundrande huvudvärk, hopplöshet, Zeke-promenad, skrev fakturor en stor del av kvällen.

Söndag - Å....t på hög nivå

Publicerad 2010-04-25 21:50:49 i Allmänt

Ännu en lång sovmorgon, jag kan nog sova hur länge som helst tror jag. Orkar liksom inte att gå upp!

Var i Åhus under eftermiddagen. Planen var att sola men det var för kallt för det. Jag rättade prov och planerade lektioner. Eller försökte, är helt tomt i huvudet - kan inte koncentrera mig och tänka en ordentlig tanke.

Lunchen intogs på kantarellen, det blev glass! Skyller på att jag har ont i halsen och behöver glass :-)

Hem och handlade och fortsatte rätta prov innan det var dags för träning.

Lördag - solsken

Publicerad 2010-04-25 11:35:31 i Allmänt

Sov riktigt, riktigt länge. Kände inte för att göra något eller träffa någon idag, så jag satt hemma hela dagen medan Johan var i Åhus.

På kvällen cyklade vi ut till Lillö och åt glass där. Sedan hem och åt räkor och såg sista Millennium-filmen.

Fredag - vårbrasa

Publicerad 2010-04-24 12:40:24 i Allmänt

Efter jobbet körde jag och hämtade Zeke och vi fortsatte hem till Jennie. Vi tog en lång härlig tur i Stackedala (träningsvärk i rumpan efteråt!).

Handlade till kvällen och som kvällsmat delade jag och Zeke på ett choklad i bilen hem. Den nystädade bilen är inte nystädad längre...

Satte ut tipsrundan som hade väldigt lokal anknytning detta år och kl 19 var det den årliga vårbrasan i Harastorp. Ganska mycket folk som gick tipsrunda och grillade korv. Vi grillade såklart banan också med choklad i, mmmmmmm!

Sen blev det fika in da house. Och tillslut körde jag och Johan hem och la oss och sov!

Torsdag - sore throat

Publicerad 2010-04-22 21:54:55 i Allmänt

Blev en hektisk dag men det blev bra tillslut tycker jag. Samlade alla eleverna i cafeterian innan de skulle hem och det blev lite uppträdande av duktiga elever!

Hem och sov, innan det blev matlagning och sen en promenad med Katti. Vi är lite trötta på boxen nu, så det är mer eller mindre nerlagt. Då sitter det fint med en långpromenad längs sjön!

Jättemycket ajaj i halsen idag med mera.

Onsdag - prov

Publicerad 2010-04-21 20:18:50 i Allmänt

Dagen gick oerhört snabbt, antagligen för att det verkligen var fullt upp hela tiden. Har haft beslutsångest om jag skulle träna ikväll eller gå på skolans melodifestival. I morse bestämde jag mig för träning så jag planerade för det. Men under dagen fick jag väldig huvudvärk och halsont, inte läge att träna då, plus att jag ville ju gå på melodifestivalen! Bestämde mig precis när jag skulle åka hem, och var tvungen att köra hem fast jag hade kunnat stanna till kvällen. Så jag var hemma och sov lite, åt snabbt och körde sedan samma väg tillbaka igen!

Melodifestivalen var riktigt bra, är så stolt över mina elever :-)

En promenad var allt det blev sedan.

Tisdag - isdag

Publicerad 2010-04-20 21:13:19 i Allmänt

Frukost serverades på morgonen. Rättså lugn dag ändå annars. På eftermiddagen var jag på ämnesträff på T4-skolan och diskuterade idrott. Snabbt hem och åt en macka och bytte till träningskläder. Träning.

Måndag - hälsa och lycka

Publicerad 2010-04-19 21:49:52 i Allmänt

Vaknade kl 5.55 av telefonen och flög upp pigg, vaken, peppad för en ny vecka och utvilad! Okej allt stämde kanske inte riktigt. Tog mig en stärkande promenad innan det var dags för att köra till jobbet.

Hälsoveckan startade idag. Mycket aktivitet förväntas denna vecka!

Efter jobbet körde jag hem till Zeke mfl och vi tog ännu en stärkande promenad. Sen tvättade jag bilen lite snabbt innan vi fick besök. Positivt, ser ut som att jag köpt en ny bil eventuellt! En svart.

Tillbaka till stan sen.

Söndag - måsten

Publicerad 2010-04-18 21:24:04 i Allmänt

Just nu går allt sönder. Bil, dator, dammsugare, tv...

Dagen gick mest åt tråkiga saker, som tvätta, städa, stryka, handla, planera lektioner osv.

Var på massage på Hälsa & Helhet på eftermiddagen. Underbart.

På kvällen blev det ett pass på Friskis, Skivstång/kondition. Hittade inte min vattenflaska, hela friskis letades igenom men icke. När jag kom hem hade Johan gömt den i ett skåp...

Längtarn redan till nästan helg!

Lördag - inställt

Publicerad 2010-04-18 13:23:30 i Allmänt

Zeke fyllde två år idag och det firade vi med en rask morgonpromenad bland annat.

Påbörjade mitt nya deltidsjobb idag, som faktureringspersonal i Rickarums El. Skrev fakturor för fullt under dagen och hann även med en springrunda innan pappa skjutsade mig till bussen kvart över fyra. Blir så åksjuk på bussar...

Hem och duschade och packade inför kvällen och fixade mig, såg verkligen fram emot kvällen.

Johans pappa var här, vi beställde mat. Skulle nästan precis gå då Malena ringer och säger att allt är inställt! Va?!

Kl 19 skulle jag, Malena och Katti bli hämtade med limousin och köras till Grand hotel, där skulle vi bli sminkade och fotograferade av modellfotograferna. Sen skulle vi gå ut efter det (och visa upp oss!). Men nu ringer de och ställer in det precis när vi ska gå dit! Det var det sämsta jag varit med om, vi var rättså upprörda!

Så vi spenderade kvällen hos Malena istället, med choklad, nötter och Millennium-film. Så bra, nu väntar jag med spänning på sista filmen! När jag och Katti skulle gå hem blev vi indragna på en fest av några killar. De var ett antal år yngre än oss, vi kände oss inte alls gamla. Men de var snälla och gissade vår ålder betydligt lägre än den korrekta. Tillslut kom man hem vid vid 1.

Fredag - grattis Emil

Publicerad 2010-04-16 22:54:15 i Allmänt

Har varit en rättså jobbig och intensiv dag... Tyska, simskola, teori, idrott, brännboll...

När jag kom hem så låg som tur var Emils present i brevlådan, en Mjällby-halsduk. Var på spining, och det varade längre än det brukar, blev stressigt. Cyklade snabbt hem och duschade, sen körde jag och Johan till Harastorp och firade Emils 20-årsdag. Mycket mat... Natten spenderas i stugan. Jobb i morgon!

Torsdag - rainforrest

Publicerad 2010-04-16 22:48:47 i Allmänt

Soligt väder. Var hos skomakaren. Sov. Spisen funkade inte när jag skulle laga mat. Det blev mackor till kvällsmat. Box med Katti. Lite tjatigt box-pass nuförtiden.

Onsdag - kanon

Publicerad 2010-04-14 21:12:05 i Allmänt

Engelska (Katarina: Jag hittade inte quizen så jag hittade på annat :-) )

Teori på idrotten - gick kanon.

Elevens val - datorkunskap. Gick också kanon.

Möte - planering inför hälsoveckan.

Körde hem och hämtade min bil efter jobbet, passade på att ta en cykeltur med Zeke.

Jag och Johan tog en långpromenad på kvällen.

Blir tokig på min dator, sjuk i huvudet är den.

Tisdag - fem-rätters

Publicerad 2010-04-13 22:12:28 i Allmänt

Vaknade sådär utvilad och stelfrusen :-) Dock inga möss inom synhåll!

Hade glömt ta med mig ny kläder till jobbet idag, så det fick bli samma som igår. Jag hade blod på byxorna och när jag borstat tänderna upptäckte jag att jag stänkt tandkräm över hela tröja. Hm, lyckat. Fick låna en kofta att dölja det värsta med!

När jag sen skulle köra till jobbet körde jag fel, jag vet inte vart jag var på väg. Ibland blir man rädd för sig själv.

Storslagna planer grusades.

Efter jobbet spelade vi volleyboll, lärarlaget tränade inför volleybollturneringen. Vi behöver nog träna lite till...!

Mamma lämnade min bil som blev fixad under dagen, men jag hade inte tid att hämta den, så jag behöll mammas bil. Var på stan och fixade lite ärenden, ex present till den bortskämda brodern, och det blev en dyr stund på stan.
Snabbdusch innan jag träffade Katti, Malin och Malena på Rose Garden där vi ägnade kvällen åt frosseri. Vi åt och åt och åt och planerade lite inför framtiden.

Hem till datorn och jobbade lite. Sen sängen!

Måndag - en sådan dag

Publicerad 2010-04-13 21:52:30 i Allmänt

Då var det dags att jobba igen! När man väl är på plats så är man snabbt inne i det igen. Trevligt att träffa kolleger!

Dagen började gå dåligt vid halv tre-tiden. Jag skulle skära lite gurka till eftermiddagsfikan (det hade slutligen blivit min tur) och skar mig i nageln, under nageln och lite runt omkring. Det gjorde ajaj.

Körde hem till mam and dad. Först busade jag och Zeke lite i Emils säng innan vi tog oss en skön promenad. Det bjöds på mat med efterrätt när vi kom hem.

Sedan städade jag pappas jobbebil, som var rättså skitig. Det tog hela kvällen i stort sett. Det var väldigt kallt och mörkt på slutet. Samtidigt bytte bror Johan min däck på bilen. Det satt väldigt hårt så det tog honom också hela kvällen nästan. Dessutom var en grej sönder så jag måste lämna bilen för lagning och kunde inte köra till jobbet imorgon. Det var ju inte så bra.

Mamma städade stugan samtidigt, eftersom där varit en mus och ätit mjöl och bajsat lite. Också hälsade vi på Anna lite emellanåt.

När jag kommit så långt som att köra till stugan för att sova där skulle jag bara kolla i skåpet där musen varit. Och så sitter den dumma musen där och tittar på mig! Jag hatar möss över allt annat och är livrädd för dem. Jag hoppade upp i sängen och stod där och ringde mamma som fick köra bort och ta bort musen. Usch vilken skräck!

Under natten drömde jag om möss. Och frös. Och blev väckt av en lastbil som vid två på natten skulle lasta av lite saker utanför. Skumma arbetstider.

Söndag - 88

Publicerad 2010-04-11 21:09:55 i Allmänt

Hela eftermiddagen spenderades hos farmor med Svensson-familj och Wramneby-familj. Farmors 88-årsdag firades. Som vanligt när man är där blev det mycket och god mat. Satt ute lite i det fina vädret.

På kvällen skivstång/kondition - gött.

Lördag - cykeltur

Publicerad 2010-04-10 17:02:21 i Allmänt

Vi bestämde oss för att ta en cykeltur plus fixa cyklarna. Första stoppet var pumpning av däck på Preem. Men vi hann sen bara till Hammar innan Johans däck smällde. Han hade nog pumpat det lite väl hårt... Så vi fick parkera cyklarna där och traska vidare hem till Mia och Jonas. Spelade lite fotboll med Wilmer innan vi lånade bil med cykelställ och hämtade cyklarna. Körde till Österäng och smörjde kedjor innan vi körde vidare hem och lastade av cykel där. Och sen lämna tillbaka bilen igen. Det var den cykelturen det!

Resten av dagen gick i slapphetens tecken. Vill bara vara hemma just nu. Vissa saker riktigt jobbiga för tillfället. När ska det bli bättre?

Fredag - Far får får får? Nej får får inte får, får får lamm.

Publicerad 2010-04-09 20:37:39 i Allmänt

Fick upp tidigt eftersom de stängde av vattnet hela dagen i huset.

Körde hem till mamma och Zeke istället. Vi började med att skjutsa Anna till Hässleholm som skulle med tåget till Stockholm. Därefter gick jag och mamma på konditiori och åt frukost, gott! Och sen var vi och köpte ett träd som farmor ska få i present när hon fyller år.

Efter denna utflykt var vi alla tre så trötta att vi la oss i en varsin soffa och sov. Tre timmar senare vaknade jag till liv igen. Deklarerade, var ute med Zeke, fikade med köbekagor, tv, skrev på x.

Dagens positiva besked: Vågen visade 43 kilo! Men jag fick tillslut inse att den nog inte fungerade riktigt...

På kvällen, när jag kört tillbaka till stan, lagade vi mat och kollade på tv.

Torsdag - smör

Publicerad 2010-04-08 21:09:21 i Allmänt

Måste ställa klockan varje morgon, annars sover jag bort hela dagen känns det som!

Shopping på Maxi, tvättning, hängde lite med grannen, försökte springa en kort runda (benen var tunga som bly), planerade lektioner och förberedde datorkunskapen som börjar nästa vecka. Såg filmen Julia/Julie = ok.

På kvällen var jag och Katti ute och gick en tur vid sjön, och när jag kom hem åts det våfflor!

Onsdag - kott

Publicerad 2010-04-07 22:09:54 i Allmänt

Fick virus på datorn, ägnade hela förmiddagen åt att lösa det. Men det gick inte så bra. Var ganska knäckt över det. Ett låtsat-antivirus-demo-program la sig på datorn och ända sättet att rädda datorn var att köpa det... Eller hur!

Träffade mamma på stan och fixade lite ärenden, och det blev en hamburgare på Burger King till lunch. Direkt efter träffade jag Johanna och Rut, och vi gick till Fenix och intog lunch nummer två! Sen följde jag dem hem längs sjön innan jag vände och gick hem igen.

Var så trött när jag kom hem att jag somnade, vaknade alldeles för sent och det innebar att jag kom försent till träningen. Typiskt, det var ju mitt favoritpass... Fick bli lite kondition i gymet istället, där brodern min också var och blev helt förvånad över att jag tränade där. Det har jag ju bara gjort i tio år...

På kvällen la Johan ett antal timmar på att rädda min dator, och lyckades! Som tack strök jag några skjortor... :-)

Tisdag - fix

Publicerad 2010-04-07 22:01:47 i Allmänt

Idag har varit en riktig fixardag, jag har gjort sånt som man alltid skjuter upp och som inte är så kul att göra. Och promenaddag. Jag tog mig en morgonpromenad, och när jag kom hem ringde jag PRIMA bilvård och för de skulle göra vid min bil. Jag kunde komma direkt, så jag körde dit och lämnade bilen. Sen fick jag gå hem. Jag hann precis hem och vända innan jag fick gå samma väg tillbaka och hämta bilen. Så det blev tre promenader på kort tid. Men bilen blev fin, tvättad och städad och allt!

Såg filmen Allt om min syster, den var så sorglig, grät massor :-/

På kvällen blev det ett pulspass på Friskis. Bettan med armbågarna var så klart där, som vanligt hade hon glömt vissa klädesplagg, dock hade hon den gula påsktröjan på sig!

Måndag - slut på påsk

Publicerad 2010-04-05 20:32:37 i Allmänt

Vi var hemma hos mamma och pappa idag, där resten av familjen också var, och fick god mat och även leta påskägg :-)

Träning på kvällen.

Ska det nya livet börja imorgon? Igen? Det har varit mycket godis i påsk! 

Söndag - what a day

Publicerad 2010-04-04 19:04:01 i Allmänt

Sov länge, åt lite chips till frukost, såg Millenium-filmen från igår, sen sov jag igen.

Efter lite städning och diskning var jag och tränade. Trodde inte det skulle funka men det gjorde det.

Kvällen blev av det latare slaget.

Lördag - påskafton

Publicerad 2010-04-04 19:02:09 i Allmänt

Började dagen med ett jobbigt spinningpass. Det var knappt man var vaken i början, men det släppte snabbt. Shoppade på Maxi inför kvällen, mycket mat blev det! Fixade lite grejor, städade osv. Gjorde vackra, men dock inte goda, påskpastiller. Fanns även andra namn på dem som kom fram under kvällen...

Halv sju kom Malena, Katti, Lotta, Marina, Malin, Patrik, Hannes, Conny och Annica. Vi åt tacos, jag hade avancerade påsklekar och vi spelade spel. Det blev tillslut utgång för några av oss, vi hamnade efter många om och men på Grand.

Påskpastiller







Tacos


Vinnarlaget


Fredag - lång dag

Publicerad 2010-04-03 13:55:39 i Allmänt

Tog rejäl sovmorgon, så skönt och välbehövligt! Promenad, frukost. Jag var på massage på Hälsa & Helhet. Åt lite påskmat och sen körde vi till Åhus. Spelade fotboll med Wilmer innan jag, Johan och hans pappa körde på konstrunda, fast det blev inte så mycket konst. Var i Kivik och Simrishamn. Åt glass, promenerade. Spenderade lite mer tid i Åhus innan vi åkte hem och slappade med tv och tidningar. Och så var den dagen slut!

Torsdag - lurendrejeri

Publicerad 2010-04-02 11:47:36 i Allmänt

Jag kunde knappt sova på hela natten för jag var så spänd över om jag skulle lyckas med mitt aprilskämt! Och det gjorde jag! Johan är förberedelsernas mästare, och plockar varje kväll fram allt inför nästa dag. Till exempel kanelburken till filen. Den bytte jag i natt ut mot muskotnöt istället :-) Och det märkte han inte förrän det var för sent!!!

I övrigt har dagen inneburit mycket godis på olika sätt och vis. Sjukdomen har hållt i sig idag med.

Efter jobbet blev det lite fixande (tex gömde påskägg till Johan, ja jag är lite barnslig). När Johan kom hem gick vi ut i vad vi trodde var fint väder, men det var blåsigt och kallt. Så det blev en kort promenad.

Tillagade påskbuffé och åt den. Sedan åt vi påskgodis och kollade på Falk-film. Nu är det påsklov!!!

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela