lindazvenzon

Onsdag - visioner

Publicerad 2012-05-31 17:43:43 i Allmänt

Vi var i Harastorp idag, jag och Liam. Och på kvällen var vi hos Mårten på byastafettmöte. Det blir nog bra detta året också tror jag! Sov över i H.


Vackert så det förslår



Paus i fabriken


Kvällsmaten serverad


Snyggingen Liam var i tidningen idag

Måndag - krokodiltårar

Publicerad 2012-05-28 22:32:06 i Allmänt

Idag blev Liam vaccinerad för första gången. Det var nära att det kom några tårar från mig också när han fick sina sprutor, den stackaren. Lång och tjock är han också nuförtiden :-)

Sen var vi på Kristianstadsbladet och blev fotograferade. Det gick så snabbt så vi hann knappt med, spännande att se hur den bilden blir...

Jag och Liam gick sen ner till tivoliparken och låg där och pratade lite med varandra, innan vi gick hem och fick besök av Jennie. Ett litet projekt som nog var nyttigt för mig tror jag!

På kvällen var det en gnällig och febrig liten Liam :-(

Veckan som gått

Publicerad 2012-05-28 00:07:23 i Allmänt

Onsdag: Var i Harastorp hela dagen.

Torsdag: Idag var jag och Liam och hälsade på Milton och Malin. På kvällen grillade jag, Johan och Liam i tivoliparken. Liam låg i en timme cirka och kollade på träden!

Fredag: Var på stan ganska mycket, promenerade och pratade med en drös olika grannar. En del mindre trevliga tyvärr, men de flesta får godkänt :-) På eftermiddagen for vi runt och fixade grejor, t ex en stol i Bromölla. Och på kvällen köpte vi pizza på La Finestra - gott!

Lördag: Födelsedag och pingst var det idag. Uppe tidigt även denna lördagmorgon för lite babysim, sen hem och städa och fixa mat. Mamma, farmor, Emil, Anna, Johan och Gustav var här och åt lunch och tårta. Fina presenter fick jag också. Har fått t ex en väska, presentkort, pengar, kofta...

Blev en promenad innan det var dags att cykla till Jenny på fest på kvällen. Liam var med sin pappa hela kvällen, lite ovant att vara iväg själv! Har inte cyklat sedan i höstas, det första jag gjorde var att cykla in i blommorna på innergården... Men sen gick det som på räls :-) Trevligt med fest, och väldigt trevligt att Loreen bara sopade mattan med övriga deltagare i den där musiktävlingen!

Söndag: Liam fyllde 3 månader idag. Tänka sig! Dagen spenderades i stugan, det blev mycket promenad och det blev även glass med lilla Siv och hennes familj. På kvällen var vi hos farmor och firade morsdag, med smörgåstårta och annan tårta. Så har jag firat min alldra första morsdag, med min fina lilla familj :-)


Liam väntar på att korven ska bli färdig


Händerna är i munnen för det mesta nuförtiden


Godmorgon!


Måndag - chill

Publicerad 2012-05-24 11:00:17 i Allmänt

Vilket härligt väder det blev idag! Tog några promenader och på eftermiddagen låg jag, Liam och Mia i tivoliparken och solade och pratade.

På kvällen var jag och Johan på det nya cafét vid stora torg, Lu café, och åt kvällsmat. Riktigt fint och trevligt där, och gott. 



Glasstips

Publicerad 2012-05-20 22:04:37 i Allmänt

Tillverkade en enkel "glass" igårkväll till fruktsalladen. Blev faktiskt god! Receptet till 4 port är följande:

2dl frusen mango
2dl frusna björnbär
3dl turkisk yoghurt 10%
1-2 msk socker

Mixa allt! Bär och frukt kan såklart bytas ut.

To-Sö

Publicerad 2012-05-20 20:23:26 i Allmänt

Torsdag: Vi åkte runt och hälsade på folk idag, handlade och fixade lite.

Fredag: Idag var vi i stugan, vi städade förrådet och på kvällen var vi i Harastorp och lämnade en säng, och fikade även där.

Lördag: Först var det babysim på morgonen, lite vila efter det och och på eftermiddagen kalas hos Milton som fyllde ett år idag! Stora killen! Tänk vad tiden går fort.

Söndag: Städade och tvättade på förmiddagen, sen var vi i stugan och grillade, klippte gräs, gick och köpte glass (lång kö var det...) osv. Liam har varit på sitt sämsta humör idag, det tar på krafterna. Blev några promenader för att få honom att sova, hjälpte en liten stund.



Spännande med Miltons paketöppning




Kul i gymmet!

Onsdag - IKEA

Publicerad 2012-05-20 20:16:14 i Allmänt

Det var nog inte meningen att vi skulle till IKEA idag, men vi var där ändå...

På morgonen packade jag ihop mig och Liam och begav mig ner mot Egna hem, med både vagn och bilstol, till bilen som stod parkerad där. Väl framme upptäcker jag att jag fått fel nyckel med mig, en som inte fungerade... Så det var hem hela vägen och hämta den rätta och tillbaka igen.

Körde hem till mamma, och sen vidare till IKEA. Som vanligt körde vi fel när vi skulle dit, det är en rutin nu.

Det fanns knappt inget av det jag skulle ha där. Blev lite besviken på dagens shopping...

Och när vi skulle hem så var vi på väg till Köpenhamn istället, och när vi väl kommit på rätt väg igen tänkte vi inte så mycket mer på vilken väg vi körde. Plötsligt upptäcker vi att vi är i Helsingborg. Vi har alltså inte märkt på hela vägen dit att vi är fel... Så det blev en rättså rejäl omväg hem. Jag hade ett väldigt hungrigt barn när vi kom fram...

Måndag - kusinvitamin

Publicerad 2012-05-15 10:50:04 i Allmänt

Fick ett ryck och bakade bananmuffins, sen gick jag och Liam med dessa och hälsade på kusinerna Wilmer och Felix. Spenderade en trevlig eftermiddagen hos dem. Fick sällskap av en gammal elev på vägen dit dessutom, lite oväntat! Alltid kul att träffa på dem och höra vad de har för sig nuförtiden.

Lördag - simmare

Publicerad 2012-05-12 11:15:09 i Allmänt

Upp tidigt, tjugo i åtta var vi på Tivolibadet för babysim. Liam sov... Men när det var dags så bara älskade han det! Han skrattade och pratade sig igenom sitt första simpass :-) Det blir definitivt en fortsättning!

Johan begav sig till Malmö för sm-finalen, jag och Liam var hemma chillade lite. På kvällen var han och jag på fest hos Katti, vi beställde mat och såg handbollen. Det blev ju inte riktigt som vi tänkt oss, tråkigt att IFK blev utklassade... Men ett silver är ju faktiskt bra trots allt. Liam gillar att vara på fest, men somnade gott senare på kvällen och sov tills vi skulle hem.





Fredag - mys

Publicerad 2012-05-12 11:03:35 i Allmänt

På förmiddagen hade jag och Liam myspys, sen var vi på stan med mamma och letade klänning åt mig. Idag blev det ett köp tillslut... När vi var klara med shoppingen följde jag och Liam med mamma hem. På kvällen kom Johan och hämtade oss när han var på väg hem från jobb. Fast först blev det mat innan vi åkte vidare till stan.



Snygg mössa! Den är endast 33 år gammal.... :-)

Torsdag - träffar

Publicerad 2012-05-12 10:51:10 i Allmänt

Föräldragrupp på förmiddagen, trevligt. Idag masserade vi våra barn. Liam var mest intresserad av att titta på de andra barnen...

På kvällen bjöds det på kvällsmat här, och de inbjudna var Jenny, Katti, Malin, Malena och Mia. Trevligt med lite sällskap så här en torsdags kväll!

Onsdag - år

Publicerad 2012-05-10 13:34:08 i Allmänt

Var på BVC för mammamöte på förmiddagen, passade på att väga Liam också. Har nu passerat 6kg, en liten tjockis är vad han är :-)

För en gångs skull sov Liam ett par timmar på eftermiddagen, vilket gjorde mig väldans glad. Jag hann göra saker, och jag kunde vila själv lite, vilket behövdes eftersom vi inte sov så mycket i natt.

På kvällen var vi på bostadsrättsföreningens årsmöte. Rättså trevligt faktiskt. Liam bara älskar att sitta och titta på folk och lyssna när vi pratar!

Tisdag - turkos

Publicerad 2012-05-09 12:07:35 i Allmänt

Idag var vi på stan ett bra tag. Blev bjudna på lunch av mamma, köpte en "solmössa", hämtade lagad overall, och letade kläder till sommarens tillställningar.

Jag fick även ett ryck att "ändra färg" som jag gör lite då och då i lägenheten, idag blev det tv-rummet och det blev turkost :-) Städade lite också. Var på Växthuset och köpte blommor, och då passade vi på att hälsa på Milton med föräldrar.

Söndag - grillad

Publicerad 2012-05-06 20:01:12 i Allmänt

Dagen har spenderats i stugan, i sällskap av familjen Krohn. Det blev grillning och strandpromenad.

Och sen hem för att se den spännande sista semifinalen mellan IFK-Guif. Och IFK lyckades minsann ta sig till elitseriefinal! Det är magiskt :-) Kan de lyckas på lördag, att vinna finalen också? Det återstår att se!

Lördag - elefant

Publicerad 2012-05-05 21:58:46 i Allmänt

Var på stan idag och fixade lite grejor, städade i min lägenhet, lärde Emil putsa fönster, Malin mfl var här, promenerade, städade lite till med mera...

Fredag - jubbet

Publicerad 2012-05-05 21:55:46 i Allmänt

Det blev en tidig morgon för mig och Liam, vi skulle ju till jobbet idag! Vi började med att bjuda klassen på fika halv nio på morgonen. Man är kanske inte som mest sugen på kladdekaka vid den tiden, men det gick visst ner. Hade lyckats tillfredställa alla allergier...

Sen var vi och hälsade på mina favoriter i simhallen, Liam fick jättefina kläder i present av dem :-)

Fortsatte dagen med att vara med på lite idrottslektioner och prata med mina kära och saknade kollegor!

På vägen hem ringde mamma, som hade väldigt ont i foten. Så jag körde dit och plockade upp henne, skjutsade henne till akuten och satt där. Stack hem efter ett tag för att jag skulle på afterwork (var ju trots allt på arbetet idag!), men det körde ihop sig på alla möjliga sätt, så jag körde tillbaka till sjukhuset och spenderade kvällen där i stället. Var nog inget allvarligt visade det sig.

Sen var det en trött Linda som somnade tillslut...

Onsdag - é dé sommar eller?

Publicerad 2012-05-03 09:54:01 i Allmänt

Vilket väder det varit idag, riktig sommar!

Jag och Liam åkte hem till mamma och pappa idag. Satt ute i solen, promenerade, plockade ner helgens tipsrunda, blev bjudna på mat, hämtade Gustav på förskolan och hade en allmänt bra dag! Vi sov dessutom över, Johan är ju ändå inte hemma...

Dagens hiss: Känslan när man för första gången på året går barfota i gräset!


Idag klär vi oss i färgen grönt...


Vårpromenad







Tisdag - första

Publicerad 2012-05-01 17:48:47 i Allmänt

Blev bara några timmars sömn inatt, har varit lite sliten idag. Mer än vanligt...!

Vi gick ner till Tivoliparken och låg där en stund på en filt i solen och åt godis, och gick sen på promenad. Tänk att lite sol kan göra en så mycket gladare!

Måndag - valborg

Publicerad 2012-05-01 17:45:09 i Allmänt

Idag har varit en bra dag. Körde ner till Åhus, och var där under eftermiddagen. Fint väder är trevligt! Spelade fotboll med Wilmer, gick på promenad med Mia och smågossarna, blev bjudna på god lunch.

Var hemma snabbt och vände, sen bar det av till Öllsjö, till Malin och Patrik, där det firades valborg. Blev bjudna på god mat och sen gick vi till Vä ip för att kolla på elden med mera. Spelade bort en massa pengar på chokladhjul... Vinner ju aldrig.

Och min lägenhet är nu ommålad, vit och fin :-)

Lördag - tjoho

Publicerad 2012-05-01 17:37:44 i Allmänt

På morgonen kom Felix, och sen lite senare droppade det in mer och mer folk! Fixades lite på toaletten.

Emil flyttade ut från min lägenhet igår, så idag var vi och spanade in hans nya boende, fint!


Felix och Liam leker. Typ.


Fredag - vårbrasa

Publicerad 2012-05-01 17:19:39 i Allmänt

Efter att jag och Liam varit på Maxi och storhandlat, körde vi till Jennie och hälsade på. Tog en promenad i Stackedala, skönt.

Sen körde vi vidare till Harastorp. Jag satte upp tipsrunda till kvällen som jag gjort, årets tema är "På spåret". Får vi se hur smarta de är... :-)

På kvällen kom det en massa folk som gick tipsrundan på pappas nya väg i skogen, grillade korv och kollade på eld och sånt. Trevligt!

Och idag blev Liam två månader! Stora killen!


Liams första vårbrasa




Pappa och Gustav :-) Fantastiskt!

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela