lindazvenzon

Söndag - årets stressigaste dag

Publicerad 2008-08-31 20:17:00 i Allmänt

Idag var det dags för Rickarums byastafett.

Några av mina arbetsuppgifter under dagen:
Ta emot anmälningar barnlopp+riktiga loppet+dela ut nummerlappar mm
Uppvärmning på lastbilsflak
Tidtagning
Sälja T-shirts
Resultat
Ekonomi
Prisutdelning
Plocka in skyltar och snitslar på sträckor

Hann även med att springa sträcka 3 i "Årröd 2". Sträckan är 7km. Tiden blev ok men det var helt fruktansvärt att springa! Kommer jag aldrig att göra om! Trodde att min sista stund var kommen...

Efter denna dag var jag ganska trött.

Y.

/Z

Lördag - förberedelse

Publicerad 2008-08-31 20:11:34 i Allmänt

Dagen gick mest åt förberedelse inför den stora dagen imorgon. Handla priser osv. Var i Harastorp på kvällen där det var fullt hus. Tre katter, en hund, ett barn och 6 vuxna människor.

Torsdag - tur man har regnjacka

Publicerad 2008-08-28 22:29:27 i Allmänt

När jag åkte hem idag från jobbet så var jag så upprörd över mötet jag precis varit på så jag nästan kokade!
Hade en superstressig eftermiddag, hann med ungerfär hälften av det jag skulle. Var hos Lotta och prata och fixa pokal till byastafetten. Handla och städa och tvätta. Lagade mat som jag bjöd X på. Hade lite konstiga diskussioner som bara vi kan ha... :-)

/Z

Onsdag - konfunderad

Publicerad 2008-08-27 21:50:26 i Allmänt

Åkte akut på massage efter jobbet. Jag är tydligen en katastrof, min massör var helt förskräckt över mig. Så nu är det massage varannan dag som gäller ett tag framöver för att få bukt med mig. Kanske min eländiga huvudvärk kan försvinna nu. Blev ordinerad vatten och vila, men så blev det inte. Istället träffade jag Maria, Malena och Katarina på House of bagels och åt lite mat. Sen hem till Katti och åt kladdekaka :-)
Gick igenom helgens skvaller...!

Fick ett intressant samtal när jag kom hem som jag inte riktig vet hur jag ska ställa mig till. Trevligt att samtalet kom men beskedet var inte det jag ville ha :-)

Tisdag - global fussball ok!

Publicerad 2008-08-26 22:11:03 i Allmänt

Regnjackan har varit välanvänd idag om man säger så...

18.00 var det samling utanför skolan för klass 81. Jag och Martina hade anordnat en aktivitetskväll för vår klass, som innebar volleyboll- och innebandyturnering. Men först inledde några elever med att utlösa inbrottslarmet på skolan. Och där stod jag utan larmkort. Men det ordnade sig efter några telefonsamtal. Allt gick bra därefter och vi hade väldigt trevligt tillsammans. (Mitt lag kom sist) När alla åkt hem stannade jag kvar och spelade lite fotboll med några killar som kom dit efter oss. Så himla kul och jobbigt!!! (Mitt lag vann)

/Z

Måndag - Jag hade rätt, som vanligt. Fast jag hade fel också!

Publicerad 2008-08-25 21:58:39 i Allmänt

Ny, bättre tid på löprundan, 39,52! Hårdträningen inför helgens tävling är påbörjad, i god tid som vanligt.

En liten fundering: Tänk vad mycket tid man sparat om man inte duschat så mycket, vilket oftast blir 3 ggr/dag för min del. Ska fundera vidare på vilken av duschningarna jag ska dra in på...

Laddar, eller nåt, inför morgonkvällens volleyboll- och innebandyturnering med 8:orna.

Lite bilder från kräftskivan...

         

Söndag - bil

Publicerad 2008-08-24 20:36:53 i Allmänt

Idag har det inte blivit mycket gjort... Min eventuella hjärnskakning har tyvärr inte försvunnit än. Var på sjukhuset och hämtade medicin, hem till Harastorp därefter. Provkörde pappas nya bil och åt pizza. Sov i stugan för första gången.

Nya bilen


Anna & Mamma                     En trött Zeke
 

Lördag - kräftskiva

Publicerad 2008-08-24 12:34:25 i Allmänt

Blev hämtad av Johan, Patrik och Malin, hämtade Malena på vägen och sen till Henke för uppladdning inför kvällens kräftskiva. Hann inte ladda så länge innan det var dags att  gå till KFF:s klubbstuga för Marias, Kattis och Mickes kräftskiva. Ganska mycket folk, en hel del för mig okända. Pilla kräftor, drack för mycket och sjöng (inte jag dock). Femkampen regnade bort och blev en trekamp, som vanns av mitt lag såklart! Fina minnen från lågstadiet kom upp, som när jag var träd med bjällror, Jens var kung som åt godis och Malena var fröken kulör. Det var en fin tid det. Hade sjukt roligt, helt plötsligt var klockan 3 och det var dags för promenad hemåt.

Ibland får man som man vill, ibland inte... Ibland vet man inte.

Dagens enirofråga: Vad heter Jakob i Jakobs stege?
Svar: Jakob i Jakobs stege hette, tro det eller ej, Jakob. Jakobs stege är, enligt gamla testamentet, en stege som fungerade som en "länk" mellan Gud och människan. Enligt 1 Mos 28:12 såg Jakob denna stege, eller trappa, i en dröm.

Vi vet alltså fortfarande inte vad Jakob heter i efternamn. Efter vissa efterforskningar: Jacob Dahlin
Änglar klättrar på Jakobs stege vid kyrkan Bath Abbey.

Fredag - regnjackeperioden är över

Publicerad 2008-08-22 21:55:05 i Allmänt

Trodde det skulle bli en lugn dag men icke. Inte idag heller. Gjorde bland annat misstaget att ta av mig skorna i killarnas omklädningsrum och lämna dem där utan sikte i ca 30 minuter. Satt och prata med Erydx2 i simhallen och när jag skulle gå igen så var mina skor borta! Jag började med att söka igenom fötterna på den klass som hade idrott just då, ingen lycka. Gick sedan in i skolan till en annan klass som hade lektion, som hade haft idrott precis innan. Lät dem söka genom sina skåp under mitt övervakande - och helt plötsligt så fanns mina skor där!

Jag vann eftermiddagens springtävling till bilen!

På kvällen var det match i Huaröd, Johan P följde med och tittade. Huaröd vann med 6-1 mot Baskemölla där Ola och Ola spelade. Emil gjorde två av Huaröds mål. Efter matchen var det guidad visning av Huaröd (tog 2 min) där de viktigaste platserna och byggnaderna nämndes och pekades ut. Efter matchen passade mitt sällskap tydligen inte längre, fanns visst viktigare saker som dök upp, väldigt plötsligt...

/Z

Torsdag - presenter

Publicerad 2008-08-21 20:24:04 i Allmänt

Eftersom jag och Martina är så seriösa i vårt arbete så ägnade vi morgonen åt att slå in upphittade saker och lägga på Saras arbetsplats. Avsändare: Hemlig beundrare... Hon blev jätteglad...
Det fanns ingen hejd på all givmildhet idag, helt plötsligt fick jag en present av Karina. Biobiljetter! Eftersom jag hjälpte henne i våras...! Mycket snällt, de mottogs med tacksamhet.

Jag var med mamma och handlade födelsedagspresent och mat osv eftersom hon inte orkade själv. Satt på Maxi och kollade på OS. Jag hade så ont i ryggen så jag åkte till Elon och satt i massagestolen ett tag.

Två trevliga herrar var och hälsade på, de vill att jag ska omvandla min hyresrätt till en bostadsrätt. Varför inte?

Sedan kom Maria W, även hon trevlig, och lämnade skivor så jag kan bränna musik till lördag.

Onsdag - ja vad lockar mest?

Publicerad 2008-08-20 21:30:38 i Allmänt

Hade en väldigt irriterad morgon...

Körde hem snabbt från jobbet, lämnade bilen för bedömning av skador, och sen hem.

Sov...

Tog på mig min cykelutrustning (tar ca 10 min att få på den) och tog sen en cykeltur om Balsby. Tyvärr blåste det så mycket så att det inte blev nån lyckad cykeltur. Varför blåser det alltid när jag ska cykla? Eller rättare sagt, varför blåser det alltid?

Eliminerade ett diskberg och planerade morgondagens lektioner innan det var sovdags - igen.

Tisdag - hämnden

Publicerad 2008-08-19 21:57:11 i Allmänt

Jobba länge, somnade direkt jag kom hem. Helt totalt slut...

Kollegan fyllde år idag, jag sa inte ens grattis - en del av min hämnd! Mooaahahahaaa!!!!

Jag, mamma och Zeke var på B-lagsmatch i Everöd, för att se lill-Zlatan spela. Han blev utvisad och dessutom förlorade Huaröd så det var ju inte så bra.

Sprang i 31 minuter.

/Z

Måndag - skolstart

Publicerad 2008-08-18 21:51:44 i Allmänt

Så himla trött jag var i dag! Har varit en tuff helg...

Skolstart för eleverna idag, min klass var helstimmiga, men det gick bra. Blev en del lekande efter alla praktiska saker.

Körde direkt till Harastorp efter jobbet. Mekade (städade och hällde på olja :-) med bilen bland annat.

Tänkte bara, efter vissa påtryckningar, lägga till en liten detalj om fotbollsgolfen igår. JOHAN P vann, med endast 76 sparkar. Helt otroligt! Jag är så oerhört imponerad, vilken förträfflig vinst.

/En trött Z

Söndag - beachvolley, fotbollsgolf

Publicerad 2008-08-17 21:49:11 i Allmänt

Efter 3 timmars sömn inatt körde jag, Emil, Viktor och Bruno till stranden i Åhus för att delta i en beachvolleyturnering. Vi var så himla laddade, vet inte om det berodde på sömnbristen eller att det ösregnade hela tiden. Särskilt en av oss som spelade i kofta och med händerna i fickorna...

Det var bara 8 lag som deltog, varav de flesta var väldigt seriösa. Det var inte vi... Vi vann första matchen med 21-2, därefter förlorade vi de andra två matcherna. Men vi hade kul! Tyvärr blev det aldrig av att vi körde "rödbetan" som är en specialare vi tränade in i går. Vi gick såklart inte vidare utan avlägsnade oss rättså snabbt när gruppspelet var slut. Vi fick även döma en match, det var det ingen som hade informerat om i förväg att vi skulle göra. Vi kunde några regler så det gick rättså bra. Dagens publiksiffra: 0

Hem, träffade X.

Jag, Johan P, Erik, Marie, Johan S och Anna var sedan och spelade fotbollsgolf utanför Hörby, jag kom 2:a. Var inte helt nöjd med min insats. Följde med Johan hem och blev bjuden på middag hos honom och Karro. Gott :-)

Dagens nyhet: En av mina bröder, den längsta, har förlovat sig i helgen. Trevligt!

/Z

Lördag - core, beachvolley och fest

Publicerad 2008-08-16 20:39:21 i Allmänt

Började dagen med att gå och köpa frukost (det var en order) och sen hem till X för att äta den inhandlade frukosten och kolla på OS. (Det är så synd att Lacrosse bara fick va en olympisk sport 1904 och 1908.) Var sen på Friskis när Johanna skulle köra igenom sitt core-pass som hon ska ha till hösten. Jobbigt och bra! Man kan ju inte fuska när man är ensam deltagare heller...

Hem och hämtade Emil, Viktor och Bruno och ner till stranden i Yngsjö. Tränade inför beachvolleyturneringen vi ska va med i imorgon. Det gick bättre än förra gången jag spelade, men det ska bli väldigt intressant detta... Skjutsade hem deltagarna i Sparrissoppa IF och åt en guacemolehamburgare. Sov, tvättade och städade och gick slutligen på fest hos Lotta vid 21.30. Blev en lugn kväll, vilket inte var tänkt från början, men denna helgen får jag tänka på min volleybollkarriär istället.

/Z

Fredag - Mamma Mia!

Publicerad 2008-08-15 23:48:02 i Allmänt

Lite folk på jobbet idag, pratade bort mycket av tiden så det blev inte så mycket gjort som skulle göras. Fick stanna längre än jag tänkt mig och är ändå inte färdig med allt som ska göras på långa vägar.... Och har dessutom en kollega som står och stressar en för den vill åka hem.

Hem direkt till Harastorp och städa det jag hann och sen vidare till stan. Sprang med Freitag. Hem och duscha och sen på bio med Malin, såg Mamma Mia. Så himla bra!

Torsdag - "Skynda, skynda"

Publicerad 2008-08-14 21:10:46 i Allmänt

Var med jobbet (hela område 1) i Karlskrona idag, på Boda borg. Typ Fångarna på fortet. Jag var så taggad hela resan dit! Fick veta lagindelningen i bussen. Vi blev inte alls indelade som vi jobbar ihop, det vill säga arbetslagen. Utan det blandades hej vilt mellan alla tre skolor. Jag var lagledare och i mitt lag ingick bland annat rektorn....! Och tre till.

Vi höll på i drygt tre timmar och det var så himla roligt! Jag ville inte åka därifrån! Det fanns 23 olika "banor" och det gällde att klara av så många som möjligt. Svarta var fysiskt svåra, gröna var kluriga och röda var en blandning. Alla i laget gick in genom en dörr, och då gällde det att lista vad man skulle göra i rummet. Fanns inga instruktioner. Man hade en viss tid på sig att klara det, gjorde man inte det fick man gå ut och börja om. Klarade man det, fick man gå vidare till nästa rum och sedan till tredje och oftast det sista. Klarade man det sista så fick man stämpla sitt kort och hade då klarat en bana. Det var väldigt svåra uppgifter, man fick verkligen tänka till och göra om flera gånger. Det blev mycket skratt och som vi kämpade! Tyvärr vann vi inte, men man kan ju inte vinna alltid...

Kollegan hade med sig fika till mig, är ganska imponerad faktiskt!

/Z



Onsdag - det kunde varit förträffligt

Publicerad 2008-08-13 22:57:29 i Allmänt

Ännu en dag fylld med möten och planering och lite halvstressigt. Döskalleunderläggen gjorde succé!

Sprang 30 min, det var en fruktansvärd upplevelse!

Var ute och gick med Johan på en ganska lång kvällspromenad (trots att han är så skadad den stackaren), svinkallt, och sen kolla vi på tv...
Värmde mig med lite kall chokladmjölk, alldeles förträffligt!

Sprang hem i regnet, hade varit skönt med en regnjacka!

Ser fram emot morgondagen, hemlig resa till Karlskrona med jobbet där vi ska vara klädda i oömma kläder och bli indelade i lag...! Tävling - yes!!!

/Z

Tisdag - döskallar

Publicerad 2008-08-12 21:16:50 i Allmänt

En dag fylld med  överlämnandekonferenser och möten. Mycket som ska hinnas med innan måndag. Fick mitt schema idag, faktiskt helt ok. Lite orolig för en kollega som hastigt insjuknade under dagen...

Var på Ford för att höra vad det kommer att kosta att laga bilen. Ca 10 000 + hyrbil och det tar ca en vecka. Det var inte så bra. Även om det inte är jag som ska betala blir det mycket fixande. Blev många telefonsamtal med den skyldige under kvällen. Var på Netto och köpte skrivbordsunderlägg med döskallar på till mig och Martina, så coola! De andra kommer bli avundsjuka!

/Z

Måndag - tillbaka på jobbet

Publicerad 2008-08-11 21:31:10 i Allmänt

Upp kvart i sex, helt underbart att gå upp så tidigt. Som jag saknat det! Men jag var duktig och gick min 29 min-promenad iallafall. Åkte med kollegan till jobbet. Jag kunde inte hålla tyst och skällde lite på honom för att han beter sig så korkat. Han hade som vanligt inget nytt att komma med, samma svar som alltid. Satt sen stilla hela dagen och lyssnade, först info från rektorn och sen föreläsning om bedömningsmatriser... Var helt ok, men det var jättejobbigt att sitta still så länge, fixar inte det, särskilt inte första dagen. Tror inte jag somnade någon gång. Känns ganska ok att börja jobba ändå faktiskt. Hann skvallra lite med Martina och de andra också. En del förändringar - känns lite konstigt men man vänjer väl sig.

Körde direkt hem till Harastorp för att laga mat mm, som jag sagt att jag skulle göra, men när jag väl kommer dit så har farmor helt plötsligt gjort mat... Då var det lite onödigt att jag körde hem. Lekte lite med Zeke och sen till stan. Sprang 41-minutersrundan med Freitag. (Tog 40 min) Helt slut efter jobb och springning!

/Z

Söndag - sista dagen på sommarlovet

Publicerad 2008-08-10 21:31:09 i Allmänt

Supertrött, sovit för lite. Jobbade lite, körde sen och handlade mat till la familia. Hem till Harastorp, väl där kom de på att de ville ha annan mat än den jag köpt. Så jag och Emil fick köra en tur till Tollarp och handla igen. Efter besök i två olika mataffärer lyckades vi få ihop det som önskats. När vi kom hem skulle maten vara färdig i samma ögonblick, vilket var omöjligt. Polacken hade jobbat färdig (köket) och skulle få middag innan han åkte. När jag påbörjat matlagningen skulle han helt plötsligt inte ha mat. (Kan det beror på att han hörde att det var jag som skulle laga maten?) Satte mig ner och suckade en stund, lagade sen färdigt maten och delar av familjen åt. Fixade lite grejor. Mamma fortfarande ganska dålig, inte bra. Blir inte bättre.

Körde in till stan, när jag parkerat utanför Johans hus blev jag påkörd av bilen som stod framför. Han kände för att backa lite och såg inte att jag stod där. Det blev inte så bra. Så nu får "porschen" in på lagning. Kändes inte som att det var det jag behövde sista dagen på mitt sommarlov. Funderar på att sjukskriva mig fram till höstlovet, för om jag känner efter har jag nog lite ont i nacken...

Jag och Johan var iallafall på O´learys sen och kollade på MFF-Djurgården.

Ganska mycket ångest för att börja jobba imorgon igen. Men jag har haft en bra sommar.

En sammanfattning av mitt sommarlov:
Österrike - fotbolls-EM
Italien
Halmstad
Hällevik
Kajakpaddling
Nästan wakeboard :-)
Poolparty
Stranden
Många trevliga fester
Spelat fotboll, volleyboll och grillat på stranden
Kristianstadsdagarna, Festivaldax
Träffat mina trevliga vänner
Beachsoccer, Beachhandboll
Zeke!
X

/Z

Lördag - festival i töntstaden

Publicerad 2008-08-10 10:52:56 i Allmänt

Följde med Freitag till Hässleholm i egenskap av smakråd och inredningsguru och köpte grejor till hans lägenhet. Fanns mycket fina saker som jag vill ha... Försökte hitta någonstans att äta, helt värdelöst i Hässleholm. Hitta i allafall, satt aldrig på "den andra anläggningen" som de också hade och rekommenderade (!). Gick förbi en som sålde väskor, han sålde "alla väskor för 100:-" Det verkar ju lite onödigt att sälja ut alla väskor han har för så lite som 100:-. Funderade på att köpa dom, sätta upp ett eget stånd bredvid och sedan sälja väskorna för 100:- stycket. Då tjänar man lite mer på det tror jag.

En tur till växthuset och sen hem till Freitags lägenhet och placerade ut de nyinköpta grejorna. Blev kanon!

På kvällen var jag, Maria och Micke på festivalen i Hässleholm. Den kändes väl sådär.. Varför finns det så konstigt folk i Hässleholm? Nästan alla har skinnväst, klär sig som bönder och ligger ett antal år efter i modet. Kallt var där också... Träffade väldigt mycket elever, alltid trevligt :-) Träffade Johan P och Manne, de tog hand om mig så att Micke och Maria kunde köra hem. Var på Kings Head sen.

Tillbaka till Krstd, skönt att se vanligt folk igen! Skulle in på Banken men där var så lång kö så det la vi ner igen. Gick hem istället. Kollade lite på beachvolley innan jag sov.

Fredag - x, y, z

Publicerad 2008-08-09 15:24:38 i Allmänt

Var hos trevliga Emma och klippte och färgade håret. Ägnade sedan större delen av dagen åt att sitta framför datorn och faktiskt jobba! Pratade väldigt mycket i telefon idag också...

Blir väldigt irriterad på människor som lovar och lovar saker och sen aldrig håller det. Som bara skiter i det liksom. Varför gör man så? Varför lovar man om man vet att det inte blir så? Gillar inte att bli besviken. I min ilska tog jag ett beslut som kommer att hållas för all framtid, hoppas jag.

X kom och hälsade på en stund.

Wä förlorade ikväll, kan det bero på att följande är en beskrivning av en träning från en av lagets absolut viktigaste spelare?

"Jag körde tidigt till träningen för jag tänkte jag skulle snacka lite med Jens. När jag kom dig stod Dahla (ass. tränare) och ställde ut samtliga koner vi har på planen. Redan där blev jag trött. Gick upp och snackade med honom och frågade vad vi skulle göra. Han sa att vi skulle ha ett grispass. Hmm, tänkte jag, jag ville ju vila.

Jag sa till honom att jag körde tidigt för att hjälpa honom med träningen (fick det att låta som om jag visste att inte Jens skulle komma) han blev tacksam och sa att det fick jag gärna göra. Tänkte jag kan ju fylla på lite vatten och sånt med det var redan gjort, typiskt. Sen gick det en stund tills alla kommit men när kl var sju började vi.

De som skulle träna värmde upp lite och jag gick och funderade på slaget vid Hastings 1066 innan det var dags.

Spelarna ställde upp och skulle springa och passa till varandra, mest springa, en ren konditionsövning egentligen. Jag ansvarade för det stora jobbet ha koll på tiden. Jag la mig tillrätta på gräset med en boll bakom huvudet och en under fötterna. mitt jobb var enligt följande:

Jag startade klockan och skrek BÖRJA! sen väntade jag 45-50 sekunder innan jag skrek VILA! (ibland skrek jag bara slut eller stopp, de fattade det också) sen gjorde vi så i en timme ungefär innan de skulle jogga ner. Då samlade jag ihop konerna och bollarna. (blev lite trött då) Efter träningen gick vi ner i omklädningsrummet och snackade lite sen körde jag hem. "

Torsdag - ute i friheten igen!

Publicerad 2008-08-08 00:24:42 i Allmänt

Varit en jobbig natt med Zeke, tror han börjat med droger...

Dagens projekt: Valde ut ett antal digitala bilder och skickade till framkallning, det riktiga fotoalbumet behöver fyllas på.

Storstädning!

Mamma ringde, blivit utskriven från sjukhuset. Förstår inte riktigt varför. Hämtade henne och skjutsade hem henne. Zeke fick också följa med hem och stanna kvar där. Nu börjar mitt liv igen känns det som, jag kan iallafall lämna lägenheten då och då.

Hade sedan en dejt med David (även kallad Achmed) och det var trevligt. Han var rättså normal faktiskt.

Sprang i 41 minuter.

Diskuterade vissa beslut som ska tas, blir helt frustrerad!

Saknar Zeke, saknar X

/Z

Onsdag - slaget vid Hastings 1066, Roskildefreden 1658 och Djingis Khan dog på 1200-talet

Publicerad 2008-08-06 21:36:00 i Allmänt

Har pratat väldigt mycket i telefon idag känns det som. Jag och Zeke var och hälsade på mamma, hon kom ut och sen satt vi utanför sjukhuset en stund. Började jobba (planera) så smått idag, som jag tänkt hela sommaren att jag ska göra. Skjuter fram det hela tiden, finns alltid nåt annat man kan göra istället.


Kollegan dök inte upp idag heller, fick inte ens en förklaring denna gången.

Är väldigt lat när det gäller matlagning, så jag fick middagsförslag, inköpslista och instruktioner mailade av X så det var bara att handla och tillaga. Men jag fick äta själv...

Nej det är inte något katten har kräkt upp....


Zeke....
   

Tisdag - har han inte suttit i fängelse?

Publicerad 2008-08-05 22:11:55 i Allmänt

Jag och Zeke tog det lugnt, eller jag gjorde det, Zeke fortsatte busa och bita sönder saker och ting. Vi tog en promenad till Lotta på hennes jobb och hälsade på. Kollegan ringde, börjar bli rättså trött på honom...

Stopp i toalettstolen precis när jag skulle iväg. Äckligt. Emil och Viktor fick köpa en sån där sugpropp och komma med så fixa det sig. De tog med Zeke (Emil skulle köra hundtricket på matchen) och jag var på stan och köpte skor. Var sen och hälsade på mamma. Fått blod idag. Annars är det än så länge inte bättre... Fortfarande feber, hosta, illamående, äter inte, trött osv. Tapeter beställdes idag.

Körde till Vä och kollade på fotboll, Wä - Tollarp. Wä vann, måste bero på excellent coaching....! Jag och Zeke körde hem och kollade på film nr 3. Saknade honom faktiskt den lilla stund han inte var med mig, trots att han är så jobbig.

Måndag - tråkdag

Publicerad 2008-08-04 18:44:50 i Allmänt

Sov länge, Zeke ville det.

Kollegan rinde igår och frågade om han kunde komma idag. Jag sa ja. Han ringde idag och sa att det regnade in hemma hos honom så han kunde inte komma idag. Såklart....!

Var en runda på stan och köpte skor, tvättade, diskade, städade, gick några promenader med Zeke (som är ganska jobbig). Var och kollade ut tapeter till köket, tog med några förslag och åkte till mamma på sjukhuset för att hon skulle kunna ge sin åsikt.

Film.

Tråkig dag, det har bara regnat, har inte mått så bra, hände inget kul idag. Saknar...

/Z

Söndag - depp

Publicerad 2008-08-03 23:38:48 i Allmänt

Vaknade halv 10, trött efter gårdagens jobb. Gick hem till X och fick frukost. Låg sedan på hans soffa i 4,5 timmar och tjurade... Vet inte riktigt varför, men var på riktigt deppigt humör idag. Orolig, rastlös, ledsen, deppig...

Var hos mamma på sjukhuset och hälsade på. Läget är oförändrat. Gjorde även dagens goda gärning där när det var middag på avdelningen, är ju lite av en alltiallo nuförtiden. Har många yrken på min meritlista...

Körde hem till Harastorp och fixa lite mat till pappa och Emil, tvätt, diskade, betalde räkningar, hämtade Zeke. Zeke ska bo i stan hos mig ett tag nu...! När vi var tillbaka i stan gick vi på kvällspromenad. Det första han gjorde när vi kom hem
var att kissa på golvet. Sedan försökte han äta upp mig. Sen skällde han på grannarna. Efter det tuggade han sönder sladden till mina högtalare. Dum hund. När jag gett honom ett daimchoklad somnade han tillslut.

En vecka kvar på sommarlovet.... Panik!

/Z

Lördag - jobb

Publicerad 2008-08-03 00:55:47 i Allmänt

X...

Jobbade mellan 13.00 och 00.00 på Åhusgården. Konfirmation, knappt 300 gäster, fullt upp, slog bara sönder en kaffekopp, mycket spring, god mat, fick en "väska" i present av konfirmanderna, ganska trevligt, trött! Malin, Emil, David, Jakob mfl.

/Z

Fredag - nästan wakeboard

Publicerad 2008-08-01 23:29:41 i Allmänt

Efter en ensam morgonpromenad (och frukost) körde jag ner till Åhus, hämtade Malin och vi handlade mat så vi skulle klara oss under dagen. Till stugan och sen ner till stranden där de flesta av hennes familjemedlemmar redan var. Solade... Johan P kom och hälsa på och sen var jag, Malin, Johan och Karro och åt glass. Det var ganska kladdigt för vissa...

Tillbaks till stugan och fixa mat, körde till Yngsjö. Dit kom även Maria, Katti och Micke. Och sen kom Henke och Patrik med båt dit. Vi skulle köra lite wakeboard men det var väldigt mycket vågor i havet. Medan vi väntade på att vågorna skulle försvinna så spelade vi volleyboll. Oj så kassa vi var! Katastrof! Vi var tydligen inte lika bra på volleyboll som på fotboll...

Sen ville jag köra lite wakeboard ändå. På med våtdräkt. Problem uppstod direkt när jag skulle ta mig upp i båten... Jag är som sagt inte så smidig... Körde ut en bit och sedan uppstod problem nummer två. Hur jag skulle få på mig wakeboarden i vattnet. Problemet löstes genom att vi körde in till stranden igen och jag satt på kanten på båten, Henke stod i vattnet och försökte få på den på mina fötter, Det var ganska mycket vågor fortfarande och båten ville inte riktigt ligga still. Plötsligt ramlar jag baklänges ner i båten!!! Låg sedan på rygg i båten med benen i luften och kom inte upp. Det var ganska roligt....!

Fick tillslut på den och jag kastade mig ut i vattnet från båten. Låg sedan på mage och försökte få tag i repet jag skulle hålla i. Nästa problem. Det var för mycket vågor, båten hoppade rundor och repet gick inte att sträcka ut och hamnade i propellern (motorn). Och där låg jag i vågorna med en wakeboard och försökte hålla mig flytande... Tillslut fick vi avbryta det hela, blev aldrig något åkande för mig. Men det var ett kul försök. Och det blev en hel del badande...!

Efteråt grillade vi på stranden, lika mysigt idag! Sägs att det är sista fina dagen idag i sommar. Hoppas inte det, vill ha mer sommar! Älskar att vara på stranden, dagar och kvällar.

Skjutsade hem Malin till stugan och fick hennes nycklar. Jag körde till stan, till Malin och Patriks lägenhet och hämtade lite kläder åt henne.

Mamma mådde sämre idag och hade hög feber och blev inlagd på hospitalet. Inte bra. Fick svar från Lund idag, bra besked!!!

Bilder kommer senare...

/Z

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela