lindazvenzon

Fredag - nioalärarbarnlektion

Publicerad 2009-01-31 10:07:22 i Allmänt

Ännu en stressig dag... Hade matte med nior, vi var två lärare på tre elever. Jag gick igenom nationellt prov - fick plocka fram "alla" mina mattekunskaper... Men det gick bra. Fixat med skridskor och hjälmar inför nästa vecka.

Handla på vägen hem, laga lite mat till kvällen, solade och sen var jag på spinning. Där var även Malena, och "Röven"! Längesen - kul att se honom.

Kom hem samtidigt som Johan kom. Efter dusch och mat så var det soffan och tv:n som gällde - plockade många poäng på "På spåret"! Trött....

Torsdag - avbrytare/utbytare eller kanske avbytare???

Publicerad 2009-01-29 19:33:05 i Allmänt

Kunde inte bestämma mig på morgonen om jag skulle till jobbet eller inte, men plikttrogen som man är så körde jag dit ändå...

En helt ok dag trots sjukdom... Trampett med sjuorna och handboll med åttor och nior. Fick ett trevlig sms som pigga upp :-)

Sov när jag kom hem. Blev ingen träning idag heller, tråkigt. Vill bli frisk och träna! Fick lite måste-grejor gjorda iallafall.

Ska man heta A eller J för att få träffa en viss människa? Man är visst långt ner på prioriteringslistan nuförtiden. Lite tråkigt faktiskt.

Längtar till imorgon - fredag och Johan!!!

Onsdag - lång dag

Publicerad 2009-01-28 22:04:01 i Allmänt

Jättestressig dag. Många på jobbet som är sjuka så då blev det tex en mattelektion för mig idag. Blir inkallad så fort det är data-/smartboardproblem dessutom. Hinner inte med vad jag ska med friluftsdagar och allt som händer just nu. Dessutom har jag mått riktigt dåligt idag. Hade föräldramöte på kvällen, som varade två och en halv timme. Gick bra men jag hade feber och var helt yr. Blev 13 timmar på jobbet idag. Helt slut sen...

Tisdag - dunderförkyld

Publicerad 2009-01-27 20:04:55 i Allmänt

Sov jättekonstigt och oroligt inatt. Drömde, ont i halsen, svårt att andas... Helt enkelt en dunderförkylning som har slagit till. Var inte helt pigg på jobbet idag.

Efter jobbet var jag på massage, välbehövligt. Nu är det illa igen...
Maxi, var på stan och handla upp lönen :-) Köpte ett bananfodral!

Blev ingen träning idag tyvärr... Blev soffan och datorn/tv:n istället och lite fruktsallad till det.

Måndag - fyra måndader kvar...

Publicerad 2009-01-26 19:40:06 i Allmänt

Ont i halsen, förkyld, ont i huvudet...

Är man uttråkad på jobbet när man har en lång diskussion om de instängda snäckorna som finns på bordet i ens arbetsrum? Vad de gör på helgen och vilka intressen de har? Men det var ganska kul...!

Hade engelska med sexorna förutom mina egna lektioner.

På eftermiddagen var den nya förvaltningschefen på besök -  och då skulle det ätas tårta igen! Det börjar bli lite tjatigt. Men jag satt där med mitt äpple och ett glas vatten. För övrigt hade jag svårt att hålla mig vaken under hans monolog.

Var hemma i två minuter då jag hann byta kläder och äta två skedar filmjölk. Cykla sen snabbt till Friskis och tränade med Malin och Maria. Skivstång/Kondition. Riktigt jobbigt, och kul. Som det ska va. Tydligen så tränar man i jeans nuförtiden och har ett vanligt glas med vatten istället för drickaflaska med sig. Hmm har jag missat något?

Söndag - så var helgen slut - igen

Publicerad 2009-01-25 19:16:19 i Allmänt

Tvättat massor idag. Vi var ute och gick, var inom Maxi och handla lite mat. Laga mat. Åt mat. Det här med mat upptar mycket av ens tid tycker jag. Den dag jag vinner några miljoner så ska det anställas en som kan laga mat åt mig. Det är något som är säkert.

På eftermiddagen var jag på spinning, blev lite sen så privatchauffören fick rycka ut och skjutsa dit och hämta.

Fem träningspass plus lite promenader är väl godkänt för veckan tycker jag. Jobb och årsmötesprotokoll var kvällens tråkiga uppgifter. Är för övrigt tokkär!

Lördag - swingersklubben

Publicerad 2009-01-25 14:14:05 i Allmänt

Drog ut en halvsovande Zeke på morgonpromenad, det regnade och han frös. Så när vi kom hem igen så fick han duscha. Han är rolig när han har duschat och ska torka sig på alla mattor som finns i huset! Mycket speciell stil. Städade bilen, satte upp backspegel med peruktejp! Haha se om det håller. Tror jag inte.

Körde till stan och kom samtidigt som Johan. Kolla på skidor, vi var ute och sprang och på kvällen var vi och åt och på bio. Såg Mammut. Var sådär. Men det var ett av mina bästa biobesök någonsin! Paret som satt bredvid skratta och kommentera allt vi sa. Tanten som satt framför hade fotgymnastik med fötterna i luften så att vi knappt såg filmen! Och mitt i så gick hon ut och köpte mer popcorn och godis. Märklig människa.

Fredag - årsmöte

Publicerad 2009-01-24 16:45:24 i Allmänt

Vilken dag det blev! Många borta idag vilket innebar att jag inte fick någon lunch - istället blev det svenska. Sprang mellan lektionerna. Skönt när den dagen var över...

Hem till Harastorp. Gick med Zeke i blåsten och sen somna jag i soffan! Farmor lagade mat åt oss - lyx!

På kvällen var det SMU:s årsmöte i Rickarum. En ganska trevlig tillställning faktiskt. Jag var sekreterare och jag fick behålla alla mina uppdrag även detta år. Åt tacos i mängder och var inte hemma förrän 23.

5 månader :-)

Torsdag - 30:e Knut

Publicerad 2009-01-23 06:21:11 i Allmänt

Hänt en olycka på väg till jobbet - tycker olyckor är lite otäcka....

Många borta idag - mkt vik. Jag hade två klasser samtidigt första idrottslektionen. Men det funkar ju det också. Och jag hade svenska med min icke-favoritklass sista lektionen.

Och idag så fick jag tillslut motvilligt plocka ner ljusstakar, granar och annat julmys. Trist. Men det sägs att julen är över.

Spinning med Malena på kvällen.

Och sen kom Johan och var här på kvällen.

Onsdag - hejdå

Publicerad 2009-01-21 22:43:35 i Allmänt

Fick gå upp tidigare eftersom jag skulle ta bussen till Vinslöv idag. Gick hemifrån 6.35. Skönt att kunna halvsova på bussen istället för att köra. Och sen halvsov jag i bilen från Vinslöv till jobbet.

Lite vik-kaos på morgonen, annars flöt dagen på snabbt som vanligt. Sista lektionen innehöll balett, hiphop och disco. Mycket kul och underhållande! Det var visst kramdag idag - trevligt att få en kram när man kom till jobbet!

Jobbade till 16, sen var jag, kurator och fritidspedagog och spelade badminton. Jag är inte bra på det... Lattjade lite fotboll sen - kul! Bastade, duschade och fixade.

Jag åkte med Patrik mfl till Hässleholm och vi var ca 25 st från jobbet som åt på Cats. Sista måltiden med rektorn. Fick lite presenter, kramkalas och hejdå. Lite tråkigt. När jag ätit min fläskfilé och potatisgratäng var jag inte riktigt mätt så då högg jag in på Tobias nachostallrik. Efter det beställde vi in efterrätt - friterad nougat med vaniljglass och hallonsås. Kan man motstå det? Nej. Så det blev lite synderi idag. Men det får jag väl någon gång. Kan inte vara duktig jämt.

21.18 tog jag tåget till Kristianstad och var hemma lite innan 22. Lång dag. Men helt ok.

Tisdag - sommar snart?

Publicerad 2009-01-20 22:53:43 i Allmänt

Har inte mycket energi när det gäller jobbet just nu.

Försökte pumpa cyklar med nya cykelpumpen - funka ej.

Försökte fixa trasig backspegel i bilen - gick ej.

Bokat lite grejor idag...

Mamma var här på eftermiddagen, hade med sig mat! Sushi mm.

På kvällen var jag och Mia och boxades. Passet är bättre nu som tur är. Träffade P. Hartvig - möjligen blir det deltagande i multisporttävling i vår? Jag vill.

Måndag - utelåst

Publicerad 2009-01-19 20:47:50 i Allmänt

Har förlorat kontrollen över mitt hem! Så sjukt trött idag, fixar inte måndag morgnar. Är så trött så man känner sig sjuk. Men när man tagit sig halvsovandes till jobbet så har man inte så mycket att välja på när man väl är där. Sen är det full fart som gäller hela dagen. Möte med hälsocentrum och skolledning på rasten - går framåt med mitt hälsoinspirerande. Lunchpromenad med N. Det bjöds på tårta av fd rektorn, men jag satt fint och tittade på när de andra åt. Brinner för skriftliga omdömen till 100%. Känns så insprirerande. Var kvar länge på jobbet. Var bara hemma och vände och sen var jag och Maria ute och gick en lång runda. Hem och pratade med en av mina favoritmänniskor, såg Sverige vinna över Spanien och sen Idrottsgalan.

Söndag - lika olika

Publicerad 2009-01-18 20:47:34 i Allmänt

Gick en långpromenad som innebar stopp för att fixa tvätten på Österäng, var inne i ishallen och kolla när KIK´s småttingar spelade mot Osby - där man skriker ålahue för att peppa - och sen var vi hos Malin och Patrik. Helt sjukt vad helgen går fort, helt plötsligt är det söndag kväll igen. Framtidsdiskussioner.

Lördag - Åhus

Publicerad 2009-01-17 18:28:50 i Allmänt

Vaknade kvart över sju och kunde inte sova längre! Så knäckt man blir då. Kolla på en film och när vi ätit frukost så blev det en 29-minuters promenad. På eftermiddagen körde vi till Åhus. Vi tvättade bilen, eller nej, Johan tvättade bilen. Jag servade endast med varmvatten och när jag inte gjorde det läste jag tidningen. Och sen sprang vi en liten runda, fast min runda blev lite längre. Jag tog en extratur ner till stranden. Efter dusch och mat så körde vill tillbaka till stan och handlade och på kvällen åts det räkor med mera. Och lite mer tv-tittande... Mitt tv-tittande har ökat drastiskt senaste tiden - på helgerna iallafall. Ha det!

Fredag - äntligen helg

Publicerad 2009-01-17 18:20:42 i Allmänt

Snackat mest idag. Känns som man bara går och väntar på att det ska bli fredag eftermiddag hela dagen. Och till slut blev det ju äntligen det! Skulle sprungit när jag kom hem men det var för kallt... Så det blev ingen träning idag. Johan kom och när vi fixat mat och ätit och sett Let´s Dance så somna man ganska snabbt... Så trött man är!

Torsdag - opa opa

Publicerad 2009-01-15 20:26:47 i Allmänt

Har sovit fantastiskt dåligt inatt. Känns som jag vaknat var femte minut, ena gången var jag jättevarm och nästa gång frös jag. Helt slut när klockan ringde. Har inte lärt mig hur lång tid det tar att köra från Örkelljunga till Vinslöv än, så jag blev så klart sen...

Har varit mycket handboll idag. Bokat tennis, skytte och spinning till kommande friluftsdag. "Trevlig" lunch.

På kvällen var jag och Malena och boxades. Tyvärr var det - ursäkta uttrycket - satkärringen som hade det idag igen. När jag kom ut till bilen hade jag fått böter - igen. Hur ska jag kunna betala när automaten inte fungerar? Börjar bli dyrt detta. Och så har de plockat ner julgranarna i rondellen. Och bilar försöker köra på mig. Ingen bra kväll alls detta!

Längtar till helgen!

Onsdag - badtider

Publicerad 2009-01-15 16:39:07 i Allmänt

Har letat efter försvunnen mobiltelefon en hel del idag (inte min), och redat ut lite saker... Blev bjudna på tårta idag (jag åt inget) eftersom rektorn slutar imorgon. Känns ganska trist faktiskt. Var på ett långt och tråkigt möte. På väg hem fastna jag hos rektorn, den andra, och där blev jag fast ett tag. Körde från jobbet långt senare än jag tänkt. Körde direkt till Johan i Örkelljunga, lyckades hålla mig vaken hela vägen dit. Handla och laga mat och åt nötter och gick en kort runda och tv och badade.

Tisdag - lyssna tack

Publicerad 2009-01-13 23:11:29 i Allmänt

Vaknade förkyld! Nej!

Stressig dag men annars ok. Körde till Harastorp efter jobbet. Var ute och gick med Zeke, tvättade bilen - i mörkret så den blev nog inte särskilt ren... Men lite bättre. Man kan se vilken färg den har iallafall. Var i Rickarum och handlade och uppdaterade senaste skvallret med Kicki. När vi ätit körde jag till stan. Var på Friskis och boxades med Mia. Var svettigt och jobbigt men passet var sådär. Synd...

Blev sent i säng eftersom träningen är så sen. Och när man kommer hem ska man äta, duscha och allt annat som dyker upp sådär på kvällskvisten.

Måndag - första dagen av 56

Publicerad 2009-01-12 20:46:46 i Allmänt

Skriftliga omdömen - tråkigt tråkigt.

Första dagen på projektet gick väldigt bra. Ätit bra och på kvällen sprang jag i 38 minuter. Trots att det var mörkt, kallt och blåste. Blev attackerad av en hund på vägen...

Söndag - invägning

Publicerad 2009-01-11 21:00:44 i Allmänt

Jag och Johan var ute och gick en lång runda, kollade hus och träffade Terese. Såg film och skidor.

På kvällen var det mätning och vägning hos Mia. Jag; Mia, Kattis, Malin, Malena och Jojjo påbörjar vårt projekt ikväll. I 8 veckor ska vi träna och äta bra och sedan väga och mäta igen för att se vad som hänt. Vi har olika mål och mitt mål är att bli bättre tränad och gå ner lite i vikt. För att lyckas med detta ska jag träna ca 6 pass i veckan och äta betydligt bättre än vad jag brukar. Inget godis och onyttigheter och bara bra mat. Är otroligt taggad att lyckas med detta och SKA lyckas!

Efteråt var jag och Johan på Maxi och jag handlade frukt och grönsaker för femhundra kronor! Nästan iallafall.

Lördag - träning

Publicerad 2009-01-11 09:35:44 i Allmänt

Var och styrketränade med Malin och sedan var jag ute och sprang medan Johan cyklade bredvid. Det var en nära-döden-upplevelse. Mådde dåligt hela dagen efter det. Efter två träningspass så passade det bra med att gå och köpa ett kilo godis och kränga i sig. Sedan somnade vi helt utmattade efter denna dag... Är mest trött nuförtiden tycker jag. På kvällen beställde vi mat från O´learys och såg nån film.

Fredag - äntligen

Publicerad 2009-01-10 10:13:11 i Allmänt

Fredagar är bra dagar. Spelade badminton en hel lektion. Ny toalettinspiration. Började fixa med friluftsdagar.

Handlade på vägen hem och sen skulle jag ut och springa hade jag planerat hela dagen. Men jag var för trött. Städade och sov istället... Latmask.

Johan kom på kvällen, laga mat och var ute och gick och var jättetrötta.

2008

Publicerad 2009-01-08 22:34:51 i Allmänt


Januari

Den 7:e januari var en mindre bra dag. En relation avslutades, vi fick besked om att mamma fått tillbaks cancern för tredje gången och jag fick maginfluensa. En dag jag aldrig kommer att glömma... Och det närmsta halvåret blev ett jobbigt halvår för mig, familjen men framför allt för mamma.


Februari

Årets jobbigaste månad. Mamma var så dålig som man kan vara. Trodde inte hon skulle klara det. Jag grät mycket - i hissen, i bilen och överallt där ingen såg. Är tacksam för de personer som ställde upp för mig - vet inte hur jag klarat det annars. Men finns det någon som fixar något sånt här så är det min mamma.

Jag och Emil körde upp till Johan i Jönköping och hälsade på när det var sportlov. Gick på handledarutbildning för att kunna övningsköra med Emil.


Mars

Hände en del intressanta och förvånande saker - var en del beslut som skulle tas. Men sen blev det ju som det blev. Jag och Emil övningskörde en hel del.


April

Var med mamma i Lund på onkologen när det var dags för stamcellsskörd, jag sov på en soffa där och var med mamma på dagarna så mycket jag kunde. Jobbade ibland, var med mamma resten av tiden. Klarade sig inte själv. Jag skada foten och hoppade på kryckor.


Maj

Det blev ännu mer Lund denna månad. Nu var det dags för värstingbehandlingen och sedan fick hon tillbaka sina stamceller. Jag var med henne för det mesta och när jag inte var det var jag hemma hos familjen. Födelsedagen blev en katastrof på alla sätt och vis.


Juni

Början av juni var en hektisk tid - som det brukar vara i slutet av en termin. Mamma kom hem från sjukhuset. Det var fullbokat dagar som kvällar och det var mycket jobb, avslutningsmiddag, familj osv.


Åkte till Österrike och fotbolls-EM med Lotta den 12:e. Åkte tåg ner till Innsbruck och tältade i knappt en vecka i Natterer See, en liten alpby utanför Innsbruck, på Camp Sweden. Umgicks mest med våra trevliga grannar Henke och Limpan och det var kallt och regnade mycket. Såg Sverige-Spanien och Sverige-Ryssland och hade bra platser bland spelarfruarna mfl där vi satt med våra autograffyllda tröjor (förutom den där Zlatan). Det festades en del och förutom matcherna var höjdpunkten när vi var på spelarhotellet och hälsade på Micke och resten av laget. Då fick vi vår stund i rampljuset när vi blev eskorterade ut därifrån av vakterna och fansen stod utanför och trodde vi var spelarfruar! I våra gamla regnjackor från ´81... Vi var på dagsutflykt till Verona i Italien och på vägen hem till Sverige stannade vi på snabbt besök i München. Kom hem på midsommarafton och det var bara att hem och byta kläder och sen till Hässleholm på en riktigt rolig midsommarfest!


Sov i en vecka och sen var jag och mamma och hämtade Zeke - vår nya familjemedlem!

                                                                   

Juli

Denna månad ägnades mycket åt stranden. Var på beachhandboll och beachsoccer. Låg på stranden på dagarna och på kvällarna så grilla vi och spela fotboll och volleyboll. Paddla kajak och försökte köra wakeboard. Var en väldigt bra månad med fint väder, kompisar och roliga saker som hände. Var ute och åt mycket. Kristianstadsdagarna och festivaldax. Och så alla dessa fester på partybänken och kubbmatcher på kubbplanen! Var i Halmstad med Emil och såg HBK-match, sov på Amadeus och var på Rix-festival - enligt traditionen! Och sen var det ju såklart poolparty i Harastorp - helt sjukt roligt var det! Bästa poolpartyt någonsin! Första gången som man var ute och åtlade till exempel. Och sen brann det i maskinhallen men det slutade lyckligt.


Augusti

Jobbade en dag på Åhusgården med Malin och typ halv släkten. Var på en mycket trevlig kräftskiva i KFF:s klubbstuga, där jag träffade Johan. Började jobba igen, och var på Bodaborg i Karlskrona och lekte. Deltog i en beachvolleyturnering med Emil, Viktor och Bruno. Intressant. Spelade fotbollsgolf, såg Mamma Mia på bio och så var det dags för ännu en lyckad upplaga av Rickarums byastafett.


September

Var i Göteborg på bokmässan med Sara, Marie och Karina från jobbet. Orienteringsdagar med skolan. Blev kär.


Oktober

Var i Tyskland med niorna, besökte Sachsenhausen och Berlin. Följde med Zeke på brukshundsklubb. Blev hälsoinspiratör på jobbet.


November

Många kvällar och eftermiddagar gick åt utvecklingssamtal och andra möten. Började med strandpromenader i Åhus. Hade heldag med Marina och Lotta som innebar frukost på Fantasi, sedan några timmar på Hälsa & Helhet och på kvällen fest och utgång på 30+. Var på julkonsert i Heliga Trefaldighetskyrkan.


December

Började spela volleyboll på onsdagseftermiddagarna efter jobbet. Var i Köpenhamn med Johan - ströget, julmarknad, tivoli. Luciadagen tillbringades i Malmö med Lotta, Mia och Katti och på kvällen var vi på julkonsert i Malmö Arena med Peter Jöback som var sjukt bra. December innehöll skolavslutning, julklappshysteri, fredax julfest, alliansen och Johan flyttade hem till mig och bodde hos mig hela jullovet. Pappa fick ett träd över sig i skogen och bröt sex revben. Julafton hos farmor, utgång på juldagen. Tog sedan dagarna som de kom med många och långa promenader, squash, Pompeji-utställning, bio osv. Nyår firades hos Malin och Patrik med Johan, Mia, Micke, Kattis, Malena och Henke.


2009 började bra med vinterväder, skidåkning, långfärdsskridsko och kajakpaddling osv. Tror och hoppas att det kommer att bli ett bra år.

Torsdag - skolstart

Publicerad 2009-01-08 21:00:01 i Allmänt

Trött tröttare tröttast.

Var -12 när jag kom till jobbet. Kyligt värre.

Idag började eleverna. Man var inte överdrivet inspirerad att börja en ny termin, men det blev bättre efter hand. Finns ju en hel del trevliga elever faktiskt. Har spelat lite badminton och kidsvolley idag. Snöat ännu mer idag!

Körde hem till Harastorp. Var ute och rastade mamma och Zeke och sen åt jag och Emil åt tacos.

Onsdag - jobb

Publicerad 2009-01-07 20:04:21 i Allmänt

5.58 ringde klockan och det var dags att gå upp - 3-4 timmar tidigare än vad man är van vid.

Första dagen på jobbet ägnades åt att sitta still nästan hela dagen och bara lyssna och lyssna. Jag kämpade mest med att hålla ögonen öppna och inte snarka för högt så att någon märkte det. En lunchpromenad väckte mig till liv för tillfället iallafall. Blev en lång dag, var inte hemma förrrän 18. Är inte alls taggad för en ny termin.

Fixa lite grejor och sen var det bara att fortsätta att jobba på kvällen och planera de lektioner som skulle varit planerade för länge sedan... Jaja.

Ensamt utan Johan. Snart helg?

Tisdag - kinkig

Publicerad 2009-01-06 17:00:36 i Allmänt

Sista dagen på jullovet. Vill inte börja jobba! Har inte gjort mycket av allt jag planerat att jag skulle göra detta jullov... Har knappt inte jobbat något alls, har varit hemma i Harastorp alldeles för lite osv. Men det har varit ett riktigt bra och skönt lov! Johan har bott hos mig, vi har tagit det väldigt lugnt och varit ute och gått mycket. Vi har paddlat kajak, åkt långfärdsskridsko och skidor. Det har spelats spel och jag har träffat kompisar. Det har firats jul och nyår - vilket har varit väldigt trevligt.

Kommer att bli väldigt tomt och ensamt utan Johan här nu...

Denna sista dag gick väldigt fort iallafall. Vi var hos Malin och Patrik, Johan klippte sig bland annat. Jag jobbade en del och tvättade osv. Och jag var visst lite kinkig också... :-)

Måndag - skidor

Publicerad 2009-01-05 23:44:57 i Allmänt

Gick upp 8 - tidigt! - och gjorde varm chokladmjölk och fixa mat. Jag och Johan körde sedan till Vallåsen för att åka skidor. Det var bara 12 minusgrader så det var ju varmt och skönt... Not! Frös ganska rejält. Men vi hann med 13 åk iallafall och det var kul att få åka lite skidor. Mycket trevligt! Efter fem timmar i kylan körde vi till Johans lägenhet i Örkelljunga och badade i väldigt varm vatten för att få normal kroppstemperatur igen. Fortsatte sedan hemåt mot K-town. Duscha och åt och sen kom Mia, Micke, Katti och Malena hem till oss och spelade spel och snacka skit hela kvällen! Trevligt det också! Varit en mycket bra dag!

Söndag - text-tv

Publicerad 2009-01-04 21:38:02 i Allmänt

Gick till Maxi och handla frukost, sen allmännt tv- och datorslappande.

Jag körde till Jennie på eftermiddagen, där även Malena var. Fika och åt mat och prata. Sällan vi ses men trevligt när vi väl gör det! Hem till mamma och pappa och Zeke och hämtade skidkläder, handla på maxi - igen - och sen hem till Johan.

Lördag - skridsko

Publicerad 2009-01-04 12:28:04 i Allmänt

Gick upp 10, tjugo över ringde Patrik och sa att vi skulle befinna oss vid Eko kl 11. Det blev bråttom att fixa kläder och  mat och varm chokladmjölk. Sedan körde jag, Johan, Patrik och Patriks pappa till Karlshamn, där vi träffade Kalle - kompis till pappan. Där snöade det massvis och var riktig vinter. Åkte sedan långfärdsskridsko på en sjö där. Jag hade Johans skridsko och stavar och det gick inte särskilt snabbt för mig, var ganska jobbigt med all snö och de fick vänta på mig ganska mycket. Men det var kul att prova på, härlig vinterdag och definitivt nåt att göra om. När vi stannat och fikat och de skulle sticka ut igen så stanna jag kvar och åkte på mina vanliga skridsko - gick lite bättre :-)

Var helt slut när vi kom hem, vila lite och duscha.

Sen bar det av till Harastorp. Med Johan. Alla var hemma och vi åt och spela spel och var ute och kolla på den snart färdiga och guldriga sänggaveln och lite sightseeing. Trevligt!

Fredag - kanelbulle

Publicerad 2009-01-02 21:48:23 i Allmänt

Börjar bli en vana att börja dagen med att gå ut och lägga på bilen... Cyklade sedan till Maxi och handlade. Efter frukosten körde jag och Johan först till P och hämta kläder och sen till Ö och hämta lite mer och sen ner till Åhus. Eller OS. Någon hade fått den dåraktiga idéen att ut och paddla kajak i sex minusgrader... Hämtade kajakerna vid stugan och bar ner till stranden och paddla sen ut. Kom inte så långt iväg eftersom min bara svängde åt vänster hahaha! Men det var soligt och fint och mycket trevligt! Efter nån timme gick vi tillbaka. Det hade inhandlats kanelbullar åt oss :-)

Körde tillbaka till stan senare, och jag och mamma gick och shoppade på stan. Och sen kom Johan igen. Jag var ganska slut efter paddling och shoppning...

Torsdag - ett nytt år

Publicerad 2009-01-01 17:26:14 i Allmänt

Efter ett par timmars sömn och frukost gick vi till Malin och Patrik och hämtade grejor och bil. Körde sedan till Åhus. Blev en tvåtimmarspromenad på stranden i solskenet - väldigt skönt! Lekte på lekplatsen, satt på bryggan och sola och sen till stugan. Körde runt och kolla på hus - vi är inte riktigt överens :-)

Y kallas från och med nu Johan - eftersom det är så han heter!

Har en konstig orolig känsla... Blir tokig.

Onsdag - nyårsafton

Publicerad 2009-01-01 17:21:48 i Allmänt

Gick en tvåtimmarspromenad - vattenriket, Lillö osv. Tog det lugnt även idag...

På kvällen var det nyårsfirande hos Malin och Patrik. Åt och drack gott och spela spel och lekte och hade trevligt. Kvällen gick väldigt fort...  Somna väl vid 5...

Tycker om min Y väldigt mycket...

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela