lindazvenzon

Fredag - lov

Publicerad 2009-10-31 11:19:23 i Allmänt

Ledig!

Började dagen med en frisk morgonpromenad med Mia!

Sen blev det ett par timmar hos favorit-Emma på Myran & Malkom där det försvann mer än en decimeter på "hårsvallet" och håret blev mörkare. Längesen jag var så här mörk!

Köpte med mig sushi hem och åt, ingår i mina lov-traditioner.

Var sen på stan och letade kläder till lördagens fest. Som vanligt så har jag en bild i huvudet hur jag vill ha det, men hittar såklart aldrig det. En klänning blev inköpt iallafall.

Mamma var här och lämnade grejor osv.

På kvällen var jag och Johan på Taste och åt. Det blev förrätt och huvudrätt och vin. Mycket gott och mycket trevligt!!!

Gick sen och köpte godis och gick till bion.

När vi kom in i salongen så saknades våra platser, eller den ena platsen. Gick ut till vaktmästaren som fick stoppa hela den långa kön för att komma in och hjälpa oss. Det visade sig att där varit en snickare som möblerat om och då tagit bort lite stolar. Så kan man väl inte göra?! Det var fler än vi som inte hade någonstans att sitta sen också. Det var kaos ett tag och alla fick flytta om där. När filmen började hade alla fått en plats iallafall!

Filmen vi såg var "Flickan som lekte med elden". Bra, men boken är alltid bättre...

Dessutom satt det en fluga på projektorn eller där filmen visas ifrån så genom hela filmen var det en stor svart prick som flyttade runt på bioduken. Det var ganska störigt...

Alltid lika spännande att gå på bio!

Torsdag - hemtenta

Publicerad 2009-10-29 21:22:54 i Allmänt

Gick upp halv 8, promenerade, la i tvätten och sedan kl 9 lades hemtentan ut. Mellan 9-17 (den tid som jag hade på mig) satt jag framför datorn och skrev på tentan, med en liten matpaus och några tvättpauser. 16.59 lämnade jag in tentan. Helt stel i hela kroppen sen! Blev åtminstone färdig med tentan och besvarade frågorna. Sen är jag kanske inte jättenöjd med den, men den är gjord iallafall. Återstår att se om den blir godkänd.

Direkt efter körde jag till Högskolan och lämnade alla böcker. Skönt att bli av med dem!

Matlagning, städning med mera innan jag var och boxades med Katti. Lite boxning var precis vad som behövdes efter denna dagen. Tur man tränar regelbundet...not!

Imorgon är jag ledig! Längtar!

Onsdag - vill ha lov

Publicerad 2009-10-28 20:47:10 i Allmänt

Diskuterade de nya kursplanerna, elever och måndag + tisdag. Värmen var avstängd på skolan idag. Det var kallt... Ganska tråkig dag. Körde hem vid tre.

Idag skrev Johan på kontraktet för vår nya lägenhet! Inflyttning 8/12.

Pluggade på kvällen. Imorgon är det dags för hemtentan. Vet inte riktigt hur det ska gå eftersom jag hittills inte läst en hel bok, inte besvarat några frågor och har tre föreläsningar kvar som jag inte lyssnat på än.

Behöver lov nu!

Tisdag - idrott

Publicerad 2009-10-27 21:02:11 i Allmänt

Idag skulle jag träffa en del av idrottslärarna i Hässleholms komun. Min grupp skulle vara på T4-skolan och igår visade Micke mig var det var. Så jag körde dit. Där var ingen skola. Panik! Körde runt och letade lite, hittade någon att fråga som inte visste. Tillslut fanns det någon som visste. Det var ju inte alls där jag var!

När jag väl hittade skolan så var det låst överallt så jag inte kom in. Det hela slutade med att jag var ganska sen...

Satt hela dagen och diskuterade idrott. Bra att göra det men det var inte så uppstyrt, visste inte riktigt vad vi skulle göra. Blev lunch på golfrestaurangen.

På hemvägen vid 17 var jag på högskolan och lånade om böcker, igen, handlade och sen hem och lagade mat.

Fixande/pluggande.

Måndag - sämsta någonsin

Publicerad 2009-10-26 22:10:12 i Allmänt

Det är ju som bekant inställt, vårt höstlov. Eftersom vi är så dåliga lärare så måste vi jobba då. Så dagen spenderades på Linnéskolan i Hässleholm där vi lyssande på två föreläsningar. På förmiddagen var det helt ok, det var rektor Börje E. från Rinkebyskolan.

Lunchen intog jag, Sara, Anna och Katarina på Grafitti och sedan köpte vi godis på hemmakväll.

Eftermiddagens föreläsning var en katastrof. Professor Lennart var ingen bra föreläsare helt enkelt. Sämsta vi någonsin lyssnat på. Så istället åt vi godis, jag läste igenom de nya kursplanerna och gjorde ett utkast till historie-prov. Planerade friluftsdag/lägerskola med Birgitta och diskuterade lite olika jobbrelaterade saker. Några läste tidning/bok, osv osv. Vi gjorde allt utom att lyssna.

På kvällen var jag och Malena och fixade lite ärenden, gick bra.

Är ganska stolt över att jag sedan tog mig ut och sprang när det var mörkt, kallt och regnade och jag var trött.

När jag kom hem hade Johan lagat mat! Blev lite jobb, men inte så mycket.

Söndag - ok

Publicerad 2009-10-25 21:31:35 i Allmänt

Är så trött så att jag har ont i kroppen...

Körde hem till Harastorp på förmiddagen. När jag kom dit såg det ut som trejde världskriget brutit ut så det blev snabb röjning innan Jennie, Tilda och Oskar kom och hälsade på. Vi var och kollade in nya huset och sen blev det glass, traktorer och drömhästar! Dagens citat: "Mamma, jag vill inte prata med Linda" Men när det var dags att åka hem hade jag nog lyckats med mina mutor för då fick jag lov att följa med honom hem :-)

Satt där och jobbade och fixade lite sen när de åkt hem innan jag också körde därifrån.

Jag och Johan var på filmmuseet och kollade, så att jag kunde få en liten inblick i vad jag skrivit en uppsats om...

Maxi-shopping, var på Österäng och kollade in senaste som hänt.

Tv, plugg, glass.

Har inte tränat på evigheter känns det som. Blir inte ens några promenader... Bättring!

Lördag - my life would suck without you

Publicerad 2009-10-25 13:12:10 i Allmänt

Dagen gick åt att städa, jobba, läsa, osv. Fick inte så mycket gjort egentligen. Är trött.

Men på eftermiddagen blev livet genast lite bättre. Eller mycket bättre.

På kvällen beställde vi mat från Ko-san och kollade på The boat that rocked. Den var sådär bra.

Fredag - bra och dåligt

Publicerad 2009-10-24 11:54:01 i Allmänt

Jobbig och hemsk natt. Sov bara ett par timmar.

När jag kom till jobbet såg jag inte så glad ut och såg helt "förstörd" ut. Alla undrade vad det var men jag kunde ju inte berätta. För då började jag bara gråta. Så alla har varit väldigt snälla och omtänksamma mot mig. Lektioner gick sådär. Kl 13 gick jag hem, pallade inte jobba mer.

Hem och sov en stund.

Mellan 15-16.30 hade jag opponeringseminarum på historian. Min uppsats blev godkänd och opponenterna hade knappt inget att säga, det de sa vara bara positivt. Och när jag opponerade gick det också bra. Skönt att det är över.

Direkt efter så skjutsade Johan mig till tåget som jag precis hann med 16.50 till Malmö. I Hässleholm hoppade Martina på och sen tog vi oss till St Markus Vinkällare i Malmö där resten av arbetslaget satt och väntade på oss.

Jag har aldrig sett så mycket mat på en gång... Det var luxusbuffé med massor av förrätter, huvudrätter och efterrätter. Jag var så mätt sen! Riktigt gott var det. Rekommenderas!

Trevligt kväll var det, försökte att vara glad och inte tänka på det jobbiga. Uppskattar mina kollegor väldigt mycket! Senare på kvällen gick vi vidare till en pub och satt där tills det var dags att ta tåget hem.

Var i Kristianstad 2.30. Då var jag trött...

Sankt Markus vinkällare


Torsdag - hjälp

Publicerad 2009-10-22 21:55:49 i Allmänt

Blev sena till jobbet pga bilkö, men hann innan bussen gick till Hässleholm. Som vanligt lite elevstrul men annars gick besöket på gymnasiemässan i Hässleholm med åttor och nior bra.

Stressig dag, fixar snart inte det längre.

Ingen bra kväll.

Trött/tomt/tårar/osäkerhet/godis/jobb/längtan/ont

Torsdag - hjälp

Publicerad 2009-10-22 21:54:42 i Allmänt

Blev sena till jobbet pga bilkö, men hann innan bussen gick till Hässleholm. Som vanligt lite elevstrul men annars gick besöket på gymnasiemässan i Hässleholm med åttor och nior bra.

Stressig dag, fixar snart inte det längre.

Ingen bra kväll.

Trött/tomt/tårar/osäkerhet/godis/jobb/längtan/ont

Onsdag - kvalitet

Publicerad 2009-10-21 22:21:05 i Allmänt

Inget större intresse för min kluring, men svaret är iallafall att mannen var dvärg och nådde inte upp till tionde knappen.

Idag åkte jag och tre lärare med två niondeklasser till Malmö. Blev hämtade på skolan med en guldbuss och blev sen avsläppta i Malmö och gick till Palladium. Hände en ganska rolig sak på bussen ner, en skitsak kan man säga :-) Där var det släppefest för guldvalet, eleverna har skrivit artiklar och en del har publicerats i tidningen som skulle släppas idag. Började med mingel med cider och popcorn för några hundra nior innan det var dags för lite info/tidningsutdelning/tackande osv osv.

Redan halv elva var det klart (lönt?) och vi fick nästan en timme i Malmö innan guldbussen gick hem igen. Vi var då och fikade! Varit på helspänn och haft full koll hela dagen vilket är ansträngande men vi har haft kul!

Stressigt när vi kom till skolan. Jag hinner inte!!!

Mellan 15-21 satt vi i mitt arbetslag och skrev kvalitetsredovisning. Det är ganska segt men vi var effektiva och det gick faktiskt ganska bra. Hade till och med ganska kul under tiden! Beställde pizza på kvällen också. Med en del coca cola överlevde man.

Sen var det bara hem och sova direkt...

Tisdag - ja det är det

Publicerad 2009-10-20 21:40:27 i Allmänt

Ok dag, tisdagar är bra dagar! Men man hinner aldrig ifatt...

Fick en fin löneförhöjning med en fin motivering :-)

Utvecklingssamtal på eftermiddagen.

Var på ett "besök" på kvällen. Det är dyrt att må dåligt...

Promenad, jobb, Desperate, nötmix!

Måndag - fnitter

Publicerad 2009-10-19 21:19:42 i Allmänt

Det fanns inget varmvatten i duscharna i idrottshallen idag, eller inget vatten alls, så det blev ingen vanlig idrott idag. Istället blev det teori och promenad med klurigheter.

Dagens klurighet: En man bor på tionde våningen och tar varje dag hissen ner till bottenvåningen. På kvällen när han kommer hem från jobbet tar han hissen upp till sjunde våningen och tar sedan trappan upp till tionde våningen. Varför? Den som lämnar rätt svar först erhåller en vinst i form av en fika med undertecknad. Lycka till!

På konferensen bjöds vi på räksallad, kycklingsallad och gott bröd. Efter det blev det marängswiss. (stavning?). Nya rektorn presenterade sig och sen hände det inte så mycket mer. Helt ok konferens! Jag med flera satt mest och skrattade och fnittrade. Övertrötta?

Direkt efter jobbet var jag på massage. Sen hem och tillagade köttfärslimpa med klyftpotatis och svampsås. Seriöst! Sen blev det promenad med Malena och lite tragg :-)

Jobbade resten av kvällen.

Söndag - jomenvisst

Publicerad 2009-10-18 22:04:03 i Allmänt

Tvättade, promenerade och jobbade innan jag körde hem till Harastorp. Busade med Zeke, sen var jag, bror och mor uppe i huset och planerade/diskuterade/synade. Blir fint!

Läste uppsatser jag ska opponera på, kollade på Grey och fixade lite. Sen var jag och Zeke ute och sprang, det blev Årrödsrundan. Och det var nog en syn! Jag hänger i kopplet flåsande efter Zeke och är klädd i 15 år gamla Djurrödskläder (Jennie och Malena - ni förstår!), mammas leopardvantar och en ful mössa!!! Hahaha!

På kvällen var jag och Johan traditionsenligt på Maxi och inhandlade mat inför kommande vecka.

Veckan som kommer är fullspäckad och uppbokad och allt. Längtar till helgen!


Emils rum. Emil i min jacka. Emil i ful halsduk.


Mammas älskade Marimekko-tapeter...


Lördag - jag mår illa

Publicerad 2009-10-18 08:52:11 i Allmänt

Morgonpromenad, städning och fixande innan det blev jobb och plugg. Vid lunch fick jag en rejäl måilla-attack som varade resten av dygnet. Drygt. Det var riktigt illa. Så jag missade allt som var planerat idag och fick bara vara hemma och sova/vila. Väldigt tråkig dag.


Läs artikel på Dagen.se om min duktiga kusin David:

http://www.dagen.se/dagen/article.aspx?id=190048

Gå in på Davids sida och kolla in filmer som han gjort:

http://www.wramneby.se

Fredag - kall, kallare, kallast

Publicerad 2009-10-17 10:38:19 i Allmänt

Morgonstress!

Hi gick ok idag med. Hade sedan tre lektioner i idrottshallen där det var ca 6 grader "varmt". Jag hade underställ, vinterjacka och vantar, men frös ändå. Eleverna hade halsduk och vantar. Behöver jag säga att det var kallt?

Efter jobbet var jag på stan och köpte nya vantar (hoppas jag kan ha dessa mer än två veckor innan de också försvinner spårlöst), fixade nytt rabattkort eftersom det gamla strulat, och köpte mat.

Var på gympa på Friskis sen, blev knappt svettig ens...

Direkt efter det var jag och Johan och kollade på en lägenhet, i samma hus som vi bor i. Den var väl fin, eller kan bli efter omtapetsering med mera. Men den var inte lika fin som den vi kollade på i somras i samma trappuppgång. Trivs bra i min egna lilla lägenhet så jag tror jag bor här ett tag till :-)

På kvällen blev det god mat, godis och Idol och en skön, lugn fredagkväll som jag längtat massor till!

Torsdag - världens starkaste

Publicerad 2009-10-15 21:45:50 i Allmänt

Bilen startade idag!

Direkt på morgonen skulle jag, Micke och Tobbe åka med våra klasser till Hässleholm. Började med lite elevstrul för min del men sen kom vi iväg. Var på antidrogdag på Linnéskolan där en massa nior var inbjudna av Länsförsäkringar. Först berättade Magnus Samuelsson om sitt liv och träning. Han var inte så stor som jag tänkt mig men så tränar han ju inte heller längre. Han var tyvärr inte så duktig på att föreläsa men det var ändå intressant. Fick se en film från när han tävlade. Han var ganska stark...!

Efter honom var det Tommy Mobergs tur att prata om doping och vad som kan hända. Tredje gången jag lyssnar på honom och även denna gång pratade han så fort att det nästan är omöjligt att hänga med. Lite synd eftersom det är vettiga saker han har att säga. Efter två och en halv timme var det ganska skönt att få resa på sig och ta bussen tillbaka till skolan.

Hann kasta i mig lite mat innan jag hade lektion. Det var lika kallt inne i idrottshallen som det var ute eftersom det är stora hål i väggen ut. Brrr!

Sen var det soc.möte iallafall innan vi körde hem.

Vaknade helt genomförkyld imorse och har mått skit idag. Så när jag handlat gick jag hem och la mig och sov en stund.

Jobbade sedan hela kvällen. Mycket att förbereda inför morgondagens lektioner.

Onsdag - bilskrälle

Publicerad 2009-10-14 22:03:21 i Allmänt

Bilen startade inte denna morgon heller. Panik för andra morgonen i rad! Blev aldrig något batteri bytt igårkväll eftersom det var fel sort. Gör nytt försök ikväll.

Fick tag i Kajsa som fick komma och hämta mig, blev lite, lite sena till jobbet bara.

Utvecklingssamtal fram till halv sex, gick bra. Fick rejält psykbryt på en kollega idag, fixar snart inte det längre!!!

Johan fick komma och hämta mig på jobbet och sen körde vi och bytte batteriet på Biltema och åt hamburgare på Max. Johan med medhjälpare fixade batteribytet medan jag åkte hem och jobbade. Skickade in uppsatsen ikväll också! (Sorry Malena att jag inte hann komma ikväll, hoppas ni hade trevligt!)

Tisdag - gash

Publicerad 2009-10-13 21:25:50 i Allmänt

När jag skulle köra till jobbet startade inte bilen. Heldöd! Panik. Ringde Kajsa som fick vända och köra och hämta mig.

Ganska stressigt på jobbet. Efter jobbet var det arbetsmiljömöte och jag deltog som skyddsombud. Sådär kul.

Fick sen gå ner till byn och ta bussen till Hässleholm. Tillbringade knappt en timme i på café i Hässleholm innan Johan hämtade mig på väg hem från jobbet.

Hem och kollade min bil som fortfarande inte startade. Körde till biltema och köpte nytt batteri som Johan och Jonas bytte och fixade. Hoppas det hjälper!

När jag kom hem halv 8 var det bara att sätta sig med uppsatsen och göra lite ändringar som Katarina hjälpt mig med.

Måndag - hej bloggen

Publicerad 2009-10-12 21:22:00 i Allmänt

Började inne med idrotten idag. Fick ha vantar på i idrottshallen för det var så kallt där, de håller på att fixa ventilation med mera och det är öppet ut. Spelade lite stressboll med åttorna efter deras lektion för att få upp värmen....

Kladdekaksfika på eftermiddagen, gott! Slutade tidigt idag eftersom vi jobbade länge förra måndagen.

Sov, sprang, städade, matlagning, tv osv.

Söndag - uppsats

Publicerad 2009-10-11 19:29:00 i Allmänt

Förutom att ha tvättat, handlat, lagat mat och varit på biblioteket och sådana tråkiga saker så har jag skrivit uppsats hela dagen. Och är nu färdig! Nu återstår det bara att se om den blir godkänd... Kul helg... Men det är skönt att ha skrivit färdigt iallafall. Om man nu är färdig vill säga.

Lördag - Sydafrika inställt

Publicerad 2009-10-11 09:59:19 i Allmänt

Promenerade ut till Sportmed och fick massage på morgonkvisten. Sedan satt jag från 10.00 fram till 18.00 och skrev uppsats i historia med en liten matpaus bara. Skrev och skrev och skrev och hann ganska långt. Imorgon ska den vara färdig hade jag tänkt. Så det blir en tvådagarsuppsats. Vilken kvalitet!

På kvällen var jag och Johan hos Malena och kollade på Sverige-Danmark. Där var även Katti, Mia, Micke och Jenny. Trist resultat, det är väl kört för Sveriges del nu. I övrigt trevlig kväll :-)

Fredag - gaderF

Publicerad 2009-10-10 10:16:48 i Allmänt

Historia ok, orienteringsprov, simning x 2.

Efter jobbet var jag på biblioteket och sen satt jag och läste igenom allt kopierat till uppsatsen. Finns lite jag kan använda men det är lite svårt att utröna vissa källor...!

På kvällen tog vi en liten promenad och köpte godis. Hem och lagade god mat. Idol och godis. Somnade sedan tidigt med magknip av allt godis :-) Att man aldrig lär sig...

Torsdag - bläckfisk

Publicerad 2009-10-08 22:15:06 i Allmänt

Ja vad säger man om denna dagen?

Dagen har till en början varit väldigt stressig. Kopierat dessa &%#? omdömen på rasten och lunchen. Fått vik som jag fick leja bort.

Kl 14 var jag, Karina och skolsköterskan hemma hos familjen Axberg och överlämnade blomma från skolan. Pratade om Erik, hur han var som person med mera. Känns så overkligt, kan inte förstå att han inte finns mer. Jobbigt.

När vi kom tillbaka till skolan körde jag, Karina, Birgitta och Sara till Sune, fd kollega, och hälsade på honom. Han var rättså pigg och kry trots sjukdomen och var sitt vanliga gamla roliga jag! Så det blev faktiskt ett riktigt trevligt besök!

Efter det besöket stannade jag på LM´s jobb på hemvägen och köpte vinterjacka. Skrev ut lite jobbpapper också som jag inte hann på jobbet innan.

Vidare till stan och träffade mamma som tillbringat eftermiddagen på museet och kopierat en massa från arkivet till mig och min uppsats, som jag är oerhört tacksam för! Var inne en snabb runda på Skopunkten och köpte två par stövlar sådär hux flux när jag egentligen skulle handla mat...

Hem och lagade mat innan det var dags för boxning med Katti, vilket behövdes efter denna dagen. Och så hem och jobba lite efter det...

Onsdag - yes and no

Publicerad 2009-10-07 21:48:10 i Allmänt

Simning. Mitt tålamod har testats idag. Konferens. Skyddsrond.

Löpning. Jobb. Telefonsamtal. Grey.

Tisdag - tung dag

Publicerad 2009-10-06 21:27:13 i Allmänt

Direkt när jag kom till jobbet fick jag beskedet att Erik dog inatt. Var så oförberedd och blev så ledsen och chockad. Det är så orättvist. Obegripligt. Det blev en jobbig dag med mycket tårar.

Omdömen, var i Lillsjödal och samlade in alla kontroller (det fick jag ju göra själv såklart, som allt annat när det gäller idrott) och försökte jobba så gott det gick. Tack Gleerups som stöttat mig med godis idag...!

Vi körde snabbt hem från jobbet för att jag skulle hinna till museet och kolla på det de plockat fram ur arkivet åt mig till min uppsats. Det var en efterbliven man som jobbade där som gjorde att jag inte hann med särskilt mycket innan de stängde... Panik!!!

Sprang och tog ut pengar och sedan vidare till personen jag besökte för två veckor sedan. Lite jobbigt men ok. När jag var klar där så körde jag direkt till högskolan och lånade om böcker/hämtade nya. Och så lite handling.

Det som var kvar av kvällen gick åt matlagning, jobb och planering. Och Desperate Housewife + Daimchoklad!

Måndag - Mrs Anka

Publicerad 2009-10-05 21:40:26 i Allmänt

Sista veckan utomhus, längtar in! Styrde upp med vad som ska göras i idrottshallen av Rantzows, pysslade med omdömen, fixade en del.

Mellan 15-17.30 satt vi i olika gruppkonstellationer och diskuterade de nya kursplanerna.

Efter jobbet körde jag till LM´s jobb och fick min jacka som var färdig! Mkt fin! Pratade en del och blev visad det nyinkomna och jag fick med mig en jacka till hem...

Hemma sent, när vi ätit och jag jobbat, så var vi ute och provkörde en skitful Skoda som Johan lånat. 

Söndag - firande

Publicerad 2009-10-04 19:47:16 i Allmänt

Tvätt, handling och jobb.

På eftermiddagen körde jag och Johan hem till Harastorp för att fira mammas och Johan S´s födelsedagar med släkt och vänner. Smörgåstårta, tårta, hockeyspel, husbeskådning, film/sov.

Kvällen gick åt förberedelser och läsa utkast till kursplaner för skola 2011 i de praktiska ämnena, och ge synpunkter inför remissgenomång 1 imorgon. Det är ungerfär så spännande som det låter.

Har inte blivit någon träning överhuvudtaget denna helg men desto mer onyttigheter har det ätits! På nåt konstigt sätt blir det ofta så...
Hockeyspel

Lördag - jobb & party

Publicerad 2009-10-04 11:16:57 i Allmänt

Jobbade hela dagen, det vill säga skrev omdömen i idrott och historia till åttor och nior. Gjorde ett orienteringsprov osv osv.

Var en snabb runda på stan, städade lite och på kvällen beställde vi mat. Regnade konstant hela dagen.

Senare på kvällen kom Mia, Katti och Malena. Goda drinkar, The Urban Jungle och mycket trevligt hade vi!











Fredag - Mary Kay

Publicerad 2009-10-03 12:46:22 i Allmänt

Det var väldigt kallt att vara ute och ha idrott idag, hade massor av kläder på mig! Som alla fredagar så gick det i ett, fredagar är min mest hektiska dag.

Efter jobbet körde jag till Maxi och handlade inför morgondagen så att jag har det gjort. Hem och jobbade lite och fixade. Helt slut.

Körde sedan till Anna i Hässleholm på smink-party, nej förlåt, jag menar Mary Kay-class! Först åt vi och sen fick vi prova rengöringsprodukter och sånt och sen fick man köpa... Det var förutom jag och Anna även Maria, Karolin, Emma och Emma. Hade väldigt trevligt får jag säga!

Vid elva körde jag och Karolin hem, man är ju rättså sliten en fredagkväll...


Denna produkt köpte jag, tror jag... Nåt ögongrejs var det iallafall.

Torsdag - mrmko

Publicerad 2009-10-01 22:17:10 i Allmänt

Stressigt stressigt på jobbet... Bebisbesök!

Var på stan och handlade presenter till diverse familjemedlemmar.

Pluggade och jobbade.

På kvällen var jag och Katti och tränade, ki box. Inte så jobbigt pass tyvärr... Vill ha jobbigt!

Längtar till januari... Då kanske man kan slappna av lite...

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela