lindazvenzon

Onsdag - Resa

Publicerad 2010-12-22 10:55:30 i Allmänt

Idag är det jullov!

Började med att träna, Johannas pass - bra!

Sen hem och duscha. Jag och Johan beger oss snart mot tåget för att komma till Köpenhamn. Därifrån flyga till London. Sedan föhoppningsvis flyga vidare till Kuala Lumpur i Malaysia. Kommer hem igen den 9/1 2011!

God Jul och gott nytt år!

Kram

Tisdag - skolavslutning

Publicerad 2010-12-21 21:30:12 i Allmänt

Sista dagen för denna termin. Jag hade innebandy- och fotbollsturnering i idrottshallen med frivilliga, resten julpysslade. Jag var med i ett lag, kul! Mitt lag vann i-turnering, kom tvåa i f-turneringen, förlorade finalen. Lite stressigt sen.

Kolla färdigt på film med klassen, vi åt julbuffé, och eleverna slutade 12.

Städade och fixade, sen var det fika för personal. Med bland annat prisutdelning på tipsrundan vi gick i augusti, jag kom på andra plats och fick godis som pris! Kan det bli bättre?

Efter jobb och avsked handlade jag åt moder och fader, och körde sen hem till dem. Zeke hade försvunnit, körde och letade efter honom. Hittade honom tillslut inlåst i maskinhallen och jag fick inte upp porten. Medan han tjöt hysteriskt kämpade jag hysteriskt med att få upp porten som var nästan omöjlig att rubba. Tillslut fick jag upp den och Zeke kunde springa ut i friheten. Ett lyckligt slut på denna historia.

Jag lämnade bilen, vill inte ha den istan och Emil kom och hämtade mig så jag kunde komma in till stan.

Dagen har annars gått åt att ha koll på flyg till/från London. Undras om vi kommer iväg imorgon? Ser sådär ut.

Packade färdigt.

Jag, Johan och Malena gick upp på Lilla torg, dit stadens invånare tagit sig för att lyssna på Sassa, Minnah och Jay som sjöng. Det var nästan -20, vilket gjorde att vi inte stannade till det var slut. Vi lyckades passera Jay när han eskorterades ut från Sandelins till scenen. Jag var sjukt nära honom!!!! Shit alltså!!!!

Imorgon bär det av till Malaysia!!!!

Måndag - top secret

Publicerad 2010-12-20 21:08:59 i Allmänt

Då var det näst sista dagen i skolan. Film, städa, fika osv.

Efter jobbet körde jag till Johanna med familj för fika och skvaller!

Tiden går fort, allt hinns inte riktigt med....

Söndag - julafton

Publicerad 2010-12-19 19:56:38 i Allmänt

Förmiddagen gick åt att fixa inför resan och veckan, tex tvätta och handla.

Sen firade vi lite tidigt julafton hemma hos mamma och pappa. Jag och Johan fick julklapp och vi åt julmat. Emil kom plötsligt på att han glömt kaffebryggaren på så vi fick åka hem sen. Hann inte med höjdpunkten, enligt mig, att spela spel och fika. Synd...

Packat ikväll, nu är det snart dags för resa! Men det ser dåligt ut för oss att komma iväg på onsdag eftersom alla flygplatser i London är stängda, där vi flyger ifrån...


Underbara Gurra och Zeke


Gustav fick julklapp


Pappret kan man ha på huvudet om man vill

Lördag - julen är här

Publicerad 2010-12-18 22:34:42 i Allmänt

Var på det sämsta gympapasset någonsin idag. Kanske jag överdriver lite, men det var pinsamt.

Träffade Katti på stan, och vi intog lunch på Fenix. Gott och trevligt!

Direkt till Mia, Jonas och Wilmer efter det för mysig julfika och lek. Vi klädde granen (lite orginell utsmyckning - alla kulor på samma ställe), byggde torn och sen blev vi bjudna på middag. Bra dag!

Fredag - aödskfj

Publicerad 2010-12-17 21:09:26 i Allmänt

Mycket skulle hända på kort tid denna morgon, men det gick ihop sig.

Efter jobbet fick jag besök av LM, trevligt. Längesen.

Ensam hemma denna fredagkväll, Johan iväg med jobbet. Känns konstigt att vara själv. Blev kvällsmat på Burger King, dator, Vem vet mest och På spåret.

Torsdag - snödriva

Publicerad 2010-12-17 21:00:45 i Allmänt

När jag kom ut till bilen imorse hade jag fått böter! 6.47 hade de varit där! Störigt. Det fanns inga parkeringsplatser igår, så jag fick ställa mig på ett förbjudet ställe. Trodde jag skulle hinna därifrån i morse,  men de var tidigt ute kan man säga Så där blev man av med fem hundra spänn bara sådär :-(

Idag har det verkligen snöat! Hade flera dm snö på bilen när jag skulle köra hem från jobbet. Var så mycket snö på vägarna så det tog tid att tag sig hem. Hade tid för klipp och slingor, som jag kom försent till. Vilket innebar att det drog ut på tiden så jag blev sen hem...

Hann bara hem och byta kläder för att sedan köra i krypfart till Hässleholm. På Harrys väntade rektorer och de flesta av personalen på Vannarödsskolan. Vi blev bjudna på middag allihop, det var årets julklapp. Trevligt!!!

Sen var det musikquizz, det gick väl sådär för vårt lag. Men så fuskade vi inte heller...

Blev sent hem, inte många timmars sömn denna natt!!!

Onsdag - simkunnig

Publicerad 2010-12-17 20:52:02 i Allmänt

Har haft simundervisning med en elev i nian i snart tre år, eftersom han inte kunnat simma. Idag klarade han det! Det vill säga; hoppa i på djupt vatten, få huvudet under vattnet och sen simma 200 m varav 50 på rygg. Han klarade det precis, men dock! Känns skönt!

Träning på kvällen. Körde direkt från jobbet, hade lite tid över innan träningen, så jag tog en runda på Maxi. Såklart var där jättelånga köer, så jag blev sen till träningen. Irriterande, här försöker man vara effektiv.

Tisdag - glögg

Publicerad 2010-12-14 19:48:21 i Allmänt

Möte efter jobbet, och körde sedan i snabb fart för ett läkarbesök. Min puls låg på 46, den är nästan i Gunde Svan-nivå! Hon undrade om jag hade svårt för att bli stressad. Ehh nej inte direkt.... Skumt.

Trötthet och huvudvärk dominerar mina dagar, så det blev hem att sova istället för att träna. Jag är en trafikfara när jag kör till och från jobbet kan man säga. Läskigt.

Arbetsgruppen, med Johan i spetsen, gjorde budget under kvällen, så jag var hänvisad till köket :-)

Avbrott för glöggmingel med de boende i huset på vår innergård, med eld och allt. Trevligt initiativ av trivselgruppen :-)

Måndag - knäckare

Publicerad 2010-12-14 19:42:14 i Allmänt

Det obligatoriska luciatåget sken upp tillvaron på morgonen på jobbet, och efter det blev det lussefika.

Efter jobbet var jag hos knotknäckaren, det är alltid lika trevligt och sitta där och prata. Och så knäcka lite förstås!

Jag och Katti var på innebandy senare på kvällen, i Friskis regi. Det var ett gäng manliga spelare som var ganska duktiga, och så kom vi :-) Det var roligt, jobbigt. Inte van att springa så mycket och så länge.

Söndag - vinterdag

Publicerad 2010-12-12 19:59:03 i Allmänt

Diskade och fixade iordning stället innan jag körde till Harastorp. Jag och Zeke var ute i det fina vädret och vi avslutade promenaden med ett besök hos Gustav.

Städade och fixade lite innan yngre familjen Svensson kom på fika.

Jag körde sen och tränade, yoga i 90 minuter. Stepen var inställd, himla synd ;-)

Lite trött och sliten från i går/natt!

Lördag - julfest

Publicerad 2010-12-12 19:49:55 i Allmänt

Sov länge, och tog sedan en halkig promenad i snöslasket.

Resten av dagen gick mest åt att förbereda inför kvällens julfest.

Och på kvällen dök våra kära vänner upp för att äta och dricka juligt :-) Trevligt hade vi minsann på kvällens "julfest"!

Gäster mm








Fredag - pulka

Publicerad 2010-12-10 20:46:18 i Allmänt

På morgonen traskade jag och Martina upp till pulkabacken med vår lilla klass och åkte pulka och drack varm chokladmjölk. Mysigt, men kallt.

Har inte tränat på över en vecka, så idag var det dags.

Förutom Idol-final så har det blivit julgodistillverkning ikväll! Jordnötsfudge, Rocky road och mozartkugeln. Typ.

Torsdag - ska

Publicerad 2010-12-10 20:42:31 i Allmänt

Samtal med bossen idag. Lite att fundera på.

Körde hem till Harastorp. Zeke-promenad med mera innan jag fortsatte till staden där jag hämtade upp Johan så vi kunde åka till Maxi och storhandla.

Onsdag - katjing

Publicerad 2010-12-08 21:40:18 i Allmänt

Efter ännu ett dagsverk, med huvudvärk, blev det ännu en kväll i sängen. Det börjar bli lite trist...  Blir inte mycket till träning nuförtiden. Jag sover istället. Är så grymt omotiverad till det mesta just nu.

Ps. Stackars bonde som inte får någon fru...

Tisdag - high leif

Publicerad 2010-12-08 21:37:12 i Allmänt

När jag kom hem hade jag gigantisk huvudvärk, mådde illa och frös. Gick och la mig i sängen med täcket över huvudet och låg där hela kvällen. Kul.

Måndag - värk

Publicerad 2010-12-06 18:45:09 i Allmänt

Haft så vansinnig ont i huvudet idag. Drygt. Efter jobb och utvecklingssamtal körde jag till Harastorp och hälsade på sjuklingarna. Sover här.

Söndag - besökare

Publicerad 2010-12-06 18:44:08 i Allmänt

Mamma ringde och ville bli hämtad, så jag körde till Hässleholm och hämtade hem henne. Städade och fixade i hemmet, organiserade lite :-) 

Sen körde jag direkt till nästa sjukhus och hälsade på pappa och lämnade lite saker. Fick inte komma hem idag, men imorgon. Trevligt folk där :-)

Bakade muffins inför morgondagens styrelsemöte. Och sen var det väldigt hög tid att sova!

Fått prioritera en del denna helg, träning har blivit bortprioriterat!

Lördag - sjukhus

Publicerad 2010-12-04 19:03:02 i Allmänt

Blev inte så många timmars sömn inatt. Och det var visst något fel på drickat igår med...

Johans pappa var här, och vi körde till Hässleholm för att äta lunch. Sen var vi uppe på sjukhuset och hälsade på mamma. Som var uppe och gick, på kryckor och sakta, men dock!

Pappa åkte in till sjukhuset idag också. Han ramlade ner för en stege igårkväll och slog sig så han fick en spricka i knäet med mera. Så nu är föräldrarna inlagda på ett varsitt sjukhus... Man vet ju var man har dem iaf. Får se när de får komma hem, imorgon kanske.

Maxi, tvätta...

Jonas och Wilmer kom också hit på kvällen.

Fredag - Lund

Publicerad 2010-12-04 18:57:50 i Allmänt

Jobb till halv ett, sedan körde jag hem. Efter läkarbesök gjorde jag mig iordning inför kvällen, blev sen som vanligt så Emil fick hastigt skjutsa mig till tåget för att jag skulle hinna. Men i det tågkaos som finns för tillfället så stämde inget alls. Det tåg jag skulle åka hade gått upp i rök. Däremot stod det ett proppfullt tåg inne som väntat länge, kraftigt försenat. Det hoppade jag på, och väntade och väntade... Panik med allt folk, kallt, luktar, inget händer, inget vet man.

Men, vi kom iväg och i Hässleholm hoppade Sara, Martina och Micke också på. Dagen till ära var tåget 2km långt och vi var i en varsin ände, tog ganska lång tid innan jag hittade dem!

Arbetslaget hade dejt i Lund ikväll. Vi träffades hemma hos Tobias, som bor i Lund, och där blev vi bjudna på goda ätbara och drickbara saker, tex glögg.

Efte någon timme tog vi oss till en restaurang, Godset, där vi åt tre-rätters. Mycket gott, mycket mätt blev man.

Kvart i tolv lämnade vi stället, passerade stationen då vi konstaterade att tågen hem gick som de skulle. Vi gick vidare till Grand där vi tog en drink. För att snart upptäcka att tåget hem var inställt....

Snälla Katarina fick skjutsa oss hela vägen till Hässleholm, vi trängde ihop oss i den lilla bilen kan man väl säga :-) I Hässleholm fick Johan komma och hämta mig kl 3, han var sådär pigg! Skittåg! Hur kan man ställa in sista tåget?

Torsdag - step by step

Publicerad 2010-12-02 22:52:35 i Allmänt

Var på step ikväll. Jag ska ju som sagt testa alla pass... Jag hade inte många rätt under den timmen det tog att plågas. Jag fick smyga ut därifrån sedan, skämdes så! Så hemskt dålig man kan vara på vissa saker! Jag kommer helt enkelt inte ihåg vad jag ska göra...

Mammas höftoperation gick bra idag för övrigt!

Onsdag - snö

Publicerad 2010-12-02 22:50:42 i Allmänt

Ännu en dag som blev för lång.

På kvällen var det té, scones och Bonde hos Malena. Och pepparkaksmuffins och saffransmuffins. Så gott!

När vi gick hem var det sån mysig julaftonssnö, jag vill ha jullov nu!

Tisdag - julpyssel

Publicerad 2010-12-01 18:51:49 i Allmänt

Träffade Johanna och Rut på stan, efter en stund gick jag och Rut hem och lekte  hos mig. Men det var inte så poppis idag. Var ledsen varje gång jag satte ner henne...! Sen kom Johanna, och vi åt lunch.

Körde hem till harastorp. Hela familjen med bihang var hemma under kvällen och skruvade ihop en säng och tre bokhyllor från IKEA som levererades idag. Det bakades även pepparkakor och vi bjöds på hjortgryta som en av familjemedlemmarna fällt. Hjorten alltså.

Blev en sen afton.

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela