lindazvenzon

Lördag - stanna

Publicerad 2010-01-31 11:10:10 i Allmänt

Tvättade och städade, gick till Maxi och handlade. På eftermiddagen gick jag och Johan och badade med Wilmer, helt galen är han! Jag hann också med att simma 30 längder.

Körde och lämnade Wilmer och var där lite innan vi åkte till Maxi igen, och sen hem.

På kvällen kom Jonas, Wilmer och Johans pappa hit och vi åt och sen var de här under kvällen när jag var iväg. Jag fick stor hjälp av Wilmer att sminka mig och göra mig iordning och sen skulle han tvunget följa med mig på fest:-)

Jag, Mia, Katti, Jenny och Linda var på fest hos Malena. Blev servade med vin hela kvällen och hade det mycket trevligt, och vi såg självklart Robinson-finalen. Fel vinnare....

Några timmar senare gick vi till T-baren, 30+ Det var ok men det är liksom inte så kul att gå ut tycker jag... Som vanligt inte så många man kände heller, mer än en old friend....

Var hemma vid halv tre, och det var så kallt att gå hem! Ca 15 minusgrader var det.

Fredag - happy birthday

Publicerad 2010-01-31 11:02:48 i Allmänt

Dagen innebar planering av aktivitetsdag, simskola, och tre lektioner med bad, handboll och lite annat. Sista lektionen var det dags för surpriseparty! Klassen hade hjälpt mig planera lite och jag hade köpt tårtor och present med mera. Snabbt ställde vi i ordningn i klassrummet och blåste upp ballonger och tände ljus med mera. Och när vi kallade in Martina sjöng vi för henne och firade att hon fyller 40. Kul!

När jag kom hem var jag helt slut och det blev tv tills Johan kom hem, då gick vi till biblioteket och lånade nya ljudböcker.

Var bara hemma på kvällen och lagade mat och kollade på tv.

Torsdag - stopp

Publicerad 2010-01-28 20:20:19 i Allmänt

Idag har det varit ångest på hög nivå, men vet inte riktigt varför. Jobbigt.

Efter jobbet var jag och handlade inför morgondagen. Vad som händer då får man se imorgon :-)

Jag följde sedan med mamma till Bromölla möbelaffär eftersom hon skulle köpa köksbord bland annat, och självklart fick ju jag med handla lite grejor.

Hem och lagade mat och kollade på Robinson och fixade lite.

Onsdag - biltrubbel

Publicerad 2010-01-27 22:34:13 i Allmänt

Bromsarna är helt kass på min bil så jag kunde inte köra med den idag. Så den stora frågan var hur jag skulle ta mig till jobbet. Tillslut löste jag det genom att ta tåget till Hässleholm där Sara hämtade mig och jag åkte med henne till jobbet.

Jag hade ingen lektion på morgonen så jag gick till simhallen och simmade med Karina och Hjalmar. Det blev 30 minuter, skönt! Bra start på dagen.

När jag skulle hem på eftermiddagen var det lite oklart hur jag skulle ta mig hem, men som tur var skulle Falk till Kristianstad! Snacka om tur!

Jag och Johan var på banken angående köp av lägenheter.

Snabbt hem och lagade mat och åt, innan Johan körde iväg och lagade bromsarna på min bil, lite så att jag kan köra iallafall. Jag körde till Friskis och var på spinning.

Kvällen i övrigt gick åt Robinson, protokollskrivning, och betala räkningar.

Tisdag - nähä

Publicerad 2010-01-26 17:52:40 i Allmänt

Har bland annat haft bild idag. Det är ju inte direkt mitt starkaste ämne. Inte det heller.

Skulle egentligen spela volleyboll efter jobbet men de flesta som skulle dit bangade av olika anledningar plus att jag fick ett samtal som varade ganska längde. Efter ett tag körde jag hem iallafall.

Snart träning.

Måndag - ämnesgrupp & föräldramöte

Publicerad 2010-01-26 17:46:23 i Allmänt

Åkte lite tidigare från jobbet, till Kyrkskolan i Hässleholm. Träffade andra idrottslärare i kommunen och vi diskuterade idrott i två timmar. Man är väl inte så taggad en måndag eftermiddag direkt men det är väl vettigt att höra hur de andra har det och så.

När det var klart körde jag tillbaka till jobbet och vi hade föräldramöte för niorna på kvällen. Gick bra utifrån förutsättningarna...!

När jag kom hem vid halv nio på kvällen var Jonas här och satte upp hyllor och rullgardin med mera som inhandlades igår. Blev mycket fint! Blev några telefonsamtal innan det var läggdags.

Söndag - IKEA

Publicerad 2010-01-24 21:47:20 i Allmänt

Gick upp tidigt för att åka till IKEA. Köpte inte så mycket men det blev lite lampor, en hylla/stege, rullgardin med mera. Inte ett enda ljus faktiskt! Men dock en grej att ha värmeljus i. Fick inte plats med tavlan i bilen som vi ville ha. Får kanske åka till IKEA fler gånger?

När vi kom hem satte vi upp alla grejor och Johan skruvade febrilt. Nu börjar det faktiskt bli färdigt i lägenheten, ska bara sättas upp lite tavlor och sånt.

Jag var och tränade på eftermiddagen och var på Maxi efter det. Det var väldigt pinsamt där... Lämnade lapp om att jag ska köpa lägenheten, fyllde på spolarvätska i bilen och höll på att frysa ihjäl samtidigt. Skrev protokoll från årsmötet osv.


DIOD Glas
FILLSTA Golvlampa

Lördag - slut på julen

Publicerad 2010-01-23 20:35:55 i Allmänt

Jag och Zeke tog sovmorgon och sen var vi ute och gick.

Städade stugan och fixade lite där.

Jag och Johan var på Rusta och köpte sängbord, tavelhyllor och lampor. När vi kom hem plockade jag ner ljusstakarna, tycker det är lika trist varje år det ska göras. Vi städade och fixade innan det blev Robinson på kvällen.

Fredag - chill

Publicerad 2010-01-22 23:36:09 i Allmänt

Dagen gick snabbt, gött! Efter jobbet körde jag hem till mamma och pappa. Låg i soffan och läste/sov och var ute med Zeke. Plötsligt blev det bråttom så jag hann inte äta!

Var på SMU´s årsmöte på kvällen. Det var rättså trevlig trots allt....! Jag fick behålla alla mina uppdrag (medlem i UR, sekreterare, ledare för generation Y, håller i sommargympa, med i byastafettskommittén), och fick inga nya - så då är det ju en lyckad kväll? God mat var det också!

Sov i stugan på natten, jag och Zeke.

Torsdag - up and down

Publicerad 2010-01-22 23:30:43 i Allmänt

Idag har det verkligen gått upp och ner hela tiden. Bra saker, dåliga saker. Om vartannat! Men det är ju sådant som förgyller en dag. Många telefonsamtal och mejl och samtal. Rädsla? Kanske, vet inte.

Det har helt plötsligt blivit roligt att köra bil igen! För första gången i mitt liv lyssnar jag på ljudbok och nu vill jag ju bara lyssna hela tiden!

Var en runda på stan efter jobbet och köpte lite grejor till lgh och sen var jag på ki box med Katti.

Sovrummet var färdigmålat idag, så vi flyttade in alla grejor igen. Det blåa är ett minne blott och det är alldeles vitt så vitt jag kan se. :-)

Har blivit alldeles för lite sömn denna veckan.

Onsdag - spinning

Publicerad 2010-01-20 21:21:40 i Allmänt

En rättså händelselös dag tycker jag. Stack hem tidigt från jobbet.

Var på spinning på kvällen, första för i år. Fler ska det bli hoppas jag. Fast det är tråkigt...

Tisdag - korkad

Publicerad 2010-01-20 08:28:32 i Allmänt

Lagom rolig start fick vi på vår arbetsdag idag. En del människor är störda.

Var hos astmadoktor på eftermiddagen och fick göra tester och fick nya recept.

Orkade inte träna så det blev tv-kväll. Och det är ju bra sägs det.

Måndag - long time no see

Publicerad 2010-01-18 20:44:10 i Allmänt

Ibland blir man tokig.... Lite stressig dag blev det. Fick även ha hemkunskap idag. Inte mitt bästa ämne kanske :-)

Informerade om mina projekt på konferens.

Snabbt hem och lagade mat innan jag cyklade iväg och tränade.

Idrottsgala med mera.

Söndag - en vecka avklarad

Publicerad 2010-01-18 20:38:29 i Allmänt

Det blev rättså mycket softardag med diverse göromål såsom tvättning, handling, matlagning, lånade ljudböcker på biblioteket osv.

På eftermiddagen var vi hos Mia och Jonas. På kvällen var jag och tränade. Det är mycket folk på Friskis en söndagkväll...  Sen TV-kväll!

Lördag - snabba cash

Publicerad 2010-01-17 12:16:51 i Allmänt

Eftersom Johan agerade mäklare större delen av dagen så körde jag hem till Harastorp. Jag tog en skridskotur på dammen, men kl 14 skulle det vara hockeymatch där så då fick jag och Zeke ge oss ut på en gå-joggingtur istället. Bara att konstatera att konditionen är rättså kass just nu...

På kvällen var Katti hos mig och Johan, och sen gick vi på bio och såg Snabba Cash. Har läst boken och tycker den är riktigt bra. Såg fram emot filmen men blev tyvärr lite besviken... Det var inte mycket som var likt mellan film och bok heller.

Fredag - ett gott skratt

Publicerad 2010-01-15 21:26:06 i Allmänt

Efter jobbet och handling blev det två timmar i soffan :-)

Efter vi fått i oss lite tacos gick kvällen i samma tecken, i soffan.

Målning var påbörjad i sovrum när vi kom hem!

Torsdag - tjolahopp

Publicerad 2010-01-14 21:39:06 i Allmänt

Fick riktigt mycket gjort på kort tid idag...!

Efter jobbet var det raka vägen hem till Simpsons vilket slutade med att jag somnade och sov alldeles för länge! Det är hårt att jobba!

Var på box med Katti på kvällen, bra pass och jobbigt, sånt gillar vi!

(För någon dag sedan ringde polisen från Landskrona. Jag trodde det var något spännande, men det visade sig bara att de trodde att de hittat min stulna cykel. Vi kom fram till att det var nog inte min cykel ändå. Jag vill ändå inte åka till Landskrona för att hämta en halvkass cykel.)

Flyttade ut grejor från sovrummet, förhoppningsvis kommer de och målar om imorgon! Hoppas Robbans bil som vi brukar säga.

Onsdag - köpstämma

Publicerad 2010-01-14 21:28:35 i Allmänt

Vi var på köpstämma på kvällen, vi som ingår i bostadsrättsföreningen Hunden. Där fick vi åter igen säga ja eller nej till lägenhetsköp. Tillräckligt många svarade ja så nu är det beslutat om köp av fastighet! Finally! Så  nu är det bara att fixa allt runtomkring, om en månad ska det vara klart allt och då äger jag en lägenhet!

Tisdag - munterhet

Publicerad 2010-01-12 21:25:01 i Allmänt

Efter jobbet var jag hos Lotta på Lottric och hälsade på. Det var jättelängesen vi träffades! Så det var trevligt att bli lite uppdaterad om livet :-)

Körde sen till Friskis och tränade. Ny träningskompis?

Malin och Patrik var här en stund på kvällen.

Fortsättning på filmen.

Måndag - nolltolerans

Publicerad 2010-01-12 21:20:50 i Allmänt

Mitt nya liv började med en morgonpromenad kl 6. Då tycker jag själv att jag är rättså hurtig. Men då kommer det en ännu hurtigare tjej och springer snabbt om mig, eller skuttar är rätta ordet. Det såg ut som hon varit vaken i flera timmar och bara längtat efter att få ut och springa...

Idag började eleverna.

Efter jobbet var jag och besökte en person. Dagens läxa: Beröm när jag inte gör något... Och sluta tänka.

Fick maten serverad när jag kom hem :-) Gick en runda och handlade osv. Började kolla på film men somnade nästan så det var inte så lönt.

Söndag - sjötur

Publicerad 2010-01-10 18:39:42 i Allmänt

Sov länge, promenad, fixande och sen blev det läsning ett bra tag. Just nu är det Camilla Läckbergs Fyrvaktaren som blir läst. På eftermiddagen var vi och åkte långfärdsskridsko på Hammarsjön. Det var för mycket snö för att det skulle bli bra men det blev en tur till ön iallafall. Blåste så mycket att jag bara gled ut till ön utan att anstränga mig. Det blev desto jobbigare på tillbakavägen!

Hoppas kylan håller i sig ett tag till så det kan bli fler skridskoturer!

Hem och läste ännu mer och sedan blev det lite förberedelser inför veckan som kommer. Det är nystart på allvar på alla fronter som gäller imorgon. Ser fram emot det.

Lördag - hockeystjärna

Publicerad 2010-01-10 18:34:05 i Allmänt

Emil dök upp kl 3 inatt och sov över hos oss...

På morgonen var det bara att upp och äta frukost, göra chokladmjölk och plocka fram alla skridskor! Vi körde till Harastorp där Johan S och Johan P redan skottat undan snön på dammen så vi hade en fin is att åka på. Det blev lite bandy/hockey där det var en hård men jämn fight mellan lag Johan S, Linda och Johan mot Johan P och Emil. Zeke var domare. Johan S bröt lite tidigare pga bröllop och efter att vi spelat i 90 minuter så begav vi oss upp till huset alla och fick middag serverad av mamma. Gött!

Körde tillbaka till stan sen på eftermiddagen och köpte en tv-bänk som Johan skruvade ihop. Jag målade en tavla. Den blev kanske inte jättefin, men det var roligt! Den ska vara i köket är det tänkt. Fick klagomål av grannarna under för att det lät mycket när tv-bänken sattes ihop...

På kvällen var Malena och Katti här och vi beställde mat från Klå Fann Thai, till efterrätt blev det överbliven nyårsefterrätt! Kollade på Robinson och spelade lite spel. Trevlig afton må jag säga!

Fredag - snöpromenad

Publicerad 2010-01-09 18:39:21 i Allmänt

Åkte till jobbet rejält påpälsad - jag skulle inte frysa idag! Planerade lite projekt och pratade mest bort tiden idag. Vid två körde arbetslaget till Hässleholm och åt lunch på Asian corner. Gott. Sen gav vi oss ut på en promenad med hundar och allt och det var riktigt skönt! När vi promenerat färdigt körde jag hem.

Vi var på Maxi och handlade lite och jag hämtade ut biljetter på Domus åt Anna och sen hem och vilade lite.

På kvällen var jag och Johan hos Johanna, Johan och lilla Rut! Så söt! Åt gott och hade det väldans, väldans trevligt!

Presenter till Rut


Torsdag - jobbdags

Publicerad 2010-01-07 19:49:57 i Allmänt

Det blev inte många timmars sömn inatt! Och det var väldigt jobbigt att gå upp vid 6... Hade varit skönt att vara ledig lite till.

Det var iallafall dags att börja jobba igen. Och det var väl ok. Tar lite tid innan man kommer igång bara. Har inte haft huvudvärk på hela lovet men direkt jag kommer till jobbet får jag det - kan det vara dålig luft kanske? Kallt är där också.

Kände idag att det verkligen är dags för mig att börja träna på allvar igen.

Så direkt efter jobbet var jag på Friskis och köpte nytt träningskort och tränade lite kondition.

Onsdag - sista dagen på jullovet

Publicerad 2010-01-06 22:28:22 i Allmänt

Gick till Grand hotel och åt frukost där. Man blev väldigt mätt... Gott är det iallafall!

Gick hem och sov frukost :-)

Sen letade vi fram skridskor med mera och körde till Balsby och körde på Råbelövssjön. Först åkte vi längdfärdsskridskor, jag är inte så duktig på det. Jag bytte sedan och idag lärde jag mig köra på mina killskridskor! Då blev det lite roligare. Var ganska mycket snö men det gick bra att åka ändå. Mycket folk där. Efter en timmes åkande körde vi hem igen och vilade lite. Man blir trött av att vara utomhus och röra på sig. Detta har varit världens lataste jullov tror jag!

På kvällen var vi hemma hos mamma och pappa och åt middag, där även Anna och Johan var. Spelade lite spel också. Idag var det nog bara 30 grader varmt där...

Imorgon är det dags att börja jobba igen, vill inte! Men det har varit ett bra jullov. Förutom en ganska dryg förkylning har det inneburit pyssel med lägenheten, film, läsning, träffat familj och vänner, skridskoåkning och en del promenader. Och ett trevligt nyårsfirande!

Så nu är det nya tag som gäller och jag hoppas på en lugn och fröjdefull termin!

Tisdag - inkräktare

Publicerad 2010-01-06 22:22:14 i Allmänt

Efter morgonpromenad blev det lite städning och strykning och annat pysslande. Var på stan en runda och fixade lite grejor så som lagning av klocka. Dags att börja ha koll på tiden snart igen...!

Blev lite stressigt, hade bokat spinning på Friskis kl 12. Kom dit lite sent, men när jag väl kom dit så var de fullt på passet så då tänkte jag ta ett annat pass men då krävde de medlemsavgift omedelbart. Kön i receptionen var så lång att jag inte hunnit in på passet och dessutom hade ju inte jag några pengar med mig. För en gångs skull blev jag lite irriterad på Friskis & Svettis. Jag smet in i gymet och körde lite kondition utan att betala min medlemsavgift iallafall.... Och där var en lite speciell familj som jag kunde fördriva tiden med att studera. De hade mer göre med sina ipods än med träningen.

Var hemma en runda innan jag körde till Harastorp. Det blev mycket Zeke-bus, och sen gick jag, mamma och Zeke bort till dammen och jag åkte skridsko där. Mycket uppskattat av mig själv! Gillar att åka skridsko helt enkelt! När vi kom tillbaka så blev det varm chokladmjölk med marshmallows framför kaminen. Tror det var cirka 35 grader varmt i huset, lite för bra! Men mysigt!

På kvällen körde jag tillbaka till stan, det blev en Wallander-film efter vi ätit middagen Johan hade färdig när jag kom hem!

Måndag - free

Publicerad 2010-01-05 13:31:14 i Allmänt

Jag var väldigt glad att få sova vidare när Johans klocka ringde och han åkte och jobbade. Sov gott vidare ett par timmar till.

Promenad, film, läste, pysslade lite hemma.

Efter jag varit på Maxi var jag på stan med mamma ett par timmar. Fikade, köpte bebis-kläder och vuxen-kläder.

Hem och lagade mat och sen på kvällen var jag, Malena och Katti nere i idrottshallen och kollade på alliansen. Så fick man en dos fotboll även denna julen.

2009

Publicerad 2010-01-03 19:01:27 i Allmänt

Slänger in en liten resumé av år 2009 bara...

-SPA i Ronneby
-Bröllop
-Sommarkurs Historia 7,5p
-Johan flyttade in hos mig
-Trevliga sommarfester
-Italien-resa
-Bokmässa i Göteborg
-Läst historia 15p på distans
-Mamma och pappa byggde nytt hus och flyttade in i
-Jag och Johan flyttade in i en större lägenhet
-Vissa problem på jobbet...
-Och en massa annat trevligt!

Söndag - beach 2010

Publicerad 2010-01-03 18:46:18 i Allmänt

Efter jag kommit hem från en solig men kall morgonpromenad hade Johan fixat frukost. Det var -13 när jag gick...
Kollade lite tv och läste osv. Körde sedan till några affärer innan vi körde vidare till Åhus för ytterligare en solig men kall promenad. Denna gång blev det längs stranden. Det är bara så vackert helt enkelt! Det var fler än vi som tänkt samma tanke, det var många som tog en strandpromenad idag.

Var en runda till stugan och hälsade på grannarna innan vi körde tillbaka till stan. Tillagade en flintastek i ugnen - inte att rekommendera...

Mer tv, dator, läsning osv.

Det är så skönt att jag inte ska jobba imorgon!!!

Lördag - no doubt

Publicerad 2010-01-03 18:37:18 i Allmänt

Promenad, fem maskiner tvätt och sen testade vi spelet vi fick på nyår: Utan tvekan. Det vann jag såklart överlägset, roligt! Jag hade platsat i Parlamentet helt klart!


Alga Qube utan tvekan
Dagen gick även åt att handla, fixa mat till kvällen, städa osv.

På kvällen var Mia, Jonas, Wilmer och Johans pappa här och åt middag med mera. Mycket trevligt! Blev en omgång "Utan tvekan" också, förutom kurragömma och annat.

Bilder - nyår

Publicerad 2010-01-02 13:08:15 i Allmänt

Mia, Johan, Micke, Malena


Hannes, Katti


Årets...


Vinnarlaget (?)


Värdparet




Gott nytt år!










Pratmakare

Fredag - nytt år

Publicerad 2010-01-02 11:52:18 i Allmänt

Kl 11 gick vi upp och då var det mycket som skulle diskas och plockas undan och fixas. Jag cyklade till Maxi och handla lite och sen snabbt hem och laga mat och efterrätt. Halv ett-ett kom Jennie, Tilda, Oskar och Malena och hälsade på. Våra träffar sker inte så ofta men ack så trevligt när det väl sker!

Var sjukt trött och sliten så det blev en lugn kväll utan mycket aktivitet.

Blev en massa tv (Bonde söker fru-special, Olycksfågeln och Ocean´s twelve) och godis hela kvällen.

Torsdag - nyårsafton

Publicerad 2010-01-01 17:27:18 i Allmänt

Svar på gårdagens fundering: Det blev lite träning trots allt. Förvånade mig själv.

Och sen såg vi ytterligare en film - Johan Falk. Är inte de filmerna ganska överskattade?

Iallafall, dagen gick åt att städa, duka, fixa mat och förbereda inför kvällen.

På kvällen var Katti, Malena, Micke, Mia och Hannes hos oss för lite nyårsfirande. Det blev en supertrevlig kväll, bästa nyår på länge! God mat, trevlig sällskap och allt man kan tänka sig. Det åts, lektes, spelades spel och vid 12 var vi såklart ute och kollade fyrverkerier och skålade in det nya året.

Läggdags vid halv fem...!

Gott nytt år!

De berömda blogg-bilderna kommer en annan dag, orkar inte nu...!

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela