lindazvenzon

Måndag - lek

Publicerad 2012-10-30 16:33:27 i

På förmiddagen var Johanna, Rut och Siv här. Vi var på lekplatsen mest, hade med fika dit, mysigt. Kiropraktorbesök på eftermiddagen och på kvällen var vi i Bromölla och köpte lite möbler. Ja så värst mycket möbler blev det ju inte, lite stolar och så.

vecka 43

Publicerad 2012-10-30 16:28:36 i

Veckan som gått har Liam varit sjuk; förkyld, feber, hosta. Har varit så ledsen, stackaren. Svårt att sova när man inte kan andas ordentligt... Och i helgen blev jag sjuk. Hade en sjukt jobbig natt mellan lördag och söndag, 40 graders feber. Då var det synd om mig...
 
Det har blivt två träningspass i veckan, box och gympa. Kvällsmat på Nostalgia med Katti, tjejfest hos Anders, besök hos tandläkare och lukas, och i Harastorp. Shopping och fika på stan med mamma och i helgen var det besök av lördagsgänget, och av farmor, mamma och Gustav. Har även haft storstädning i förrådet, skönt att ha ett förråd som det går att komma in i.
 
 
 

bilder

Publicerad 2012-10-23 19:33:18 i

Liam är redo för dejt med Hilma
 
Gose och hans kompis vilar när vi är på skogspromenad
Hjälper mamma att packa upp
 
Favoritleksaken
 
 
 
 
 

Vecka 42

Publicerad 2012-10-23 18:07:57 i

Måndag: BVC-besök. Gjorde hörsel/uppmärksamhetstest på Liam, han klarade det galant som tur var! Den lille pojken är helt galen för tillfället, sover knappt - bara skriker på nätterna. Kryper så snabbt så jag knappt hinner med, drar i och undersöker allt. Käkar på det mesta, tidningar och toa-papper är gott.
 
Blev box-träning för mig på kvällen.
 
Tisdag: Core på fm på Friskis, sedan promenerade jag och Liam in till stan. Fixade lite grejor, träffade mamma och köpte present till lilla Hilma som vi ska träffa på torsdag. Pga sömnbrist, förkylt barn mm hoppade vi över rytmiken på eftermiddagen.
 
Onsdag: Tog en promenad till stranden idag. Knappt 4 km dit. På kvällen körde jag och Liam till mamma och pappa, sov där på natten. Jag hade ett litet tv-behov, ibland är det kul att kolla på tv...
 
Torsdag: Jag, mamma och Liam hälsade på Matilda och hennes Hilma idag, som är 2½ månad gammal. Sötnos :-) Plötsligt blev Liam så stor.
 
På kvällen cyklade jag bort till Sånnahallen och tränade. Lite skillnad mot Friskis fantastiska lokaler, men det blev träning iaf!
 
Fredag: Träffade Emma och Frida från föräldragruppen idag, med våra barn såklart. Var på Barbacka och lekte. Trevligt må jag säga. Efter ett par timmar där, var jag lite på stan innan vi körde hem igen. Johan for iväg och köpte tv på kvällen, så nu har vi kommit så långt. Nu saknas det bara lite kanaler...
 
Lördag: På förmiddagen var Milton och Malin och hälsade på. Var hos Emma och klippte och färgade håret sen, välbehövligt. När jag kom hem ett par timmar senare var det en drös med folk här, det sattes upp grejor och fixades och fikades.
 
På kvällen var det fest i Harastorp. Liam lämnades hos mamma och pappa, där även Gustav var. Jag och Johan var sen på fest hos bror Johan, det firads tre födelsedagar där. Festlokalen var i stallet, det bjöds på hamburgare och dricka och det lektes. Mitt lag vann, vi var ganska duktiga på att gissa vems bajs det var i de olika burkarna. Man har ju vissa dolda talanger ;-) Det var även tipsrunda, skjuta luftgevär med mera. Skoj. Vid tre på natten begav vi oss den korta sträckan "hemåt". Då var både Liam och Gustav vakna...
 
Söndag: Efter en sen frukost körde vi hem, handlade på vägen. Var ganska sega idag. Pizza på kvällen.
 
 

Lördag - regndag

Publicerad 2012-10-14 21:22:02 i

Haft lite besök idag, Johans faster + pappa var här på förmiddagsfika. Planterade sedan blommor i alla krukor och fixade det färdigt. Mötte upp Mia, Malena och Jenny i Rinkaby, körde mot Fårabäck och besvarade de sista frågorna på vår cykelorientering. Sista dagen att skicka in på måndag... Kanske man vinner en cykel detta år? De följde sedan med hem och kollade in hus och fikade. I brist på tv blev det en film som avslutning på dagen, "Kyss mig". Den var inte så bra...

Fredag - besökare

Publicerad 2012-10-14 21:17:05 i

Eftermiddagen gick åt shopping för mig, mamma och Liam. Växthuset, Eko osv. Var hemma kvart i sex, då ringde ena grannen på dörren och presenterade sig, trevligt! Och samtidigt ringde det på andra dörren, då kom några andra grannar förbi! De behövde dock inte presentera sig eftersom det var kända ansikten, och en fin blomma hade de med sig också! Och kl 18 kom Anna, Johan och Gustav. Det blev pizza-variant till kvällsmat och lite godis på det, och vi såg även på Saltkråkan :-)

Må - To

Publicerad 2012-10-12 11:50:32 i

Måndag: Promenad, planterade blommor, handlade, gräset klipptes och på kvällen blev det träning, box. Har blivit dåligt med det senaste tiden, träning alltså. Varit alldeles förkyld...
 
Tisdag: Babyrytmik på Barbacka på fm med kompisen Hjalmar, och på eftermiddagen rytmik i Åhus.
 
Onsdag: Köpte en ny bilstol till Liam. Spenderade dagen i Harastorp, Liam gillar att vara hos mormor och morfar. Två nya tänder dök upp idag (i Liams mun).
 
Torsdag: Besök av Johanna och Sivan. Lunch och promenad i det härliga vädret. När de åkt hem gick jag och Liam bort till Bengt och Marianne för lite fika. Satt ute i solen, underbart! Sen gick vi runt överallt och Marianne visade mig omgivningarna där jag bor :-)

Söndag - upp

Publicerad 2012-10-12 11:41:16 i

Idag var Jonas med barn här och hjälpte oss att sätta upp lite av det vi köpte igår och annat som skulle upp på väggar med mera. Sakta men säkert börjar det se ut som ett hem här :-)
 
På kvällen var det 30-års kalas i Harastorp, närmare bestämt för brodern min. Gott med smörgåstårta!

Må-Lö

Publicerad 2012-10-07 00:05:16 i

Har varit fullt upp i veckan så det blir en liten sammanfattning.
 
Måndag: Packade upp och fixade hela dagen. Älskar att packa upp, organisera, fixa... Tar tid. Var ute på en liten promenad också och kollade närmsta omgivningen. Har en lekplats runt hörnan, perfekt. Liam tycker det är mindre kul när jag håller på att greja och är lite gnällig... Jonas och Mia var här på kvällen och kollade läget.
 
Tisdag: Core på fm, sen var vi på arenan där det var gymnasiemässa. Lunchade med mamma+kollegor, träffade gamla elever. På eftermiddagen var vi på babyrytmik. Där var även min gamla idrottslärare! Besök på kvällen.
 
Onsdag: Hemma och fortsatte packa upp och fixa. På kvällen var mamma och pappa här och åt och kollade in huset.
 
Torsdag. Frukost och promenad hos Johanna. Städade i lägenheten i stan. Lunchade på Maxi med mamma. Firade kanelbullens dag.
 
Fredag: Föräldragrupp på BVC, var inte så givande denna gången. Men Liam gillar att leka med kompisarna. Fortsatte att städa i lägenheten, var också en runda på stan och fixade några grejor. Har ingen tv/box för tillfället så det blir att se på play på datorn eller filmer för tillfället. Men har ändå inte så mycket tid över för tv-tittande just nu.
 
Lördag: IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Helgen - Åhus

Publicerad 2012-10-06 23:40:51 i

Lördag: Var på barnloppis i Åhus med Malin och Mia på förmiddagen. Gjorde inga större fynd direkt. Packade mer... Fyllde två släp och två bilar med lådor och lite möbler. Väntade på tillträde...
 
Söndag: Väntade på telefonsamtalet, som slutligen kom. Kl 13.30 fick vi nycklarna till vårt hus! Äntligen! Sen var det högt tempo i flyttningen! Man har alldeles för mycket saker kan jag ju bara konstatera... Tur vi har stort hus med mycket plats! Mycket folk som hjälpte till på olika sätt eller var närvarande. När det sedan långt senare på kvällen var läggdags kunde jag omöjligt sova. Var alldeles för övertrött och så mycket nytt. Men allt känns så bra, trivdes direkt i huset. Blir bra detta! Nu är vi Åhus-bor :-)

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela