lindazvenzon

Nu börjar det...

Publicerad 2013-02-26 23:49:27 i

I måndags var vi på BVC för vaccination, och sen var vi hos Johanna, Siv och Rut för lek och fika. Och på kvällen blev det träning, box, för mig och Malena. Idag, tisdag, var det första dagen på förskolan för Liam. Inskolningsdags helt enkelt. Han stormtrivs där, leker och busar med de andra barnen och är glad. Bryr sig inte alls om mig. Hoppas det håller i sig... På eftermiddagen blev det besök hos kiropraktorn och sen promenad och gunga på lekplatsen, det är kul!

8

Publicerad 2013-02-26 23:45:55 i

Senaste veckan har vi varit hemma mycket, inte mått så bra. Men det har blivit lite träffar med vänner, bland annat var vi på museet och lekte med Mia, Malin och Milton en dag, fika med Katti på stan, och myskväll med Mia och Jenny. Har även förberett inför Liams ettårskalas. På söndagen firade vi Liam. Han fick en massa fina presenter, roligast var att leka med presentband och papper... Tårtan tyckte han var god, såklart, och han busade med kusinerna. Tänk, hans första födelsedagsfirande! Ofattbart att han är så stor!

sjukdom

Publicerad 2013-02-16 22:38:42 i

Förra fredagen blev Liam sjuk. Förkyld var han ju redan, nu la han till lite feber på det hela, och fortsätte att hosta. Och sedan blev det såklart min tur. Var dålig lördag-måndag. Trist.
 
Trots att jag var dålig så körde vi in till stan på lördagen, åt lunch på Nostalgia, kollade i några affärer, köpte en bänk till hallen och tillslut Maxi. På kvällen var det tvilling-firande i Harastorp.
 
I tisdags körde jag och Liam och hälsade på farmor, sen fortsatte vi till Harastorp där det bjöds på semlor och hela familjen närvarade. Inte dåligt sådär en tisdagseftermiddag. Vi sov över till onsdag, då var jag med farmor i Tollarp och hjälpte henne handlade mm. Nästan hemma glider bilen plötsligt av den hala vägen, och lägger sig snyggt i diket. Var inte lätt att få upp den därifrån, men en snäll bror fixade det tillslut. Jag, mamma, Liam och Gustav åkte sen in till museet och utställningen Sagolika rum. Där var massor av fritidsbarn, som ville leka med Liam, så han stormtrivdes! Sen skulle vi fika, och det var ju ett äventyr i sig med de två barnen :-)
 
Det blev frukostbuffé på Café Sandhem tillsammans med Johanna och Siv på morgonen, sen körde vi vidare till Hässleholm, av alla ställen. Shopping och lunch, lite stressigt blev det. Var hemma och vände, sen var jag och tränade på Johannas pass.
 
Fredagen gick åt att städa, putsa fönster och laga mat. På kvällen hade vi middagsgäster, det var Johans pappa, Kerstin, Bengt och Marianne. Trevligt!
 
Lördag morgon började med att Liam kräkte. Så var det dags igen, andra magsjukan på en månad. Han var rättså medtagen hela dagen, har aldrig varit så stillsam. Det var bara att ställa in kvällens aktiviteter, typiskt. Och nu sitter man och väntar, och känner illamåendet öka succesivt...Vi är mer sjukan än friska nuförtiden.

Böcker - senast lästa

Publicerad 2013-02-10 12:49:17 i

Kristina Ohlsson (superbra, längtar efter nästa bok!)
Askungar
 
Tusenskönor
 
Änglavakter
 
Dagisguiden (kanske mest relevnt om man har ett barn som snart ska börja på förskola)
Dagisguiden : en handbok för alla föräldrar

6

Publicerad 2013-02-08 23:30:19 i

Har varit mycket i Harastorp i veckan, vaktat den skadade bland annat. Och Liam har varit där när jag varit i stan och fixat och gjort lite olika saker. Har blivit box, gympa och skivstång/intervall-träning.

Liam har varit lite krasslig i veckan, hosta och feber.

I onsdags dök Gustav upp tidigt på morgonen, då var det dags för lillasyster att anlända! Vid lunchtid föddes hon :-) Gustav förstod inte så mycket av det hela, han ville mest titta på bilar på datorn... På kvällen lämnade jag Liam hos Emil, så att jag kunde gå upp på sjukhuset och hälsa på lilla Lilly! Så liten och söt!

I torsdags hade jag besök av Mia, det blev bland annat långpromenad och en massa tragg! Mysigt!

Resten av veckan

Publicerad 2013-02-08 23:17:14 i

På torsdagen var jag och Liam hos pappa och tog hand om honom, och på kvällen blev det träning för min del.
 
I helgen blev det mer träning, skivstång/intervall och ett gympapass. Jag och Liam var och lekte hos Wilmer och Felix i lördags, var också hos Bengt och Marianne och fikade och lekte. I söndags var vi i Träne kyrka, Liam var inbjuden för att hämta sin dopängel. Efteråt blev vi bjudna på middag hos mamma och pappa.
 
 
 

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela