lindazvenzon

Må-Fre

Publicerad 2012-09-28 22:12:30 i

Sista veckan i stan! Overkligt!
 
Måndag: Började packa så smått. Kiropraktorbesök och sen massage. På kvällen stort godisintag och såg filmen "Love and other drugs".
 
Tisdag: Core på förmiddagen, bjöd mamma på födelsedagslunch på Rose Garden, shoppade lite och på kvällen sista gympapasset i Rickarum för i år.
 
Onsdag: Besök på jobbet. Blev hela dagen. Trevligt.
 
Torsdag: Packade. Sprang 8.2 km. Fixade och grejade. Mycket som ska göras nu. Liam 7 månader idag!
 
Fredag: Badade med Liam på Tivolibadet. Packade mer. Hade först Jennie på lunch här, och sedan mamma! Shoppade lite på nya Stadium outlet.
 
 

Helgen

Publicerad 2012-09-24 21:02:10 i

Helgen inleddes med middag på Bånken i fredags kväll, med Johanna o Johan, Rut och Siv. Gott. Inhandlades en stor godispåse på det.
 
I lördags var det träning som gällde annars ganska lugnt. Fixar och grejar här hemma.
 
Och i söndags blev det träning igen, var hos Bengt och Marianne, och på kvällen firades mammas födelsedag med god mat

Torsdag - loppa

Publicerad 2012-09-21 22:14:55 i

Vi hade mamma/mormor på lunchbesök idag. På kvällen var jag och Liam på barnloppis i Degeberga med Mia och Malin. Hittade inget direkt, blev bara några byxor och ett pussel till Liam. Blev även fotograferade till Gärdsbladet som utkommer nästa vecka :-)

Onsdag - ögonkoll

Publicerad 2012-09-20 12:19:53 i

Liam fick sina ögon kollade hos ortoptisten idag. Han skelar lite, och eftersom jag skelade rejält som liten och blev opererad för det så var det bäst att kolla upp honom. Men hon tyckte det såg bra ut, vi ska komma tillbaka när han är ett år för ny koll. Däremot tyckte hon det var mer intressant att undersöka mig och mina ögon som inte ser allt. Jag ser ju inte hennes 3D-bilder, eftersom jag inte har någon samsyn, ser med ett öga i taget. Hon tyckte det var en lyckad operation jag genomgick när jag var liten iaf :-)
 
Jag var sedan en ganska tråkig mamma under dagen som städade och fixade mat. Vi var dessutom hos kiropraktorn och knäckte lite (på mig) och ute på en promenad.
 
På kvällen kom mina vänner hit för en sista måltid i lägenheten! Ernst kantarellpaj blev det, och till efterätt glass med min egenkokta plommonsylt.

Tisdag - träning

Publicerad 2012-09-20 11:51:16 i

Vi började dagen med att gå till Friskis, träna core och sedan gå hem igen. Liam vilade lite och sen blev han hämtad av mamma, och jag var hos Lukas. Efteråt fick jag vila en liten stund, behövs verkligen de få stunder man kan få med tanke på de hemska nätter vi har.
 
Jag körde sedan också till Harastorp. Putsade färdigt fönster, åt osv innan det var dags för gympa. En gång kvar bara nu. De har blivit så duktiga mina gympa-deltagare!

Måndag - längtar

Publicerad 2012-09-20 11:44:48 i

Hemma och grejade på dagen. På kvällen var vi och hälsade på vårt hus. Om två veckor har vi flyttat dit, längtar! Tog lite längre tid än vi tänkt oss, superstressigt blev det. Jag skulle på box och Johan på styrelsemöte. Liam fick mat, det var det enda som hanns med. Jag sprang in på passt en sekund innan det började. Hade inte ätit, hann inte betala parkeringavgift (blev inga böter trots att de är där alltid och kollar)...

Söndag - fix

Publicerad 2012-09-17 11:49:35 i

Det blev lite av en fixardag idag. Veckohandling, sorterade i mina grejor inför flytt  (har redan rensat ut halva garderoben!) fotograferade lägenheten med mera. Blev ett gympapass på Friskis på kvällen. Dagen avslutades med Beck-filmen.
 
Liam har fått låna gå-stol av Felix, den är poppis! Han har även två tänder på gång, därför han inte varit sig själv riktigt senaste dagarna?

Lördag - fångad av en stormvind

Publicerad 2012-09-17 11:46:01 i

Dagen började med Wilmer-lek, då det installerades en jordfelsbrytare här. Sen var jag och Liam på stan med tjejerna, shoppade och åt lunch på Fredholms Deli. Sista gången för i år som man satt ute?
 
Det blev en löparrunda vid sjön, efter det blev det pizza och kvällen tillbringades sedan hos Jonas och Mia.

Torsdag - eko

Publicerad 2012-09-13 21:30:59 i

På förmiddagen var Liam ute på promenad med Felicia, jag fick lite tid själv hemma och han fick komma ut. Kan inte bli bättre!
 
Sen var vi med mamma på Eko och shoppade loss. Det blev en ganska lång stund där, köpte bl a en ful cd-spelare till Liam, men den fyller nog sitt syfte ändå. När jag betalt Ekade det tomt i plånboken ;-) moahahahah
 
 

Onsdag - en olycka kommer sällan ensam

Publicerad 2012-09-13 21:25:50 i

Föräldragruppsträff på BVC på förmiddagen. Vi pratade om sjukdomar, alkohol, olyckor och hur dessa förebyggs. Det var ju ett tag sen vi träffades, våra barn hade blivit så stora, och rörliga! Kul!
 
Blev ännu ett besök hos kiropraktorn idag. Hon trodde Liam skulle bli rädd när hon höll på med mig, knappast, det brydde han sig inte om...
 
På kvällen var vi hos Malena och blev bjudna på scones, gott. Trevligt att träffa alla.

Tisdag - rytmisk

Publicerad 2012-09-12 17:49:19 i

Nu har mina och Liams sysselsättningar dragit igång på allvar. Tisdagarna är rätt fulla vid detta laget. På förmiddagen var jag och Jessica på babyrytmik på Barbacka med våra barn. (Egentligen går jag ju på core samma tid). Det var faktiskt riktigt trevligt. Liam och Hjalmar var väldigt intresserade av varandra, eller ja, Liam är intresserad av alla barn och tittar mer på dem än mig när jag försöker vara lite "rytmisk".
 
Hem och vilade en kort stund, sen drog vi vidare till Åhusgården, dags för babysång-/rytmik igen. Måste ju börja hänga lite i Åhus nu. Lite annorlunda rytmik, men det var trevligt det också. Avslutade med fika (som faster fixade!).
 
Därefter hem till mamma och pappa, dit kom farmor med mat åt oss.
 
Och på kvällen hade jag gympa i Rickarum.
 
Efter en lång läggningsprocess stupade jag i säng någon gång mitt i natten. Sen sover vi en kvart i taget, jag och Liam. Så ser våra nätter ut nuförtiden.

Måndag - knak

Publicerad 2012-09-12 17:41:19 i

Har nu tagit tag i mina ryggproblem igen, var hos kiropraktorn och knäckte lite. Många knak blev det.
 
Jag och Liam tog en promenad ut till Vilan, tänkte hälsa på min gamla hyresvärd i hans butik, men han var inte där. Fast vi fick en rejäl pratstund ändå :-) Avslutade med ett telefoninköp. Älskar att köpa ny mobiltelefon och sedan leka med den :-) En Xperia Go blev det.  
 
På kvällen var jag och Malena och boxades, roligt!!!! Fick inte så grym träningsvärk denna gången.

Helgen

Publicerad 2012-09-09 23:13:51 i

På fredagkvällen var det 1-årskalas för Felix. Tänk att det gått ett år! Gott och trevligt!
 
På lördagen tog vi det lite lugnt, var bland annat på promenad, handlade, planerade framtiden och gjorde ett snabbt besök i Tosteberga (har aldrig varit där förr!) men jag vet vad man inte får göra från bryggan i alla fall :-)
 
På söndagen var vi och badade med Liam på Tivolibadet, jag sprang, städade, hade besök mm.
 
 


 

Torsdag - jlaskjghf

Publicerad 2012-09-07 12:21:20 i

Idag har jag fixat några grejor på stan, målat en tavla till Liam, ätit lunch med Johanna på Rose Garden, varit ute på långpromenad, köpt blåbär på torget, lagat mat, sprungit, duschat, sovit, bokat en tandläkartid och tagit hand om mitt barn! 

Sönd - tisd

Publicerad 2012-09-05 23:45:38 i

Senaste dagarna har inneburit träning, kul. Sprang i söndags, var på box i måndags (äntligen har friskiskort inhandlats och terminen dragit igång!), mamma-core på tisdagen och på kvällen mitt egna gympapass i Rickarum. Jag har grym träningsvärk efter boxen...
 
Måndags natt var jag alldeles själv, Johan i Frankrike och Liam sov hos mamma och pappa :-)
 
 

Lördag - kräftskiva

Publicerad 2012-09-02 21:47:39 i

Förutom att städa och handla och fixa inför kvällen, var vi en runda på byggarbetsplatsen (läs: stan). Vi skrev våra namn på en av pålarna som ska ner i marken på gamla domusparkeringen, fick skåla i äppeldryck med ciderkaraktär och se på grävmaskinen som tog det första "spadtaget" till den nya gallerian i Östra centrum.
 
På kvällen var det kräftskiva här, med Jennie, Magnus, Malena och Micke. Det var hemmakokta kräftor, hembakta pajer, hembakt bröd, hemgjort efterrätt och .... ja det var god mat så att säga! Och en alldeles alldeles förträffligt bra kväll!
 

 

Fredag - släktträff

Publicerad 2012-09-02 19:36:55 i

Idag körde jag, mamma, pappa och Liam till de småländska skogarna för att hälsa på min moster och kusiner. Det går alldeles för lång tid mellan gångerna vi träffas. Blev bjudna på god mat och sen var vi och kollade först i Carolines hus och sedan i Andrés hus. Liam fick leka med sina nästkusiner och sov sedan gott i bilen hem på kvällen.

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela