lindazvenzon

Måndag - MFF-HBK 0-0

Publicerad 2009-07-20 23:49:21 i Allmänt

När Johan kört till Österäng vid sju för att jobba där, tvättade jag. Massvis med tvätt! Gick till högskolan och lämnade passerkort och utvärdering och gick sen hem igen. Städade, diskade, fixade osv osv.

Körde hem till Harastorp på eftermiddagen och efter jag röjt lite i köket, ätit många kakor och sovit en stund körde jag och Emil till Malmö för att besöka två av de nyaste byggnadsverken, det vill säga Entré och Swedbank Stadion. Entré var ok, där fanns ju Gina Tricot och som vanligt inhandlades det något  där. Åt italienskt och sen körde vi vidare mot Stadion. Vi bröt vår ca tio-åriga Halmstadstradition, vilket innebär HBK-match, shopping, Tylösand och ibland övernattning på Hotel Amadeus (där någon har tappat sin delfin). Men detta år blev det alltså HBK-match i Malmö istället. Tjusig stadion, den får definitivt godkänt. Regnade konstant hela tiden och var kallt. Som tur var så befann sig våra himmelsblå stolar under tak så vi blev inte så blöta under matchen, bara före. Ok match, synd inte HBK vann såklart...

Köpte godis innan vi körde hem, men det var nästan slut innan vi kom ut från parkeringen. Mkt bilar blir det. Men vi tog en genväg över en rabatt så det löste sig sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela