lindazvenzon

Tisdag - Pisa

Publicerad 2009-07-30 18:09:25 i Allmänt

Underbart nar klockan ringde kl 04.00... Sovit i sakert tre timmar...

Jag, Johan, mamma och Zeke korde till Svagertorp och jag och Johan tog taget darifran kl 5.51. Vidare mot Kastrup och sedan darifran till Pisa. Sov gott pa flyget... Antligen Italien-semester.

Nar vi landat tog vi bussen in till Pisa, letade upp hotellet och checkade in. Helt ok hotell.

Traffade sedan Fredrik (kusin) och Annelee. Vi gick och at pizza och sedan kollade vi in det lutande tornet. Som fortfarande lutar. Det var ganska dyrt plus att det inte fanns lediga tider sa det blev bara titt utifran. Kollade in katedralen istallet.

Sen pa eftermiddagen fick vi nog av Pisa och tog alla bussen ut till Marina di Pisa, vid kusten. Det visade sig att det bara var privata strander overallt sa tillslut hittade vi en strand dar vi kunde betala for att vara. Underbart att fa bada och sova/sola lite.

Vi gick ganska langt till Tirrenia dar vi at pa en restaurang vid stranden. Min och Johans mat var helt ok men F och A kunde inte ata sin, schnitzel i svampsoppa typ :-)

Gick sen vidare till ett stalle dar vi drack drinkar. Det mesta blev fel kan man saga, service ar inte alltid den allra basta har...

Tog sedan bussen hem till Pisa igen och sov sen gott nar vi val kom i sang.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela