lindazvenzon

Måndag - Thailand

Publicerad 2011-01-16 13:51:50 i Allmänt

Upp tidigt och checkade ut från hotellet, taxi ner till hamnen. Idag bar det av till Koh Lipe i Thailand. Det är en viss procedur att åka till ett annat land, mycket papper som ska fyllas i och noga koll på en. Efter en del väntan åkte vi speedboat till den thailändska ön. Det tog drygt en timme att åka, det gick snabbt och regnet piskade oss i ansiktet. Vi hade sällskap av den moderata partisekreteraren dessutom!

Båten kunde inte köra ända in till land så vi fick hoppa över till en mindre båt som var ganska svajig! Sen när vi skulle av fick vi hoppa av i vattnet. Väskorna kastades i land... En liten hydda agerade immigration.

Det finns inga bilar på ön, bara en gångväg, resten sandstigar. Så fick fick släpa våra väskor i sanden en bra bit, innan vi kom till gågatan. Den var kantad av restauranger, affärer och massageställen. Allt i små hyddor. Vårt hotell var enkelt men nytt och fräscht. Dock inget varmvatten, men vem behöver det?

Vi gick och åt och sen till Sunset beach. Det var turkost vatten, stekande sol och alldeles underbart. Vi blev förälskade i ön direkt och ville stanna länge. Vi hyrde grejor och gav oss ut på en snorkeltur också, fint.

Kändes som vi var i paradiset!

På kvällen åt vi god mat på Pooh´s för att därefter gå ner till Pattaya beach, där folk satt och ut ända ut till vattnet på restauranger. Alla barer hade antingen solstolar eller en madrass som man låg på, så det var väldigt soft. Man somnade ju nästan när man låg och tittade på stjärnorna, såg rislampor skickas upp och lyssnade på musik. Så härligt!

Speedboat i bakgrunden, här blev vi avsläppta


Kyckling




Johan har somnat?

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela