lindazvenzon

51

Publicerad 2012-12-26 23:16:31 i

I måndags blev det terminens sista boxpass, extra långt. Kul! Stannade kvar till sist och snackade, sen vidare till Jonas och Mia en stund.
 
På tisdagen var det sista core-träningen, efter det var jag och Liam på stan, käkade lunch på Zeke´s med mera. Hem till Harastorp på eftermiddagen, Liam och Gustav busade på kvällen. Blev inte den ultimata sömnen direkt eftersom båda pojkarna sov över :-) Väckte inte den ena den andre, så väckte den andre den ene! Inte lätt när man är ledsen...
 
Mer träning, lukas-besök...
 
Vid lunch på fredagen lämnade jag och Johan av Liam till mamma, och sen körde vi vidare till Göteborg. Checkade in på vårt hotell och gick sen bort till Johans nya kontor. Där träffade vi hans kollegor med respektive. Har aldrig träffat någon av dem förr, men de var trevliga! Taxi till Novotel, ett fint gammalt porterbryggeri, där vi började med glöggmingel innan det var dags för ett gigantiskt julbord som innehöll allt, och lite till. Sjukt mätt efteråt. Sen vidare till Post där det bjöds friskt på dricka in på småtimmarna....
 
Lördag morgon innebar frukost, men jag var ju fortfarande mätt efter kvällen så det blev en lagom frukost bara. Var på Nordstan en runda innan vi körde hem. Handlade och hämtade Liam, som haft det bra. Han hade passat på att lära sig krypa, innan har han ju bara ålat/dragit sig fram i snabb hastighet. Men nu är det krypa som gäller.
 
På söndagen gjorde jag en massa julgodis, vi var också borta hos Bengt och Marianne och fikade. Slog in julklappar och rimmade på paketen. Snart är det julafton....!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela