lindazvenzon

Lördag - Poolparty

Publicerad 2008-07-20 18:39:49 i Allmänt

Jag och Anna handlade, städade och förberedde inför dagens poolparty i Harastorp. På eftermiddagen dök folket upp: Maria, Micke, Katarina, Malena, Erik S, Erik H, Marie, Oskar, Johan P och sedan kom Therese och Daniel. Den väl planerade poolkampen begränsades kraftigt till två grenar, stövelkastning och hämta-saker-stafett i poolen. Detta berodde helt och hållet på det ostabila vädret, regn och åska. Den åtråvärda vandringspokalen gick till Erik H. Det blev därefter volleyboll i poolen, grillning av diverse köttstycken och intagning av många lustiga drycker och lite senare på natten fotboll, där man INTE fick ha skor på sig! Och sedan lite mer bad... Lyssnade även på Husvagnshits 20 gånger.

Folk droppade av under natten (Emil kom visst aldrig hem ens) och tillslut var det bara jag, Johan S och Johan P kvar. Det ställdes fram gummistövlar åt oss och vi begav oss sedan iväg för att åtla med potatis/kolasås/rödlöks-skålen i högsta hugg. Ledaren (som var förberedd med kniv för att försvara oss mot vildsvinen) fick nys om att det fanns råddjur lite längre fram men tyvärr var det borta när vi kom dit, eftersom vi andra i följet inte kunde vara tysta. Vi gick dessutom inte tillräckligt fort... Sist jag skrattade så mycket var nog när vi letade efter de 40 kassettbanden men hittade en banan :-)
De enda djur som fanns i sikte var en flock bi som jag väckte till liv uppe i jakttornet... Åtlandet gav ingen utdelning denna gången. Jättesynd. Framåt sju på morgonen bestämde vi oss för att det var dags att sova lite.

/Z









Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela