lindazvenzon

Lördag - Stella Polare, Trastevere

Publicerad 2009-08-09 12:21:09 i Allmänt

Det var sämre frukost på detta hotellet. Vad är det för fel med att äta en vanlig macka till frukost?

Vi bestämde oss för att fly värmen ett tag och tog metron och tåg ut till stranden. Tog drygt en timme bara så det var inte så farligt. Åktee till Stella Polare. Långa fina stränder här också, men inte lika fina som i Pisa. Det var mer stenigt här. Och vi fick gå en bit för att hitta en liten strandremsa som var free beach. 

När vi kom tillbaka till hotellet spelade vi tv-spel, åt chips och tog det lugnt. Blev ganska sent innan vi kom iväg för att äta. Tog bussen över till andra sidan Tibern, till Trastevere. Här är det fullt med restauranger och barer och mycket ungdomar. Mysigt stadsdel med små trånga gator och fina hus. Det är här man ska vara på kvällen helt enkelt. Vi åt på en mysig restaurang där. Det är så underbart att sitta ute varje kväll och äta! Det är ca 26 grader på natten så man svettas lite på nätterna också.

Efter vi ätit upp maten och druckit upp vinet gick vi vidare längs vattnet till en massa tält där det var disco och barer. Satt där och kolla på folk. Tog ett tag innan vi hitta en buss hem men när vi väl var hemma på hotellet var kl över 3.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela