lindazvenzon

Onsdag - Capri

Publicerad 2009-08-09 20:05:35 i Allmänt

Tog bussen till marinan och därifrån tog vi båten till Capri. När vi kom fram till Capri var vi ganska förvirrade. Vi har varit väldigt förberedda och skrivit ut info och fixat kartor till alla andra ställen vi varit på. Men inte hit. Så när vi gick i land visste vi inte vart vi skulle ta vägen och vad vi skulle göra. Efter en del sökande, utan större resultat, tog vi en buss till Anacapri. Det blev en svindlande busstur längs klipporna till en liten by högst upp på ön. Där bytte vi buss och åkte vidare till Faro där man tydligen skulle kunna bada enligt vissa källor.

Där var väldigt fint men det var ju inte så badvänligt här. Klippor och stenar. Vi lyckades få en liten plats att ligga på. Det var ganska häftigt att bada där iallafall.

Vi åt en svindyr lunch på restaurangen där, fast vi tog det billigaste. Italien är dyrt, Capri är svindyrt.

Men det var jättefint där och jag gillade det mer och mer när vi började få lite koll. Men som sagt, inte sol- och badvänligt. Efter tre bussturer var vi tillbaka nere i hamnen igen. Satt där och läste och tog det lugnt.

Båten tillbaka till Neapel gick 19.10. Det var så höga vågor att de slog upp över fönstren. Tur att vi inte satt ute som vi gjorde på ditvägen!

Gick lite i affärer när vi kom tillbaka och jag shoppa lite på rean. Åt pizza och sen buss hem till hotellet.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela