lindazvenzon

Söndag - Malmööööö

Publicerad 2009-12-21 12:43:22 i Allmänt

Kom iväg lite senare än vi tänkt oss, men första stopp var Harastorp där vi bytte till pappas stora bil och hämtade lite saker som skulle bytas på IKEA. Sedan körde vill till Lund, och det tog tid eftersom det är ju lite snöigt på vägarna. I Lund var vi på Miljögården och Bolagret innan vi körde vidare till Malmö.

Först var vi hos en bögig flygkapten och köpte en hylla som vi ska ha på toaletten, och efter det hos en tjej som ibland heter Tina och ibland Titti och var väldigt speciell. Där köpte vi en bokhylla.

Vi fick ett infall av att spontanbesöka Hannes också vilket vi gjorde en liten stund. Som tur var så var han hemma!

Tillslut kom vi till IKEA, nya fina IKEA fick godkänt. Bytte saker och handlade saker. Det är som sagt mycket som behövs... Och än är vi inte klara....

Strax efter 17 körde vill från Malmö, lite lätt försenade eftersom vi skulle vara hos Mia och Micke kl 18. Men det var fortfarande halt så vi var inte där förrän kvart i sju...

Vi + Katti planerade nyårsafton och kollade in Micke och Mias nya lägenhet - fin!

Jag och Johan var sen hemma och lastade av alla saker vi köpt och lastade in gamla soffan + soffbord och körde hem till Harastorp med det och bilen. Det var nu 12 minus ute så det gick verkligen undan allt vi gjorde...!

När vi slutligen kom hem så ville man ju börja packa upp och sätta ihop och montera och greja, men det fick bli sängen istället. Imorgon börjar jullovet!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela