lindazvenzon

Söndag - en dag på stranden

Publicerad 2009-02-15 19:49:32 i Allmänt

Sov länge och tog det lugnt - mycket skönt och välbehövligt. Tvättade såklart - det är ju söndag. Var på Österäng och kollade hur det gick för Patrik och Jonas med målandet. Sedan till Malin och åkte lite pulka med Wilmer.

Hemma och åt och sen körde vi till stranden. Fint väder idag med. Var där i över två timmar. Gick mot Yngsjö, stannade och drack varm chokladmjölk och åt pappas punschbollar. Har det oförskämt bra just nu!

Blev en tredje dag utan träning - känner inte för det. Har en svacka denna helgen, både med träning och mat, har ju gått bra i fem veckor. Nu gäller det att köra hårt de tre sista veckorna!

Hem och sov och tog det lugnt.


Så här ser handen ut idag... hahaha är allt jag har att säga




Snöängel till Johan




Dök upp en häst på stranden

Kommentarer

Postat av: Jennie

Publicerad 2009-02-16 14:14:47

Men stackare, har du bränt hela handen!? Det låter och ser ändå ut som ni haft en hyvens dag. Om du vill ha en busdag på stranden kan ju jag och barnen hänga med nån gång... ;-) Och så måste jag ju bara påpeka vad fina ni är. Hoppas verkligen att ni båda kommer den 7:e så jag får träffa underverket! Kram o ha ett gött lov!

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-02-16 19:33:45

Ser ut att ha varit en härlig dag! Ville bara önska dig ett skönt sportlov! Ta nu tllfället i akt och vila!! Det kan du behöva :)

Postat av: Lotta

Publicerad 2009-02-16 19:35:06

Förresten; det ser ju illa ut med handen! Nu är vi två "hand-handikappade" i huset ;)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela