lindazvenzon

Barcelona

Publicerad 2011-04-24 19:08:12 i Allmänt

Jag, mamma och Emil lämnade sommarvärmen och begav oss mot Barcelona i måndags. Tåg från Kristianstad till Köpenhamn, flyg til München och sen vidare till Barcelona. Taxi till hotellet, framme mitt i natten.

Tisdag, onsdg och torsdag gick åt att shoppa, sevärdheter, äta, promenera, åka metro, med mera. Det var inte ritkigt den värme vi hade tänkt oss, tvärtom så har vi frusit mycket. Vi hade inte med oss en massa varma kläder direkt... Det har blåst hela tiden och inte varit så hög temperatur. På fredagen regnade det dessutom. Så det var lite synd, vi hade tänkt oss en del tid vid pool och på stranden. För utom det har vi haft det riktigt bra! Roligt framförallt! Har inte skrattat så mycket på länge. Jag har en knäpp familj....! Dyrt blev det, har blivit mycket shoppande!

Vi har kollat på Gaudìs olika skapelser, ex Sagradia Familia. Vi besökte OS-området, kul att se! Varit i de olika hamnarna, ex olympiska, varit uppe på berget på ett gigantiskt palats med fantastisk utsikt.

Och det allra bästa - Camp Nou! Det var nog det bästa enligt mig och Emil. Vi gick in och fick se både omklädningrum, mixade zonen, pressrum och vara på läktarna. Det var en grym känsla att stå där! Var också i museet där alla pokaler fanns, vi fick hålla i senaste champions league-bucklan, höra folkets jubel i spelargången osv.

Trevlig stad, kommer nog tillbaka!

På fredag eftermiddag åkte vi hem, denna gång med mellanlandning i Frankfurt. Var framme i Kristianstad 23,30.

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela