lindazvenzon

Torsdag - Smögen och Lysekil

Publicerad 2011-08-07 11:33:44 i Allmänt

Efter en maffig frukost på hotellet körde vi till Smögen. Det tog sin lilla tid innan vi lyckades hitta en parkering, det var mycket folk där om man säger så. Och så trånga små gator, hus och klippor överallt. Väldigt pittoreskt och vackert men nästan lite för mycket på något sätt. Vi klättrade lite bland klipporna och hittade en plats där vi satt och solade en stund, och Johan badade. Skönt.

Gick sen ner till restaurangerna och frossade på räkor, det blev en hel del! Gott!!! Blev lite stressade på slutet eftersom tiden gått ut på bilen på parkeringen och det kryllade av parkeringsvakter där hela tiden.

Körde vidare till Lysekil, där var det seglartävling, Lysekils Women´s Match. Massa folk och händelser där. Vi gick runt lite i hamnen och kollade på båtar, klättrade på klipporna och kollade på ännu mer båtar och sen lyssnade vi på Lisa Miskovsky i Havsbadsparken.

Avslutade med att äta fisk- och skaldjurssoppa på en restuarang i hamnen där. Körde sen tillbaka till Göteborg och vårt hotell.

Smögen


Räkfrosseri


Lysekil


J tar igen sig lite




Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela