lindazvenzon

Tisdag - Langkawi

Publicerad 2011-01-15 16:42:56 i Allmänt

Låg lite vid poolen på fm, innan vi checkade ut och tog taxi till flygplatsen. Där mötte vi C och A, och vi flög till Langkawi.

Langkawi är egentligen 99 öar, men består t ex av en stor ö där vi bodde. Tog 25 min att flyga dit. Vi blev lämnade vid vårt "hotell" Nadias Inn. Vi visste att det inte skulle vara ett vackert ställe, och det var ju billigt. Men jag fick ändå en chock.

Korridoren med alla rum såg ut som ett fängelse. Det var så dystert och tråkigt. Vårt lilla rum var målat i chockrosa (man kunde även få lila eller mintgröna rum). Det luktade mögel, i taket var det mögel. Det städades väldigt sparsamt på vårt rum. Toaletten var äckligast, det satt en stor hårtuss kvar i dörren, som aldrig städades bort. Duschen bara satt rakt ut från väggen, över toastolen. Det fanns en dörr mot baksidan, som var väldigt lätt att dra upp. Ingen säkerhet här inte. Frukosten var nästan oätlig. På nätterna gick det inte att sova för det var sådant liv. Och väldigt lyhört. När någon duschade hördes det som att de var inne hos oss. Och här skulle vi bo i sex nätter.... Det som var bra var läget, mitt i alltihopa. Nära strand och restauranger.

Vi gick ner till stranden och la oss, men det började ösregna ganska snart och gjorde så resten av eftermiddagen. Då var jag lite halvt knäckt.

På kvällen gick vi alla och åt på ett ställe, har aldrig ätit så stora räkor någonsin! Har för övrigt nästan levt på skaldjur denna resan. Förutom det, kyckling, coke och mangojuice.

Hittade ett mysigt ställe på stranden sen där vi satt och drack drinkar. Härligt att sitta under stjärnorna, i sanden vid havet och så är det alldeles varmt!





Så här ser det ut på Nadias






Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela