lindazvenzon

Senast sedda filmer

Publicerad 2011-07-01 11:27:13 i Allmänt

33 - Gruvan omslag

33 är den sanna hjältesagan om de gruvarbetare som stängdes in 700 meter under marken, efter ett ras i San Jose-gruvan i Chile 5 augusti 2010. Filmen skildrar inte bara hur männen mirakulöst lyckades hålla sig vid liv tack vare hårda ransoner, disciplin och vilja, utan också hur ett land enades när nöden krävde. Anhöriga, journalister och hjälparbetare gjorde allt de kunde i lägret kring gruvan, medan situationen blev alltmer kritisk. En omtumlande, spännande historia om mod, hopp och medmänsklighet, som fick 1 miljard människor världen över att hålla andan framfor tv-apparaterna.

Jag tyckte filmen var sådär, de kunde gjort den mycket bättre. Men de var ju snabba med att göra en film om denna händelse....


Eat Pray Love - Lyckan, kärleken och meningen med livet omslag

Liz Gilbert är övertygad om att livet har mer att erbjuda än familj och karriär. Se hur hon hittar ny livsglädje i denna inspirerande och sanna historia som är baserad på den bästsäljande boken med samma titel. Liz lämnar New York och ger sig ut på en årslång resa till Italien, Indien och Bali där hon försöker hitta sig själv med hjälp av god mat, meditation och förhoppningen att få uppleva sann kärlek.

Helt ok film! Tuva Novotny är som alltid bra :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela