lindazvenzon

To-Sö - Semester

Publicerad 2012-07-23 12:30:06 i

Dags för liten mini-semester för familjen. I fyra dagar varade den och vi började med Kosta. Var på outleten (vi är rättså trötta på outlets nu har vi kommit fram till) och kollade in lite glas och konst. Fortsatte sedan till Öland. Blev ett lerigt och blött besök på Borgholms slott, det har regnat ganska rejält idag. Inte helt lyckat när man är på Öland... Det var inte så smart att ha på sig vita converse heller... Spanade lite på Solliden, den privata vägen :-) Blev en fika och strosande i Borgholm också innan vi åkte vidare. Sov i Kalmar.
 
Nästa dag kollade vi in Kalmar slott, hamnen, city och åt glass. Körde vidare, till Västervik. Strosade runt lite där  också och kollade på olika saker, fint där. På kvällen fortsatte vi till Linköping där vi sov. Åt en fin 3-rätters på kvällen, Liam var inte så nöjd under den måltiden...!
 
Tredje dagen började vi med ett besök hos Cloetta. Som den chokladälskare jag är så var det givet. Shoppade loss i butiken där. Sen spanade vi på Vreta klosterkyrka från bilen innan vi stannade vid Bergs slussar i Göta kanal och studerade detta fantastiska byggnadsverk. Var soligt och fint idag, inte helt fel. Vi var också i Gamla Linköping och kollade. Tillbaka i (nya) Linköping gick vi runt lite, kollade i domkyrkan tex innan vi avslutade med en middag på stan.
 
Sista dagen begav vi oss hemåt, med stopp i Gränna där vi kollade när de tillverkade polkagrisar och sen lite shopping i Jönköping. När vi kommit hem, packat upp och Liam somnat så var jag ute och motionerade lite. Träffade på ett rådjur, lite ovanligt i staden...
 
Borgholms slott
 
Polkagristillverkning i Gränna
 
Kalmar slott
 
Liam på ett regnigt Öland
 
Västervik
 
Gamla Linköping

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela