lindazvenzon

Må-Lö

Publicerad 2012-10-07 00:05:16 i

Har varit fullt upp i veckan så det blir en liten sammanfattning.
 
Måndag: Packade upp och fixade hela dagen. Älskar att packa upp, organisera, fixa... Tar tid. Var ute på en liten promenad också och kollade närmsta omgivningen. Har en lekplats runt hörnan, perfekt. Liam tycker det är mindre kul när jag håller på att greja och är lite gnällig... Jonas och Mia var här på kvällen och kollade läget.
 
Tisdag: Core på fm, sen var vi på arenan där det var gymnasiemässa. Lunchade med mamma+kollegor, träffade gamla elever. På eftermiddagen var vi på babyrytmik. Där var även min gamla idrottslärare! Besök på kvällen.
 
Onsdag: Hemma och fortsatte packa upp och fixa. På kvällen var mamma och pappa här och åt och kollade in huset.
 
Torsdag. Frukost och promenad hos Johanna. Städade i lägenheten i stan. Lunchade på Maxi med mamma. Firade kanelbullens dag.
 
Fredag: Föräldragrupp på BVC, var inte så givande denna gången. Men Liam gillar att leka med kompisarna. Fortsatte att städa i lägenheten, var också en runda på stan och fixade några grejor. Har ingen tv/box för tillfället så det blir att se på play på datorn eller filmer för tillfället. Men har ändå inte så mycket tid över för tv-tittande just nu.
 
Lördag: IKEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Om

Min profilbild

Zvenzon

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela